PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
دوستان این هک واقعی هست و همه بازی هارو اجرا میکنه باید صبر کنیم ببینیم میتونن این دانگل دامپ کنن که بتونیم ما هم استفاده کنیم
این سایت سازنده http://ps3jailbreak.com/
همه سایت های فروشنده معتبر چیپ و قطعات این دانگل گذاشته برای فروش
میشه یه چند تا سایت معتبر معرفی کنید . :):):)

فردا صبح یه Firmware میده با ساختار متفاوت، همه چیز میشه مثل روز اول. در صمن تا وقتی این هک نتونه Onilne داشته باشه دو زار نمیارزه !
خوب اگه بخواد اینجوری کنه اونایی که میخوان کپی خور کنن آپدیت نمیدن فریمور رو. به نظرم میاد از این به بعد بازی ها رو یه کاری میکنه که فقط با جدیدترین فریمور اجرا بشن.

سونی PS3 رو یه جوری ساخته که مصرف کننده ها رو به خودش وابسه کرده، اگر بنا بگیریم بازی هایی که تا به امروز منتشر شدند رو بشه با این هک بازی کرد، از این به بعد میتونه با قرار دادن یه Promotion تمام بازی ها رو نیازمند آخرین Firmware کنه.

خیلی بعید ِ که بتونن با سونی مقابله کنن چون اینجوری که تا اینجا بهمون ثابت شده اینه که سونی روی امنیت PS3 خیلی خیلی کار کرده و به همین راحتی نمیشه PS3 رو به جولان گاه هکر ها مثل 360 یا PSP تبدیل کرد و به نظر من هیچ وقت این اتفاق نمیفته.
دوستان اینجا تاپیک پیشبینی واکنش سونی نسبت به این کار نیست :)
شمااحیانا مشکلی داری ؟ اینجا تاپیک بحث راجع به این هک ِ و من و سایرین هم هر چیزی که مایل باشیم در حیطه این هک میگیم. any problem ؟

اقا من خیلی تو این بحث ها وارد نیستم ولی همونجوری ارش گفت مثلا میتونه با یه فریم ویر جدید جلوش بگیره؟
مثلا یه چیزهای ضروری تو فریم ویر اضافه کنه که باید حتما دانلود کرد تا بتونی بازی های جدید بازی کنی؟

بايد اون دانگل رو داشته باشي تا بتوني اون منو رو اضافه كني.

مگهgt5 قرار اخرین عنوان پر فروش ps3 باشه. اگه قضیه نتوورک و اینارو باز در نظر بگیریم فروشش لطمه ی چندانی نمیخوره حتی ممکنه فروش بیشتر سخت افزار به خاطر همون نرم افزار gt5 خیلی بیشتر بشه و یه جوری جبران بشه. ولی نکات بدبینانه هم زیاده ممکن مثلا همین gt5 فریم ویر آپدیت بخواد و هم کنسولا فروش رفتن هم جی تی هم فروش خودشو میکنه:| حتی ممکنه به تاخیرها هم ربط داشته باشه:| کلا قضیه یه جوری مشکوک میزنه. آخه بعد این همه سال؟!!../:)/:)

همین الانش همه بازی ها به آپدیت firmware احتیاج دارن، مثلاً شما Mafia II رو نمی تونی بدون firmware جدید بازی کنی.
---------
ضمناً دوستان لطفاً این conspiracy theory هاتون رو بیش خودتون نگه دارید. سونی مگه احمقه این کارو بکنه و کنسولش تبدیل بشه به چیزی مثل PSP که 100 سال یه بار کسی بازی اریجینال نمیخره.

همین الانش همه بازی ها به آپدیت firmware احتیاج دارن، مثلاً شما Mafia II رو نمی تونی بدون firmware جدید بازی کنی.
---------
ضمناً دوستان لطفاً این conspiracy theory هاتون رو بیش خودتون نگه دارید. سونی مگه احمقه این کارو بکنه و کنسولش تبدیل بشه به چیزی مثل PSP که 100 سال یه بار کسی بازی اریجینال نمیخره.

منم 100% با این حرف شما موافقم.کپی خور شدن PS3 مساوی است با سرنوشت مشابه PSP که از وقتی که کپی خور شده دو تا بازی درست و حسابی براش نیومده و هیچ شرکتی هم علاقه یچندانی برای ساختن بازی برای PSP نداره ( همه میدونید که با ورود PSP GO بود که سازنده ها به سمت PSP رو آوردند و دوباره به ساخت بازی برای این کنسول رغبت نشون دادند)

خانوم ها و اقایون دیگه بحث هاتون داره حال بهم زن میشه. عزیز من شمایی که میگی ( هر کسی که میگه) کم میخرم و ماهی یکی میخرم یعنی ماهی 60-70 داری بدی و تازه خودتو مایه دار نمیدونی ( چون با اونی که همه گیم ها رو میخره مقایسه میکنی) , شمایی که میگی لذت میبری از حمایت از کنسول و شرکت سازنده , شمایی که میگی خز و خیل شد (افرین به این فرهنگ) شمایی که پول بابات رو به رخ میکشی شمایی که .... کسی اسلحه رو مغزتون نذاشته که حتما کپی خور کنید . شما با همون اورجینال خریدنتون خوش باشید. از شرکت مورد علاقه تون حمایت هم بکنید. افرین. من شخصا تشویقتون میکنم. ولی بفهمید کسی که نداره واقعا نداره. نه اینکه دلش نخواد ماهی 70 تومن پول بده. واقعا نداره. من کسانی رو دیدم که همین پول 2500 تومن گیمی 360 رو که من بازی میکنم ندارن. میفهمید؟؟؟؟ ندارند. اگه حتی یک مورد دیده بودید اونوقت بجای افتخار به پول بابا از خودتون خجالت میکشیدید. چند مورد بگم براتون که دیدم. چند مورد بگم که از خریدن گیم کپی فقط بخاطر اینکه چشم کس دیگه هم دنبالش بوده ولی نمیتونسته بخره خجالت کشیدم. من هم میدونم نداشتن توجیهی برای دزدی نیست ولی داشتن شما ها هم دلیلی برای رژه روی اعصاب بقیه نیست. اونی که داره بره اورجینال بخره. اگر کسی جلوش رو گرفت بگه تا طرف رسوا بشه.

فقط رفتم 5 ساعت خوابیدم، حجم تاپیک دقیقاً دو برابر شد!!! تو این همه صفحه واقعاً هیچی برای خوندن نیست، خودتون تاپیک رو تا دو قدمی قفل شدن بردید

تاپیک فعلاً قفل میشه.....

P.S
اگر الان بخواید هجوم بیارید به اون یکی تاپیک، همین وضع تکرار میشه!

آخرین ویرایش:
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرای، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

P.S
تاپیک باز است و در دسترس، بازم تاکید میکنم، لطفاً رعایت کنید. نزدیک به 100 پست از این تاپیک پاک شده تا روندی بهتری داشته باشه و همچنین خوانندگان بهترین استفاده رو از پست های تاپیک ببرند.
P.SS
تاپیک مهم شد
P.SSS
غلط گیری های پست دوم تا حد ممکن تموم شد

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or