شایعه چرا امکان داره دانته جدید، دانته اصلی نباشه...

Insomniac

کاربر سایت
rhaasluk8ngcqnevtn7z.jpg

خوب احتمالاً امروز همه Devil May Cry معرفی شده ی جدید رو دیدید و همچنین دیدید که شخصی درون Trailer این بازی خودش رو دانته معرفی می کنه. خوب حالا این سری فرضیه هایی داریم ( که امیدواریم درست باشه و حقیقت داشته باشن! ) که این دانته همون دانته اصلی سری Devil May Cry نیست.

• شخصیت جدید، نتیجه ی آزمایشگاهی با نام 64432P هست و به عنوان یک پروژه نوآوارنه معرفی شده و ما دلیلشو نمی دونیم.

• صدای عجیبی که پشت سر هم از اون می پرسه "اسمت چیه؟" ممکنه یک قدرت کنترل ذهنی باشه که می خواد به اون بقبولونه که اسمش دانته ـس در صورتی که ممکنه نباشه.

• شمشیری که نشان داده شد شبیه Rebelion بود اما از اون تاریکتر بود و همچنین تبدیل به یک نوع شلاق می شد ( که می تونه جایگزینه دست Nero تو شماره 4 باشه ). شاید دانشمندان Rebelionـی جدید مطابق نیاز هاشون ساختن.

• اگر قراره این دانته ی جوان باشه باید داستان بازی قبل از داستان بازی Devil May Cry اصلی اتفاق بیوفته اما این تقریباً غیر ممکنه چون دانته اون سنگ طلسمی که ویرجیل هم نیمه ای از اون رو داشت، نپوشیده بود.

• اگر یادتون هم باشه در Devil May Cry 3 عکسی رو می دیدیم که در اون مادر دانته همراه دو پسرش ( دانته و ویرجیل ) در اون بود و هم دانته و هم ویرجیل بچه، مویه سفید داشتن ولی این دانته مویه مشکی داره.
خوب اینا چیزایی بود که تا الان از تریلر پخش شده متوجه شدیم. امیدواریم اینا حقیقت داشته باشن و این دانته، دانته محبوب ما نباشه. فکر می کنم هر کسی که طرفدار این سری بازی بود با دیدن قیافه جدید داد زد: "اوه خدای من، نــــــــه!!!"

منبع

منم اول اینچنین فرضیه ای داشتم ولی وقتی خود کپکام میاد میگه اینو بازی رو DmC بخونید یعنی یک بازی دیگه با اسم Devil May Cry ! این برداشت منه ...

آقا همه چیز این عنوان خوبه ... چه این آقاهه ، دانته بن اسپاردا باشه ، چه نباشه ...
ازون چیزاییه که من ییهو ، ازش خوشم اومد ... ! نمیدونم چه مرگم شد امروز اون عکسو دیدم بجای ناراحت شدن یکمم خوشحال شدم !!!
شاید بخاطر گندی بود که تو 4 زد :دی
اما این عنوان ساخته ی دست نینجا تئوری هر چی که باشه ، به عنوان یک گیم ، بسیارقابل احترام هستش به نظر من ...
اقدام کپکام هم در نشون دادن این بابا به جای دانته بسیار هوشمندانه بوده ...
اگه اتفاقات بالا واقعی باشه و این دانته ، پسر اسپادا نباشه و یه نمونه ی آزمایشگاهی یا یه چیزی مثل این باشه ، داستان مرموز و پر کششی در انتظارمونه ...
بهر حال واسه گمانه زنی وقت هست حالا حالاها ...

امیدوارم همینطور باشه وگرنه دیگه رسما فاتحه ی DMC خوندست..... به هر چیزی شبیه هست غیر از دانته.

پ.ن: نمیدونم چرا آی پی های این نسل یکی یکی دارند نابود میشن.)x

شاید بخاطر گندی بود که تو 4 زد :biggrin1:
چه گندی ؟ خداییش ، این مرتیکه معتاد که شبیه کارتون خواب های عبدل آباده بهتره یا یکی مثه نرو ؟!
4 هر چقدرم بد بود اصالت خودش رو تا حدودی حفظ کرده .
-----
اصولا عنوانی ریبوت میشه که مرده باشه ! 10 سال باشه ازش خبری نباشه و داستان عملا تموم شده باشه . سری DMC مثل RE ، حداقل کشش 3 4 عنوان دیگه رو داشت . این خریته که 3 سال بعد از عرضه یه نسخه یهو بازی ریبوت شه . همش بخاطر پول و فروش هست . وقتی لوگو ـه انگلیس میاد روی بازوش یعنی چی ؟ چه مفهموی میتونه داشته باشه ؟ یا وقتی این شکل به سمت اصالت غربی میره !؟ همش و همش بخاطر و طمع هست ! البته نمیشه به این مورد اعتراضی داشت . به هر حال هر کمپانی فکر سیاست های خودش هم باید باشه دیگه ! اما شک نکنید اگر بازی همینطوری باشه که اکثرا حدس زدیم ( ریبوت بازی ، نبود دانته ی اصلی و خداحافظی با سری قبلی ) بازی بی برو برگرد شکست میخوره !

آقا همه چیز این عنوان خوبه ... چه این آقاهه ، دانته بن اسپاردا باشه ، چه نباشه ...
ازون چیزاییه که من ییهو ، ازش خوشم اومد ... ! نمیدونم چه مرگم شد امروز اون عکسو دیدم بجای ناراحت شدن یکمم خوشحال شدم !!!
شاید بخاطر گندی بود که تو 4 زد :دی
اما این عنوان ساخته ی دست نینجا تئوری هر چی که باشه ، به عنوان یک گیم ، بسیارقابل احترام هستش به نظر من ...
اقدام کپکام هم در نشون دادن این بابا به جای دانته بسیار هوشمندانه بوده ...
اگه اتفاقات بالا واقعی باشه و این دانته ، پسر اسپادا نباشه و یه نمونه ی آزمایشگاهی یا یه چیزی مثل این باشه ، داستان مرموز و پر کششی در انتظارمونه ...
بهر حال واسه گمانه زنی وقت هست حالا حالاها ...

آقا ممکنه افتخارات Ninja Theory رو بگی ؟!

منم امیدوارم این یارو یه ناتویی چیزی باشه خودشو الکی جای دانته جا زده باشه(یعنی میشه!!!!؟:()همینجوری تمام خاطراتم با DMC ها داره از بین میره!!

اقا این چرا کت نرو تنشه؟؟بش دقت کردین؟؟شبیه کت نروهه
بابا ضایعست که این نرو نیست مگه اینکه واقعا یع 10 سالی شکنجش بدن

نمیدونم کجا خوندم که تو این شماره ورجیل و نرو هم هستند و قراره دانته تو این شماره به دست ورجیل کشته بشه!!:((

نمیدونم کجا خوندم که تو این شماره ورجیل و نرو هم هستند و قراره دانته تو این شماره به دست ورجیل کشته بشه!!:((

دوست عزیز دانته تو جوونیاش کشته شه بعد دوباره زنده شه تو DMC 1 ؟ :d
این عنوان یه شروع دوباره یا Reboot هست برا عنوان و جوونکی های دانته رو روایت میکنه :d

فیلم هندی که نیست ! تازه بازی همین امروز رونمایی شده اونا همش فن فیکشن بوده :دی !
بعدشم بازی بخدا ریبوت شده ! دیگه اون ورجیل و نرو ـی که تو ذهن ما بود وجود نداره .

دوست عزیز دانته تو جوونیاش کشته شه بعد دوباره زنده شه تو DMC 1 ؟ :d
این عنوان یه شروع دوباره یا Reboot هست برا عنوان و جوونکی های دانته رو روایت میکنه :d
حالا اون قضیه مرگو میدونم کشکه:d
ولی فک نکنم دانته جوونیاشم اینجوری بوده ها؟؟بابا دختر کش بوده یارو نه کارتون خواب انگلیسی!!!

آقا ممکنه افتخارات Ninja Theory رو بگی ؟!
برنده ی توپ طلا به سال 2010 و جایزه ی گلدن گلاب و اسکار در سالهلی 99 و 2003!LOL!
بی خیال بابا...افتخارات سیخی چنده؟پس فردا 343 اومد Halo 4 رو درست کرد و ترکوند میشه شما بمن بگی افنخاراتشون چیه ؟!
همین بس ، که نینجا تئوری بازی بسیار خوب و خوش ساخت Heavenly Sword رو ساخته بازی بعدیشون Enslaved هم که چیزی تا عرضش نمونده نوید یه بازی فوق العاده رو میده که بدون هیاهوی رسانه ای داره میاد ...

فیلم هندی که نیست ! تازه بازی همین امروز رونمایی شده اونا همش فن فیکشن بوده :دی !
بعدشم بازی بخدا ریبوت شده ! دیگه اون ورجیل و نرو ـی که تو ذهن ما بود وجود نداره .
اره خب دیگه نیست باید واسه یه بازی جدید لحظه شماری کنیم پس........دانته:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or