E3 2010 | تریلر های 2010 E3

emperor 69

Killer
کاربر سایت
سلام

خب امسال هم مثل پارسال تاپیکی رو برای تریلر های نمایشگاه E3 2010 در نظر گرفتیم تا بیشتر تریلر هایی که در این نمایشگاه به نمایش در میاد رو براتون در این تاپیک جمع اوری کنیم

برای اینکه تاپیک منظم و خوبی داشته باشیم یه سری نکات و قوانین رو برای شما دوستان توضیح میدم که برای کسی مشکلی پیش نیاد و همه بهترین دسترسی رو به تریلر ها داشته باشند

1- من پست دوم و سوم این تاپیک رو به عنوان رزرو برمیدارم به خاطر اینکه در پست دوم تریلر های کنفرانس ها قرار خواهد گرفت و در پست سوم تریلر بازی ها, این پست ها سعی میشه به روز باشه و هر چند ساعت ویرایش بشه

2- تریلر هایی که دوستان از سایت GT میذارن رو باید هم به صورت SD,HD قرار بدند ( بله اول که تریلر ها منتشر میشند به صورت SD هستند و گذاشتنشون به صورت تک موردی نداره ولی به محض اومدن نسخه HD تریلر باید همون پست رو ویرایش کنند و HDش رو همونجا قرار بدند و از زدن پست جدید برای نسخه HD خود داری کنند)

3- سعی میشه تریلر ها هم به صورت لینک مستقیم و هم به صورت اپلود شده در یک سایت معتبر گذاشته بشه ( به غیر از لینک های gamespot که امکان گذاشتن لینک مستقیم وجود نداره )

4- زدن پست و گذاشتن تریلر برای همه ی کاربران ازاد هستش و محدود به کاربران خاصی نمیشه به شرط اینکه به قوانین پایبند باشند

5- گذاشتن عکس تریلری که قرار میدید ضروری هستش برای این که کاربران دیگه دچار اشتباه نشند و تریلر تکراری رو دوباره نذارند

6- از زدن پست های تکراری و گذاشتن تریلر های تکراری خودداری کنید

7- دوستانی که تریلر میذارند به سوال ها و مشکلات دوستانی که نمیتونند از تریلر ها استفاده کنند به ارامی و صبوری پاسخ کاربران رو بدند و از تمسخر و بی اعتنایی به کاربران پرهیز کنند

در اخرم ارزو میکنم نمایشگاه خوبی رو داشته باشیم و پر از شگفتی باشه

ممنون از توجه دوستان

موفق باشید

لینکه مستقیم گذاشته شده!
FLV نمی خوام!می گم این AC:BH تریلرش با اون تریلری که قبل از E3 دادن فرق می کنه دیگه؟یکی بود که اتزیو می ره سمت یه کالسکه بعد همه ی اسیسن ها میان!فکر کنم یکی دیگه هم بجز این پخش شده درسته؟

FLV نمی خوام!می گم این AC:BH تریلرش با اون تریلری که قبل از E3 دادن فرق می کنه دیگه؟یکی بود که اتزیو می ره سمت یه کالسکه بعد همه ی اسیسن ها میان!فکر کنم یکی دیگه هم بجز این پخش شده درسته؟

بله این تریلر با اون اولی که گذاشتیم فرق میکنه و هنوزفرمت مناسب برای دانلود و اپلودش نیومده

بله این تریلر با اون اولی که گذاشتیم فرق میکنه و هنوزفرمت مناسب برای دانلود و اپلودش نیومده
تریلر 18 ثانیه ای اول که رو سایتش آمد را نمی گم ها!یه تریلر چند روز گیش آمد دانش کردم!همون که پسر رودریگو هم توش بود.آخرش سه چهار تا اسیسن هستند!اون را دارم ولی تو کنفرانس یوبی یکی دیگه نشون دادند,اونو می خوام!حالا این که تو کنفرانس یوبی نشان دادند FLV را گذاشتید؟

يعني خاك بر سر GT با اين تريلر گذاشتنش عوض اينكه لينك درست حسابي براي دانلود بذاره تريلر براي ديدن ميذاره يكي نيست بگه هركي ميخواست ببينه كنفرانس رو ديده ديگه الان ميخواد دانلود كنه صد رحمت به gamespot
یعنی تریلر ها رو گیم اسپات گذاشته؟ خوب اگه گذاشته شما زحمتش رو بکش دیگه!:دی ولی فکر نکنم ربطی به GT داشته باشه و اصلا فعلا اجازه گذاشتن تریلر ها برای دانلود رو ندارن و الا برای اینا مشکلی نداره

اقا یه خواهش دارم ازتون سعی کنید اگه اومد تریلر ها را از GAMESPOT بذارین چون در کل کیفیت تریلر های این سایت خیلی بیشتر از GAMETRAILERS و GAMERSYDE هست سعی هم کنید بگید که تریلر ها مربوط به کدوم سایته این طوری خیلی بهتر میشه و ادم صاف میره روی دانلود مورد نظرش . ممنون .

دوستان تریلر ها HD آومد دریغ نکنیدا!کل کنفرانسها هم اگه HDباشه پایه هستم!

البته مضخرف نباشه مثل FLV و ....
MP4- Avi- MKV و مثل اینا رو بزارید! Flvبدرد نمیخوره

تریلر 18 ثانیه ای اول که رو سایتش آمد را نمی گم ها!یه تریلر چند روز گیش آمد دانش کردم!همون که پسر رودریگو هم توش بود.آخرش سه چهار تا اسیسن هستند!اون را دارم ولی تو کنفرانس یوبی یکی دیگه نشون دادند,اونو می خوام!حالا این که تو کنفرانس یوبی نشان دادند FLV را گذاشتید؟

من دقیق نمیدونم شما کدوم تریلر رو میگید ولی طی این دو روز دو تا تریلر از AC اومده که یکیش کاملآ CG هستش و مدت زمانش هم 2دقیقه و خورده ای هست و دومی هم یه تریلری هستش که اولش نشون میده به شهری که مقر اساسین ها هست حمله شده و دارند شهر رو نابود میکنند که فکر میکنم این تریلر تو کنفرانس ubisoft به نمایش در اومد کلآ زیاد برای دانلود کردن تریلر ها عجله نکنید

یعنی تریلر ها رو گیم اسپات گذاشته؟ خوب اگه گذاشته شما زحمتش رو بکش دیگه!:دی ولی فکر نکنم ربطی به GT داشته باشه و اصلا فعلا اجازه گذاشتن تریلر ها برای دانلود رو ندارن و الا برای اینا مشکلی نداره

بله حق با شماست فعلآ تریلر های رسمی منتشر نشده ولی اگه مقایسه کنید وضعیت گذاشتن تریلر ها رو میبینید که وضعیت گذاشتن تریلر ها تو گیم اسپات برای دانلود خیلی بهتر از دانلود کردن فایل های flv هستش

Metal Gear Solid: Rising و Fable III رو از gamespot گذاشتم الانم دارم قسمتی که برای
gears of war 3 تو کنفرانس مایکرو بود رو براتون اپلود میکنم

من دقیق نمیدونم شما کدوم تریلر رو میگید ولی طی این دو روز دو تا تریلر از AC اومده که یکیش کاملآ CG هستش و مدت زمانش هم 2دقیقه و خورده ای هست و دومی هم یه تریلری هستش که اولش نشون میده به شهری که مقر اساسین ها هست حمله شده و دارند شهر رو نابود میکنند که فکر میکنم این تریلر تو کنفرانس ubisoft به نمایش در اومد کلآ زیاد برای دانلود کردن تریلر ها عجله نکنید

بله حق با شماست فعلآ تریلر های رسمی منتشر نشده ولی اگه مقایسه کنید وضعیت گذاشتن تریلر ها رو میبینید که وضعیت گذاشتن تریلر ها تو گیم اسپات برای دانلود خیلی بهتر از دانلود کردن فایل های flv هستش

Metal Gear Solid: Rising و Fable III رو از gamespot گذاشتم الانم دارم قسمتی که برای
ایول اقا خیلی مردی!بالاخره ما را از گیجی دراوردی!منظورم همین تریلر دومی که به مقر اسیسن ها حمله شده بود1اینو هر موقع اومد بی زحمت اپلود کنید...

درسته
نمی دونم چرا GT ازین بازیا در میاره مثلا یادمه پارسال اصلا تریلر اسپلینتر سل رو برای دانلود نزاشت و فقط FLV گذاشت!
دسته شما درد نکنه بابت آپلود ها
یه سوال داشتم اینکه مدیا فایر قابلیت توقف داره؟ یعنی لینکاش رو میشه عرض 2-3 روز دانلود کرد بدون مشکل؟

یه سوال داشتم اینکه مدیا فایر قابلیت توقف داره؟ یعنی لینکاش رو میشه عرض 2-3 روز دانلود کرد بدون مشکل؟

تا زمانی که فایل ها در سرورشون قرار داشته باشه، شما می توانید هر وقت که خواستید ادامه دانلود رو بدید ولی معمولاً بعد از یک روز دیگه نمیشه ادامه دانلود رو داد ولینک دانلود به صفحه ی مدیافایر سویچ میخوره، که باید لینک دانلود خودتون رو تمدید کنید.

تو برنامه IDM میشه راحت این کار رو انجام داد و لینک جدید رو به برنامه برای ادامه دانلود داد (تصویر زیر)
http://stashbox.org/922898/Resume.png

ایول اقا خیلی مردی!بالاخره ما را از گیجی دراوردی!منظورم همین تریلر دومی که به مقر اسیسن ها حمله شده بود1اینو هر موقع اومد بی زحمت اپلود کنید...

اگه فرمت مناسبش بیاد حتمآ

بله مدیافایر قابلیت رزیوم رو داره

این جا مونده بود!
rj3viulvelfqy9j3gcr.jpg

HD
SD

ucw8wtq4p434uhh4t881.jpg

HD

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aidin0000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی