God_of_game
کاربر سایت
نه.با اون تاحالا به لایو نرفرفتم![]()
خوب یعنی یک پروفایل داری که باهاش به لایو نرفتی
حالا باید بری تو داشبورد هر پروفایلی که داری SING OUT کنی بعد از همون مراحل ساخت گیمرتک رو پیش بری و موقع ساختن ازت نام گیمرتک رو میپرسه که حتما باید همون نام پروفایل رو بدی تا سیو ها گیم اسکور ها بیاد رو گیمرتکت و اگر اون نام قبلا ثبت شده باید برگردی و یک نام دیگه بسازی.
ایمیل لایوی که وارد کردم آدرسی هست که دارم ازش استفاده میکنم و مشکلی نداره. توی xbox.com هم با همین پروفایل ساختم.xbox live isn't currently available in the local associated with this windows live id.
please use a different windows live id.
من همینطور دارم صفحه های قبلی رو میخونم اما هنوز چیزی دستگیرم نشده ببخشید اگه این سوالا رو میپرسم :
1- اکانت گلد فقط برای الایت هست یا برای آرکید هم هست ؟ ثبت نامش چجوریه ؟
2- من بازیه rdr رو قبل از عرضه رسمی با ps3 بازی کردم به صورت آفلاین الان اگه تو محیط لایو این رو بازی کنم مشکلی به وجود میاد ؟ راه حلش چیه ؟
ممنون

ممنون
از جهت امنیت دیسک که ردیفه و مشکلی ندارم فقط همین اکانتش میمونه که تو این تاپیک چیزی در این مورد ندیدم
در مورد بازیم من حدود 20 درصد رفتم اینجوری که شما میگید باید بشینم از اول برم ؟![]()

شما از سایت www.xbox.com اقدام کن و ادرس وپستال واقعی بده بهش.من یک کارت xbox live دارم وقتی کد رو redeemn code میزنم بعد از سپری کردن 2 مرحله ازم آدرس و شهر و postal code میخواد شهر و پستال رو نمیزنم جلو نمیره شهر رو گزوشتم england ولی postal code رو چی بزنم این code رو هم تست کردم 72046 ولی فایده نداشت کـــــمک
دوستان یه سوال:
اگه با یه پروفایل بازییهایی که پچ ندارنو بازی کنیم بعد با یه پروفایل دیگه بریم تو لایو که همش بازیهای پچ شده رو توش بازی کرده باشیم مشکلی پیش نمیاد؟![]()
دوستان کمک کنید شدیدا تو کفیما.........دوستان یه سوال:
اگه با یه پروفایل بازییهایی که پچ ندارنو بازی کنیم بعد با یه پروفایل دیگه بریم تو لایو که همش بازیهای پچ شده رو توش بازی کرده باشیم مشکلی پیش نمیاد؟![]()