PS3 داران اهواز

من هم امروز صبح اونجا بودم بیعانه دادم واسه مافیا2

35 تومان دادم گفتش شنبه میادش 68 بهت میدم. دمش گرم. خوبیش اینه که هر بازی که میگیری فاکتور میده

موقعی که خواستی همون بازی رو تعویض کنی چیز زیادی کم نمیکنه.

نسخه مافیا 2 رو برای 360 گرفتم ازش خونه پسرخالم بازی کردم دیوانه شدم. >:)

کامبیز که 2 هفته منو معطله یه گاد آف وار کالکشن کرد اعصابم خورد شد ! پولشم همون وقت بهش دادم 45 ولی از این گرفتم 40 . خیلی از بازی ها رو هم داره چه قدیمی چه جدید گفت هر چی هم خواستید 2 3 روزه براتون میارم .

بهش گفتم که یکی از بچه های بازیسنتر اینجا رو معرفی کرده خودشم اشاره کرد که یکی دیگه هم اومده بود اینو گفته بود . فکر کنم اولین نفر دوستمون downloads off معرفی کرده بود . برو پیشش یه جایزه ای چیزی بهت بده :d

من وقتی می خواستم پی اس پی بگیرم از مجله بازی را یانه که تبلیغ داده بود زنگ زدم ومی خواستم بگیرم که مثل اینکه خدا رو شکر نگرفتم واز همین تبریز گرفتم خودش گرفتنم از اون قطعی شده بود که یک دفعه برنامه بهم خورد مثل اینکه شانس اوردم

اگه به نظر شما ازش می خریدم پی اس پی من چی شده بود تا الان

و چرا پس ارزون میده

الان تو اهواز 360 الیت وارکید چند است

باتشکر

دوستان امروز فروشگاه سونی توی زیتون مرکز خرید باهام تماس گرفت بازیم رسیده بود. (مافیا2)رجین 1 یک نقشه هم داشت. 57 بهم داد. 35توامن هم قبلآ بهش بیعانه داده بودم. از مغازه امدوم بیرون زنگ زدم به فروشگاه شباهنگ قیمت مافیا رو گرفتم بهم 85 قیمت داد.
واقعآ میگن اهواز شهر بی کلانتر هستش درسته. بازم به انصاف این مغازه زیتون. پاساژ نخل دیگه خیلی قیمت پرت دارن میدن. راستی پلی استیشن3 پک 320 گیگ هم آورده بود. گفتش آخر شهریور هم پک MOVE میاره همزمان با دبی. :-*

دوستان امروز فروشگاه سونی توی زیتون مرکز خرید باهام تماس گرفت بازیم رسیده بود. (مافیا2)رجین 1 یک نقشه هم داشت. 57 بهم داد. 35توامن هم قبلآ بهش بیعانه داده بودم. از مغازه امدوم بیرون زنگ زدم به فروشگاه شباهنگ قیمت مافیا رو گرفتم بهم 85 قیمت داد.
واقعآ میگن اهواز شهر بی کلانتر هستش درسته. بازم به انصاف این مغازه زیتون. پاساژ نخل دیگه خیلی قیمت پرت دارن میدن. راستی پلی استیشن3 پک 320 گیگ هم آورده بود. گفتش آخر شهریور هم پک MOVE میاره همزمان با دبی. :-*
ایول عجب آدم درستیه!! این مرکز خرید همینه که توی فلکه سنگره؟:-/
اگه بخوام Moveبگیرم به نظر شما یه پک Moveبگیرم ؟که شامل دوربین و یه PS Moveو یه کنترولر دیگه هست یا اینکه جدا بگیرم؟

ایول عجب آدم درستیه!! این مرکز خرید همینه که توی فلکه سنگره؟:-/
اگه بخوام Moveبگیرم به نظر شما یه پک Moveبگیرم ؟که شامل دوربین و یه PS Moveو یه کنترولر دیگه هست یا اینکه جدا بگیرم؟

آره دقیقا همونه . این بابا کارش درسته واقعا خوشحالم که دوستان کم کم دارن به سمته این مغازه کشیده میشن

اتفاقا پیشش بودم یه همچین چیزی بهش گفتم . گفت ما پکه Move رو میاریم به همراهه چند تا از بازی های مخصوصش بزارید همون موقع باهم بگیرید .

الان خودش فقط ps3 eye توی مغازش داره .

متن

دوستان به من ادرس دقیق این فروشگاه رو بدین بریم اونجا
از دست ااین کامبیز خسته شدیم .دسته قلابی میفروشه .مال خودم قلابی بود
و البته کل چیزه دیگه)x
دسته با ابدیت 3.20 میسوزه

دوستان به من ادرس دقیق این فروشگاه رو بدین بریم اونجا
از دست ااین کامبیز خسته شدیم .دسته قلابی میفروشه .مال خودم قلابی بود
و البته کل چیزه دیگه)x
دسته با ابدیت 3.20 میسوزه

اینم آدرسه دقیق : زیتون کارمندی - فلکه ی سنگر - مرکز خرید زیتون - طبقه ی همکف - واحد 33

تلفنه مغازه هم اینه : 4455261

اتفاقا دسته هم خیلی داشت و توی مغازش برام فرقه دسته ی اورجینال و قلابی رو توضیح داده بود

اینم آدرسه دقیق : زیتون کارمندی - فلکه ی سنگر - مرکز خرید زیتون - طبقه ی همکف - واحد 33

تلفنه مغازه هم اینه : 4455261

اتفاقا دسته هم خیلی داشت و توی مغازش برام فرقه دسته ی اورجینال و قلابی رو توضیح داده بود
ممنون .
شما نمیدونی همین مغازه KZ2 چند میده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or