PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
بچه ها یه خبر عالی :
Play PS3 Backups from a DVD-R / BD-R

فقط کافیه که بازی رو روی دیسک رایت کنید و کنسول جیل بریک شدتون رو روشن کنید و برید به back up manager.
راحت می تونید بازی رو اجرا کنید..دیگه به هارد هم نیاز نیست... BD خام چنده؟؟؟:دی

نه گفته میتونید بازی رو از این طریق روی هارد دستگاه یا هارد اکسترنال بریزید

نه گفته میتونید بازی رو از این طریق روی هارد دستگاه یا هارد اکسترنال بریزید
شما یه بار دیگه متن خبر رو کامل بخون;)
همینطور به تیتر مطلب هم دقت کن...

بازی هایی که حجمشون کمه رو حتی میشه روی DVD زد و بازی کرد...

منظورشون از جمله ي آخر چي بود؟
Store your original game disc for safekeeping
يعني ديگه نياز به ديسك ارجينال هم نيست؟
بعد اين امكان جديد روي بك آپ منيجر جديد ايجاد شده؟
در آخر ممنون ميشم كل اين متن رو به به طور خلاصه اينجا ترجمه كنين

سلام
دوستان شدیدا به لینک دان لوده برنامه ftp نیاز دارم لینکی که دارم قیلتره متاسفانه کسی لینک دانش داره که قیلتر نباشه ممنون
لینکی که من دارم اینه که قیلتره:(
http://www.multiupload.com/UJRQDZ0HD7

ویرایش
پیداش کردم اما باید اونجا عضو شین تا بگیرینیش
http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=403
چرا نمیتونم دانش کنم کسی میدونه چطوری این کار بکنم؟
کسی از دوستان میتونه یه توضیح کاملی از کار کردن با ftp بگید ؟ تا اینجا میدونم نیاز به filezilla اونم دانلود کردم اما بعدش باید چکار کنم لطفا کمک کنید

دوستان من برنامش پیدا کردم میتونید از اینجا دانلودش کنید و مشکلیم نداره
http://www.ps3-hacks.com/download.php?id=92
من دانش کردم بهد اینکه از rar درش اوردم یه فایل با پسوند pkg بود که حدس زدم باید رو فلش بریزم و بعد وصلش کردم به دستگاه نصبش کردم دیدم برنامه ftp ریخت داخله دستگاه اما نفهمیدم دقیقا باهاش چطوری کار کنم کسی میتونه راهنمایی کنه میدونم این سواله خیلی از بچه هاست اینجا
با تشکر

منظورشون از جمله ي آخر چي بود؟
Store your original game disc for safekeeping
يعني ديگه نياز به ديسك ارجينال هم نيست؟
بعد اين امكان جديد روي بك آپ منيجر جديد ايجاد شده؟
در آخر ممنون ميشم كل اين متن رو به به طور خلاصه اينجا ترجمه كنين
آقا گفته که شما بازی رو رایت کنید بعدشم برید بک آپ منیجر رو اجرا کنید.(همینی که الان موجوده)بازی رو راحت لود کنید.
اون آخرشم گفته که دیگه نیازی نیست از دیسک ارجینالتون استفاده کنید که یوقت خش نیوفته:d

شخصی به نام AerialX
نسخه جدیدی از ps groove رلیز کرد که که شما می تونید قایلهای با پسوند pkg رو بدون نصب کردن اجرا کنید
توضیحات بیشتر در منبع

آقا گفته که شما بازی رو رایت کنید بعدشم برید بک آپ منیجر رو اجرا کنید.(همینی که الان موجوده)بازی رو راحت لود کنید.
اون آخرشم گفته که دیگه نیازی نیست از دیسک ارجینالتون استفاده کنید که یوقت خش نیوفته:d

مگر اینکه توی اپدیت بعدی اضاف بشه چون من تست کرد جواب نداد

اين سوالم جواب بدين، بعضي سايتها بازيهاي پي اس 3 رو ،رو چندين دي وي دي به فروش گذاشتن، مثل گاد اف وار كه 10 دي وي دي هست، حالا اگه ما اين دي وي دي ها كه تك فايل 4 گيگ به بالا داره رو چطوري بايد رو هارد اكسترنال كه فرمتش FAT32 هست اكستركت كنيم؟؟؟
اگه ميشه در مورد انتقال اطلاعات از هارد اكسترنال به اينترنال هم يه توضيح مفصل و يا يه لينك بدين.
ممنون.

کسی تا حالا از بین شما امتحان کرده؟
(تا اگه مشکلی واسه کنسول پیش نمیاد ما هم امتحان کنیم)

اين سوالم جواب بدين، بعضي سايتها بازيهاي پي اس 3 رو ،رو چندين دي وي دي به فروش گذاشتن، مثل گاد اف وار كه 10 دي وي دي هست، حالا اگه ما اين دي وي دي ها كه تك فايل 4 گيگ به بالا داره رو چطوري بايد رو هارد اكسترنال كه فرمتش FAT32 هست اكستركت كنيم؟؟؟
اگه ميشه در مورد انتقال اطلاعات از هارد اكسترنال به اينترنال هم يه توضيح مفصل و يا يه لينك بدين.
ممنون.

میگن میشه ولی هرچی تست کردم نشد

من دانش کردم بهد اینکه از rar درش اوردم یه فایل با پسوند pkg بود که حدس زدم باید رو فلش بریزم و بعد وصلش کردم به دستگاه نصبش کردم دیدم برنامه ftp ریخت داخله دستگاه اما نفهمیدم دقیقا باهاش چطوری کار کنم کسی میتونه راهنمایی کنه میدونم این سواله خیلی از بچه هاست اینجا
با تشکر
خوب ببین واسه کار با این برنامه شما قبلش باید ps3 رو با آموزش این تاپیک با pc شبکه کنی (wired یا wireless) بعد ftp server رو باز میکنی اون بالا ip که رو ps3 ست شده رو زده مثلا 192.168.1.2 بعد start ftp server رو میزنی پایین برنامه هم میزنه که شروع به کار کرد بعد کارمون با ps3 تمومه ، از این لینک نرمافزار filezilla رو میگیری نصب میکنی بعد اون بالا چنتا فیلد داره به ترتیب اینجوری پرش میکنی ip>>username>>pass>>port که ip همون ip ست شده رو ps3 هستش ، usernameش میشه FTPD12345 بعد passش هرچی که دلت خواست مثلا 123654 ، portش هم میشه 21 اگه همه ی اینا درست باشه شما محتویات داخل هارد ps3 رو میتونی تو این نرمافزار ببینی.
واسه بک آپ یا ریختن بازی تو ps3 هم باید بری تو این مسیر dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ اینجا اگه بازی ریخته باشی تو id ps3ش رو نشون میده که میتونی کپی کنی تو هارد سیستمت یا هارد اکسترنال واسه ریختن بازی هم که باز مشخصه هر بازی یه پوشه داره که idش همون اسم بازی میشه باید کل اون پوشه رو کپی کنی تو همین آدرسی که گفتم.
بطور کلی با توجه به سرعت شبکه تون زمان جابجایی اطلاعات کم یا زیاد میشه مثلا من با پهنای 1gb بازی killzone 2 رو تو 20min ریختم تو ps3 این یعنی با پهنای کمتر از این زمان بالاتری میبره.
این نرم افزار ftp server هم اول راهشه و مشکل crash داره مثلا ممکنه تو نرمافزار filezilla یهو dc بشید یا اصلا دیگه نشه به ps3 کانکت شد که خوب باید ps3 رو یبار ریست کنید.
متاسفانه سرم خیلی شلوغه اگه وقت کنم حتما آموزشش رو میذارم.

آخرین ویرایش:
خوب ببین واسه کار با این برنامه شما قبلش باید ps3 رو با آموزش این تاپیک با pc شبکه کنی (wired یا wireless) بعد ftp server رو باز میکنی اون بالا ip که رو ps3 ست شده رو زده مثلا 192.168.1.2 بعد start ftp server رو میزنی پایین برنامه هم میزنه که شروع به کار کرد بعد کارمون با ps3 تمومه ، از این لینک نرمافزار filezilla رو میگیری نصب میکنی بعد اون بالا چنتا فیلد داره به ترتیب اینجوری پرش میکنی ip>>username>>pass>>port که ip همون ip ست شده رو ps3 هستش ، usernameش میشه FTPD12345 بعد passش هرچی که دلت خواست مثلا 123654 ، portش هم میشه 21 اگه همه ی اینا درست باشه شما محتویات داخل هارد ps3 رو میتونی تو این نرمافزار ببینی.
واسه بک آپ یا ریختن بازی تو ps3 هم باید بری تو این مسیر dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ اینجا اگه بازی ریخته باشی تو id ps3ش رو نشون میده که میتونی کپی کنی تو هارد سیستمت یا هارد اکسترنال واسه ریختن بازی هم که باز مشخصه هر بازی یه پوشه داره که idش همون اسم بازی میشه باید کل اون پوشه رو کپی کنی تو همین آدرسی که گفتم.
بطور کلی با توجه به سرعت شبکه تون زمان جابجایی اطلاعات کم یا زیاد میشه مثلا من با پهنای 1gb بازی killzone 2 رو تو 20min ریختم تو ps3 این یعنی با پهنای کمتر از این زمان بالاتری میبره.
این نرم افزار ftp server هم اول راهشه و مشکل crash داره مثلا ممکنه تو نرمافزار filezilla یهو dc بشید یا اصلا دیگه نشه به ps3 کانکت شد که خوب باید ps3 رو یبار ریست کنید.
ممنون عزيز، فقط يه سوال ديگه آيا ftp server رو ps3 هم نصب ميشه؟؟؟
چطوري؟

دست درد نکنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or