نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Microsoft Press Conference 2010

Dreadlord

کاربر سایت
از کاربران گرامی خواهش میکنیم هیچ گونه پستی در این تاپیک ندید تا پایان کنفرانس. موارد کنفرانس لحظه به لحظه توسط تیم تحریریه در این تاپیک نوشته خواهد شد پس لطفا دیگر کاربران پستی ندن تا مثل پارسال از یک نوع خبر 10 تا پست رو شاهد نباشیم و تاپیک به هم نریزه. بعد از اتمام کنفرانس می تونید بحث رو شروع کنید.

قرار بود لایو بلاگ طراحی بشه که با توجه به مشکلاتی که با فونت فارسی داشت ادمین ها موفق به این کار نشدن و مجبوریم اینطوری ادامه بدیم. پس خواهش مند هستم این پست رو سرسری نگیرید و با ما همکاری کنید.

با تشکر از همگی. :rose:

خُب امسال نیز مثل سال های گذشته اولین کنفرانس E3 را مایکروسافت برگزار می کند.

نمایش بازی های زیر تایید شده است و البته به احتمال زیاد چند بازی مولتی پلتفرم هم در این کنفرانس نمایش داده خواهند شد که فعلا کسی خبر ندارد چه بازیهایی هستند!

halo-reach-team-artwork.jpg

Halo: Reach
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

gears_3.jpg

Gears of War 3
Developer: Epic Games

fable-3-natal-confirmed.jpg

Fable III
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Micorosft Game Studios

crackdown-2.jpg

Crackdown 2
Developer: Ruffian Games

شایعاتی نیز مبنی بر حضور احتمالی Valve یا نمایش MGS: Rising در کنفرانس وجود دارد که در هر صورت باید منتظر ماند و دید که صحت دارند یا خیر.

کنفرانس مایکروسافت دوشنبه شب، راس ساعت 21:30 شروع می شود و آن را می توانید به صورت زنده از اینجا مشاهده کنید.

در این تاپیک اخبار کنفرانس به صورت لحظه به لحظه قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دومیشو کی نشون دادن؟ مگه قرار نیست اختصاصی از شبکه MTV پخش بشه؟ پس اینجا چی نوشتن بچه ها؟
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=30978&page=2

عزیز کنفرانس اول قبل از کنفرانس ماکروسافت بود انم پشت در های بسته فیلم ها و عکس های هم که ازش امده مثل این هستش که ماکروسافت فقط خبر نگار ها رو گزاشته بوده سر کار چون همون ها رو باز تو کنفرانس اصلی ش نمایش داده:laughing:

الان تو آمریکا هنوز دوشنبه 14june هستش اینطور که نوشته مایکروسافت یه برنامه با mtv برای 15june داره که به قول خودشون نوشته:
MTV Networks Announces Groundbreaking Programming Partnership With Microsoft for E3 Expo 2010

اینم لینک منبع:
http://www.microsoft.com/presspass/press/2010/may10/05-13msmtvxboxpr.mspx

Microsoft and MTV are teaming up to broadcast the whole Project Natal announcement featuring CIRQUE DU SOLEIL commercial-free on MTV, Tuesday, June 15 at 3:30 PM ET, and will be replayed on MTV’s other networks– Nick at Nite, mtvU, MTV Hits, and Logo– Tuesday, June 15 at 9 PM ET. MTV’s other network, Spike TV, will also be showing off other Microsoft Xbox 360 announcements such as demos of games like HALO: Reach, Gears Of War 3, and Fable III. Called “Xbox 360: The Future Revealed” that show airs LIVE on Monday, June 14 from 1:30 – 3 PM ET.
http://teentechblog.com/2010/05/16/microsoft-to-show-off-project-natal-on-mtv-june-15th/

آخرین ویرایش:
مایکروسافت اعلام کرده که یه زودی یه مدل 200 دلاری از ورژن 45 نانومتری 360 جایگزین ارکید خواهد شد که احتمالا هارد درایور خواهد داشت و همچنین گفته که از این پس دو مدل 360 بر اساس میزان حجم هارد شون معرفی خواهند شد و نه با نام های elite و arcade . در ضمن به زودی مایکرو این دو رو هم از خط تولید خارج میکنه .

منم کنفرانس رو دیدم باید بگم که بهترین بخش کنفرانس مربوط به نمایش reach بود واقعا نمایش خیره کننده ای داشت و اگر نمایش این بازی نبود که دیگه کل کنفرانس غیر قابل تحمل میشد در مورد ناتال هم نسبت به اون نمایش های قبل از کنفرانس خیلی از نظر لگ بهتر بود(که البته انتظار میرفت) فقط بازیاش خیلی ضایعس:biggrin1: رسما کنفرانس شده بود مهد کودک...
اون 360 اسلیم که خیلی زیبا بود...
و در کل کنفرانس خوبی بود اما نسبت به کنفرانس های قبلی ms ضعیف تر بود..

این ماکروسافت فقط جو سازی می کنه این همه تبلیغ که خبر هایی داریم بزرگ تر ناتال و ... چی شد
تازه این kinect به درد بچه 2 ساله ها و کسانی که زیادی شاد هستند میخورند به نظر من kinect زمانی ارزش داشت که چند تا بازی معروف را با اون به نمایش در میاوردن نه بازی با ببر

ما هم کنفرانس رو دیروز دیدیم اینقدر میگفتید از ign ببینید افتضاح بود 20 دقیقه اول رو از ign دیدم همش تیک میداد بعد رفتم از xbox.com بقیش رو بدون مشکل دیدم.
خدایی چقدر سورپرایز شدیم!
درضمن لینک دانلود کنفرانس مخصوصا hd نیومده؟

نمی دونم دوستان چه انتظاری داشتن، گیم های خیلی توپی نمایش داده شد که تو این حرفی نباید باشه، کینکت هم که عالی بود، گیم های خوبی براش معرفی شد که خیلی سرگرم کننده هستن، امکانات دیگش هم برای ارتباط و فیلم دیدن و ... بی نظیر بود.
کنفرانس فقط یه اشکال بزرگ داشت، من تا آخر منتظر موندم که چند تا بازی بزرگ با کینکت معرفی بشن که فقط فورزا3 بود. اما مطمئن هستم که بازیها بزرگ یواش یواش واسش میان.

Kinect for Xbox 360 - gamestop

Kinect for Xbox 360 - afterdawn

Kinect for Xbox 360 - eurogamer

06-14-10kinectgsp.jpg

دیشب در کنفرانس مایکروسافت تاریخ عرضه Kinect مشخص شد و قیمتی رسمی برای این دستگاه اعلام نشد ولی فروشگاه GS صفحه ای برای پیش فروش Kinect و باندل های اون قرار داده بود که فعلاً لینک باندل های اون رو حذف کردند.
در این صفحه می توان قیمت خود Kinect را 149دولار و دو باندل حذف شده ارکد و Elite را 299 و 399 دولار مشاهده کرد.

Kinect فعلاً در وضعیت پیش فروش قرار دارد و طبق گفته ی مایکروسافت November 4 همین امسال عرضه خواهد.

در نهایت قیمت (های) پیش فروش سایت GS فقط یک تخمین است و احتمال کاهش قیمت بسته به زمان عرضه نیز وجود دارد

آخرین ویرایش:
کنفرانس برای من که جالب بود! از چند نظر.

1- همیشه دوست داشتم با Motion Controller بازی کنم و چند ماه دیگه میشه با ایکس باکس این کار رو کرد.

2- اون X360 Slim هم واقعا هم زیباست هم اگر هم قیمت دستگاههای قبلی باشه (که به نظر میاد سهت ) واقعا عالیه چون هارد 250 داره و Wi-Fi .

3- ایکس باکس از نظر بازی های با کنترلر معمولی از Wii خیلی بهتره ، حالا که این موشن کنترلر هم براش عرضه بشه دیگه انگار دو کنسول رو در یک جا داره. ضمنا موشن کنترلر Wii مثل این با دست خالی کار نمی کنه. من تنیسش رو بازی کردم باید یه ماسماسکی می گرفتی دستت.

4- از نظر اعلام عنوان ها بدک نبود اما من به غیر از یک عنوان Crytek انتظار چیزهای اختصاصی و جذاب تری داشتم روی این کنسول.

5- اما سوال اصلی من اینجاست که MGS : Rising چه ربطی به ایکس باکس داره؟!؟!؟! مگه Metal Gear اختصاصی پلی استیشن نیست!؟!؟

(شایدم دو تا بازی رو باهم قاطی کردم اما سخت در انتظار جواب این سوالم.

برای X36o Elit کدوم مدل رو باید خرید؟!؟!؟ آخری یا یکی مونده به آخری؟؟

کنفرانس برای من که جالب بود! از چند نظر.

1- همیشه دوست داشتم با Motion Controller بازی کنم و چند ماه دیگه میشه با ایکس باکس این کار رو کرد.

2- اون X360 Slim هم واقعا هم زیباست هم اگر هم قیمت دستگاههای قبلی باشه (که به نظر میاد سهت ) واقعا عالیه چون هارد 250 داره و Wi-Fi .

3- ایکس باکس از نظر بازی های با کنترلر معمولی از Wii خیلی بهتره ، حالا که این موشن کنترلر هم براش عرضه بشه دیگه انگار دو کنسول رو در یک جا داره. ضمنا موشن کنترلر Wii مثل این با دست خالی کار نمی کنه. من تنیسش رو بازی کردم باید یه ماسماسکی می گرفتی دستت.

4- از نظر اعلام عنوان ها بدک نبود اما من به غیر از یک عنوان Crytek انتظار چیزهای اختصاصی و جذاب تری داشتم روی این کنسول.

5- اما سوال اصلی من اینجاست که MGS : Rising چه ربطی به ایکس باکس داره؟!؟!؟! مگه Metal Gear اختصاصی پلی استیشن نیست!؟!؟

(شایدم دو تا بازی رو باهم قاطی کردم اما سخت در انتظار جواب این سوالم.

برای X36o Elit کدوم مدل رو باید خرید؟!؟!؟ آخری یا یکی مونده به آخری؟؟
کینکت ها که فرقی ندارند!ببین اولی پک آرکید هست که شامل xbox 360 آرکید ویک دستگاه kinect است.دومی یک دستگاه xbox 360 الایت به علاوه ی یک دستگاه kinect هست و سومی کی دستگاه kinect هست.مثلا الان شما یک الایت دارید,سومی که یک kinect هست را می خرید و وصل می کنید به دستگاه.ولی کسی که اصلا xbox 360 نداره,می تونه یکی از پک های یک یا دو را بگیره که خودش kinect هم داره!گرفتی؟
در ضمن MGS:rising برای xbox 360 و ps3 می آید!
می گم قیمتش بدک نشد ها!149 نسبتا معقوله!

سونی مطمئا باشید به مایکروسافت یاد میده که بمب رو چجوری باید ترکوند!
بله با یک نمایش دیگه از GT5 خیلی هم خوب میشه!:d
پ.ن: مگه گرینبرگ نگفته بود قیمت نتال ( خوب اون موقع بهش مگفتن نتال!:d ) 150 دلار نخواهد بود و فلان؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or