پ.ن: برای دوستانی که نمیدونند: FireFight یه چیزی است شبیه به مُد Horde در GeoW2. شما (تکی یا Co-op که تا 4 نفر پشتیبانی میکنه) باید با Wave های پشت سر هم Covenant ها مقابله کنید و از بین ببریدشون. هر Wave هم دشمنان جدیدتر، قوی تر و با آپشن های متنوع تر مثل جان سخت تر شدنشون، یا Only Grenade شدنشون و خیلی آپشن های دیگر مقابله کنید.
خوب شما از لینک گیم اسپات دانلود کن هم ستقیمه و هم رزیوم داره !!همین تریلر هف دقیقه ای رو میشه یکی یه جا واسه دانلود آپ کنه؟
ممنون میشم شدیدا
خداکنه این نسخه اصلا ساخته نشهایا شما بی کار هستید؟
به دنبال کاری پر درامد میگردید؟
شما کار را ترجیح میدهید یا قسمت جدیدی از HALO؟:biggrin1:
http://www.microsoft-careers.com/go/...s-Jobs/190537/
:biggrin1:
همونطور که میدونید و نمیدونید 343 Industries
برای اولین پروژه بزرگش برای سری HALO به کارکنان جدید نیاز داره:biggrin1: پس بابک بلیطت رو تهیه کن:biggrin1:
تستر نمیخوان:biggrin1:
یکم بازی کنی راه میفتی!دوستان من نسخه 3 رو تازه گرفتم و در واقع اولین Halo بود!!
یکم تعجب زده شدم چون جو بازی به نظرم بیشتر فان اومد تا جدی!!!!! یهو یارو از بیهوشی در میاد شروع میشه کشتن دشمنان خنده دار! یجوری حرف می زنن! بعد کلا خون هم کم داره یعنی آدم نمی فهمه اصلا کی تیرش خورد کی نخورد!!!!!!!!!!! اصلا کلا تیر هم خیلی کمه!!!!!! اون مسلسل خودت که سر 3 سوت تموم میشه!
می خواستم بدونم کلا جو بازی Halo همینه!؟!!؟ یعنی نسخه Reach با نسخه 3 فرق می کنه جوش یا نه!!!؟!؟!؟
اصلا تعجب زده شدم!! چرا انقدر خون کم داره! اثرت تیرت اصلا معلوم نمیشه! Toturial هم که نداره اصلا!
یکی از Halo بازان گرامی یکم منو توجیح کنه!
ببین بحث هیلو با بقیه بازیها کاملا متفاوته! بازیی هست که اکثر ایرانیها(!) وقتی بازیش میکنن اصلا خوششون نمیاد.دوستان من نسخه 3 رو تازه گرفتم و در واقع اولین Halo بود!!
یکم تعجب زده شدم چون جو بازی به نظرم بیشتر فان اومد تا جدی!!!!! یهو یارو از بیهوشی در میاد شروع میشه کشتن دشمنان خنده دار! یجوری حرف می زنن! بعد کلا خون هم کم داره یعنی آدم نمی فهمه اصلا کی تیرش خورد کی نخورد!!!!!!!!!!! اصلا کلا تیر هم خیلی کمه!!!!!! اون مسلسل خودت که سر 3 سوت تموم میشه!
می خواستم بدونم کلا جو بازی Halo همینه!؟!!؟ یعنی نسخه Reach با نسخه 3 فرق می کنه جوش یا نه!!!؟!؟!؟
اصلا تعجب زده شدم!! چرا انقدر خون کم داره! اثرت تیرت اصلا معلوم نمیشه! Toturial هم که نداره اصلا!
ای جانم...!ا استفاده از ده ها گزینه مختلف اسپارتان شخصی خودتون رو به سلیقه خودتون بسازید که استفاده اصلی اون در مولتی پلیر است
البته گرافیک Halo 3 خیلی تاثیر داشت تو این صحبت ها. کلا تو ایران وقتی یه بازی بخواد از گیمرها نمره قبولی دریافت کنه، شرط اولش گرافیکهببین بحث هیلو با بقیه بازیها کاملا متفاوته! بازیی هست که اکثر ایرانیها(!) وقتی بازیش میکنن اصلا خوششون نمیاد.
جو هیلو کلا همینه.بازی رنگارنگ هست سلاحهاش خاص هست دشمنهاش خاصن و کلا بازی خاصیه.
شما از اول باید هیلو بازی رو میکردید تا الان بی اندازه لذت ببرین ازش.
عزیز بازی رو روی درجه سختی legendary بازی کن که لذت از بازی رو دو چندان میکنهدوستان من نسخه 3 رو تازه گرفتم و در واقع اولین Halo بود!!