Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
خُب تاپیک رو از گرد و خاک پاک میکنیم:دی

دوستمون گذاشتن، ولی من این بار از Gamespot لینک میدم. تریلر 7 دقیقه ای از مد FireFight.

بسی شاهکار...:دی نکته ی جالبی که بهش برخوردم وجود اسلحه های Halo های قبلی بود که توی بتا نبودن!! من فکر میکردم یه سری اسلحه ها رو حذف کردن از بازی، اما انگار کلا هیچی حذف نشده و در عوض کلی چیز هم به همون ها اضافه شده:دی واقعا این FireFight خوراکه Co-op است! راحت میشه چندین ماه بازیش کرد. نکته ی خوبش اینه که Matchmaking هم داره که ODST نداشت!

یارو هم عشق ماشین سواری داره:دی نصفش رو تو وسایل نقلیه میگذروند! نگذاشت کامل از دید اول شخص ببینیم!

پ.ن: برای دوستانی که نمیدونند: FireFight یه چیزی است شبیه به مُد Horde در GeoW2. شما (تکی یا Co-op که تا 4 نفر پشتیبانی میکنه) باید با Wave های پشت سر هم Covenant ها مقابله کنید و از بین ببریدشون. هر Wave هم دشمنان جدیدتر، قوی تر و با آپشن های متنوع تر مثل جان سخت تر شدنشون، یا Only Grenade شدنشون و خیلی آپشن های دیگر مقابله کنید.

• Like
Reactions: ДядsЙ
پ.ن: برای دوستانی که نمیدونند: FireFight یه چیزی است شبیه به مُد Horde در GeoW2. شما (تکی یا Co-op که تا 4 نفر پشتیبانی میکنه) باید با Wave های پشت سر هم Covenant ها مقابله کنید و از بین ببریدشون. هر Wave هم دشمنان جدیدتر، قوی تر و با آپشن های متنوع تر مثل جان سخت تر شدنشون، یا Only Grenade شدنشون و خیلی آپشن های دیگر مقابله کنید.

این خوراکه CO-OP :d

بابی آتیش کن موتور تاپیک رو ... یه جا هم واسه من تو مد Fire Fight رزرو کن:d

343-industries.jpg

ایا شما بی کار هستید؟
به دنبال کاری پر درامد میگردید؟
شما کار را ترجیح میدهید یا قسمت جدیدی از HALO؟:دی

http://www.microsoft-careers.com/go/343-Industries-Jobs/190537/

:دی
همونطور که میدونید و نمیدونید 343 Industries
برای اولین پروژه بزرگش برای سری HALO به کارکنان جدید نیاز داره:دی پس بابک بلیطت رو تهیه کن:دی
تستر نمیخوان:دی

آخرین ویرایش:
همیطوری دیروز حس ورداشته بودم رفتم Halo 3 رو بازی کردم مرحله آخر بازی رو که واقعا دوست دارم. بعد هم که بلاخره تریلر بازی رو توی E3 دیدم، راستشو بخواید من کلا از این Reach نا امید بودم نمیدونم چرا، کلا نبود مسترچیف و یک جورایی جو ODST که من باهاش حال نکردم یعنی اون رنگ و لعاب Halo رو نداشت خیلی حالم گرفته بود. ولی وقتی تریلر دیدم واقعا کیف کردم.
نمیدونم چرا هرچی بازی Top هست گذاشتن امسال عرضه کنند؟

ایا شما بی کار هستید؟
به دنبال کاری پر درامد میگردید؟
شما کار را ترجیح میدهید یا قسمت جدیدی از HALO؟:biggrin1:

http://www.microsoft-careers.com/go/...s-Jobs/190537/

:biggrin1:
همونطور که میدونید و نمیدونید 343 Industries
برای اولین پروژه بزرگش برای سری HALO به کارکنان جدید نیاز داره:biggrin1: پس بابک بلیطت رو تهیه کن:biggrin1:
تستر نمیخوان:biggrin1:
خداکنه این نسخه اصلا ساخته نشه

امروز رفتم ببینم این اسمان دژ چیه (همون اولین بازی انلاین ایرانی :d)
دیدم عکس مسترچیف و بر و بچ رو انداختن بک گروند =))
خدایی خیلی خفن بود
تو اخبار هم که می گفتن اسمان دژ ما فقط مستر چیف میدیدیم =))

دوستان من نسخه 3 رو تازه گرفتم و در واقع اولین Halo بود!!

یکم تعجب زده شدم چون جو بازی به نظرم بیشتر فان اومد تا جدی!!!!! یهو یارو از بیهوشی در میاد شروع میشه کشتن دشمنان خنده دار! یجوری حرف می زنن! بعد کلا خون هم کم داره یعنی آدم نمی فهمه اصلا کی تیرش خورد کی نخورد!!!!!!!!!!! اصلا کلا تیر هم خیلی کمه!!!!!! اون مسلسل خودت که سر 3 سوت تموم میشه!

می خواستم بدونم کلا جو بازی Halo همینه!؟!!؟ یعنی نسخه Reach با نسخه 3 فرق می کنه جوش یا نه!!!؟!؟!؟

اصلا تعجب زده شدم!! چرا انقدر خون کم داره! اثرت تیرت اصلا معلوم نمیشه! Toturial هم که نداره اصلا!

یکی از Halo بازان گرامی یکم منو توجیح کنه!

یکم تعجب زده شدم چون جو بازی به نظرم بیشتر فان اومد تا جدی!!!!! یهو یارو از بیهوشی در میاد شروع میشه کشتن دشمنان خنده دار! یجوری حرف می زنن! بعد کلا خون هم کم داره یعنی آدم نمی فهمه اصلا کی تیرش خورد کی نخورد!!!!!!!!!!! اصلا کلا تیر هم خیلی کمه!!!!!! اون مسلسل خودت که سر 3 سوت تموم میشه!

می خواستم بدونم کلا جو بازی Halo همینه!؟!!؟ یعنی نسخه Reach با نسخه 3 فرق می کنه جوش یا نه!!!؟!؟!؟

اصلا تعجب زده شدم!! چرا انقدر خون کم داره! اثرت تیرت اصلا معلوم نمیشه! Toturial هم که نداره اصلا!

یکم بازی کنی راه میفتی!
اولش برات عجیبه ولی بعدش برات عادت میشه و در آخر گیم پلیی غیر از halo ارضات نخواهد کرد!;)

خُب یه سری اطلاعات از بازی

عکسی از اچیومنت های بازی:

1280x720.jpg

هنوز کسی کاملا نمیدونه چی هستند، چندتاش تایید شده چی هست، یه سریش هم که اصلا مشخصه:دی مثلا اون ردیف آخر اچیومنت های تمام کردن مراحل بازی است، یا 7 اچیومنت سبز رنگ ردیف یکی مونده به آخر برای FireFight است.
اچیومنت جالبی که تایید شده، ردیف سوم، اولین اچیومنت از سمت راست است، که تمام کردن بازی روی Legendary به تنهایی است!!
======

این هم Avatar Award های بازی است که باید هر کدوم رو آزاد کنید.

nobleteam.jpg
noblesixhelmet.jpg

======

اما چیز بسیار جالب، این عکس است!

این Armor هایی است که در طول بازی می تونید آزادشون کنید و بپوشید. اما نکته ی جالب آن، دو ردیف آخر است:دی مسترچیف، کورتانا (!)، شخصیتهایی از هیلو های قبلی مثل گروهبان جانسون که در هیلو 3 فوت شدند:دی یا Buck از ODST. ردیف یکی مونده به آخر (و آخر سمت چپ) هم چهره اعضای Noble Team در Reach رو میبینید. البته این Armor ها در بخش Campaign قابل استفاده نیستند، احتمالا در Firefight و بخش چند نفره می تونید ازشون استفاده کنید.

این هم عکسی از بخش شخصی سازی Armor که شما میتونید با استفاده از ده ها گزینه مختلف اسپارتان شخصی خودتون رو به سلیقه خودتون بسازید که استفاده اصلی اون در مولتی پلیر است، که باعث میشه مثلا شما یه فرد خاص و شناخته شده باشید:دی (این پایینیه خیلی خوشتیپه لامصب:دی):

InlineArmory.jpg

...Stay Tuned

ببین بحث هیلو با بقیه بازیها کاملا متفاوته! بازیی هست که اکثر ایرانیها(!) وقتی بازیش میکنن اصلا خوششون نمیاد.
جو هیلو کلا همینه.بازی رنگارنگ هست سلاحهاش خاص هست دشمنهاش خاصن و کلا بازی خاصیه.
شما از اول باید هیلو بازی رو میکردید تا الان بی اندازه لذت ببرین ازش.
ا استفاده از ده ها گزینه مختلف اسپارتان شخصی خودتون رو به سلیقه خودتون بسازید که استفاده اصلی اون در مولتی پلیر است
ای جانم...!:x

• Like
Reactions: capitanrayan
البته یادم رفت بگم، اون شخصی سازی Armor ها تو Halo 3 هم بود، ولی خُب اصلا قابل مقایسه با Reach نیست:دی مثلا تو Halo 3 فقط 5-6 نوع کلاه خود بود. کلا از هر قسمت یه تعداد معدودی داشت. ولی تو Reach از هر قسمت زره شاید 40-50 نوع مختلف داشته باشه که باید با گرفتن XP آزادش کنید. ولی تو Halo 3 فقط با گرفتن Skull ها تو بخش Campaign آزاد میشد.
ببین بحث هیلو با بقیه بازیها کاملا متفاوته! بازیی هست که اکثر ایرانیها(!) وقتی بازیش میکنن اصلا خوششون نمیاد.
جو هیلو کلا همینه.بازی رنگارنگ هست سلاحهاش خاص هست دشمنهاش خاصن و کلا بازی خاصیه.
شما از اول باید هیلو بازی رو میکردید تا الان بی اندازه لذت ببرین ازش.
البته گرافیک Halo 3 خیلی تاثیر داشت تو این صحبت ها. کلا تو ایران وقتی یه بازی بخواد از گیمرها نمره قبولی دریافت کنه، شرط اولش گرافیکه:دی

عزیز بازی رو روی درجه سختی legendary بازی کن که لذت از بازی رو دو چندان میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or