شایعه PSP2 و RE6 به زودی؟

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

sony-psp-2-concept.jpg

شایعات و خبرها در مورد معرفی Successor برای PSP در E3 امسال تمامی ندارد.در مصاحبه مجله PSM3 با جان تاکائوچی(Jun Takeuchi) (تهیه کننده Lost Planet 2 ) ,ایشان اشاراتی به عرضه PSP2 کرده اند:
"به نظر میرسد PSP جدید در اینده ای نزدیک رونمایی خواهد شد ,واقعا دوست دارم براش بازی بسازم."

همچنین ایشان به در حال ساخت بودن Resident Evil 6 نیز اشاره کرده اند:
"ما بعد از RE4 فشار مضاعفی بر دوش خود احساس کردیم ,چون ادامه ای برای فرانچیزی عظیم میساختیم.بهرحال فکر نمیکنم دخالتی در ساخت RE6 داشته باشم."

Source

بنظر من هم E3 امسال بهترین موقع برای رونمایی PSP 2 ـه! PSP دیگه عمر خودشو کرده و Sony باید نسل جدید کنسول های دستی خودش رو رونمایی کنه!

psp2.jpg
خوب بازم اگه این جوری باشه خوبه چون VG247 یه عکس دیگه
گزاشته .

به نظر من اگه این شکل بالای باشه خیلی خدا میشه اما بازم مشکل منم با جای انالوگ ها هستش اگه جلی دکمه ها با آنالوگ ا عوض شه واقعا خدا میشه همین شکلیش

من منتظرم ببینم واقعا خبری از یه پی اس پی که موبایل هم باشه میدن یا نه! اگه یه همچین چیزی بسازن با اینکه از کنسول های دستی خوشم نمیاد حتما میخرم!

اطلاعتی که VG در مورد PSP2 داده :

- اولین مورد این است که Psp2 وجود دارد اما به احتمال 99 درصد در E3 رونمایی نخواهد شد ! در حالی که MCV گفته بود احتمالا PSP2 یکی از رونمایی های E3 است

- منابع اگاه اطلاع داده اند که NAD های PSP2 از ماه ها قبل برای پابلیشر ها و سازندگان در مکانی فرستاده شده است

- PSP2 دارای 2 دوربین است یکی در جلوی کنسول و دوربین دیگر در پشت ان تعبیه شده است !

- صفحه نمایش کنسول تاچ اسکرین ( لمسی ) است اما دکمه های کنسول های سونی که به نوعی علامت تجاری این شرکت هستند روی کنسول وجود دارد

- قبلا در حدسهایی که زده شده بود گفته میشد که این کنسول در سال 2010 عرضه میشود اما طبق خبر های رسیده این کنسول در سال 2011 عرضه خواهد شد

- یکی از منابع نزدیک به رسانه ها گفته است این کنسول توانایی نسل سوم ( 3G ) را دارا است و برخلاف PSP GO که فقط از Wi Fi حمایت کرد

- هم اکنون برای PSP2 بازیهایی از شرکت های بریتانیایی در حال ساخت است ! بعضی از انها حتی قبلا کنسل نیز شده اند

- وقتی در مورد زمان نمایش این کنسول سوال شد یکی از منابع گفت : برای بازیهای ان بازه ی زمانی بین اواخر 2010 تا اوایل 2011 را حدس میزنند ، پس خود کنسول در 2011 عرضه میشود و ممکن است در TGS یا Gamescom انونس شود !

- یکی دیگر از منابع نزدیک میگوید این کنسول واقعا قدرتمند است ، و از پردازنده ی Cell که دارای 4 هسته است استفاده میکند در حالی که PS3 ورژن 8 هسته ای ان را دارا است

چیزی تا E3 2010 نمانده است با اینکه گفته میشود 1 درصد احتمال نمایش کنسول در E3 وجود دارد ولی شما اصلا چشمهایتان را از دست های جک ترتون برندارید !!

آخرین ویرایش:
fake fake ....
این psp go هنوز درست فروخته نشده که سونی این کار را بکنه مگه عقلش کمه مگه دیوونه است این همه بازی می خواد برای psp بیاد اما همه چی در e3 مشخص میشه .
من در سایتی خوندم فناوری ati داره و گرافیکی به مراتب بالا تر psp داره منبعش را یادم رفت :biggrin1:

آخرین ویرایش:
fake fake ....
این psp go هنوز درست فروخته نشده که سونی این کار را بکنه مگه عقلش کمه مگه دیوونه است این همه بازی می خواد برای psp بیاد اما همه چی در e3 مشخص میشه .
من در سایتی خوندم فناوری ati داره و گرافیکی به مراتب بالا تر psp داره منبعش را یادم رفت :biggrin1:

ببخشیدا PSP GO یه PSP جدید نیست برای این ساخته شد که یکم شکیل تر باشه و کسای که خیلی براشون زیبای مهمه هم از این دستگاه لذت ببرن نه این که PSP جدید باشه .

بر عکس NT . سونی اصلا تا الان مدل های مختلف با کارای های مختلف رو ردیف نکرده بلکه همه یکین فقط شکلش و یا زمان بیشتر استفاده از باتری رو تو مدل های دیگه داده همین .;)

اگه PSP جدیدی در کار باشه این دومین PSP هستش برای همین بهش میگن PSP 2 .;)

به نظر شما این psp 1 هست ؟

عکس مستقیم کپچر شده و رزولوشنش 720p هست! و gamespot پلتفرم رو زده psp !!!! آخه مگه میشه همچین کیفیتی رو 1 ؟؟!!
تاریخ ریلیزش هم زده برای q4 2010 یعنی احتمالاً psp2 رو برای امسال داریم! o my god:eek:
ولی عجب anti aliasing ای داره! :eek:

این هم god of war coo برای psp :

تاپیک 1 ماه پیش. :|
اینجا این کارها عاديه فريدن،وقتي تاپيك 3 سال پيش معرفيه HALO3 رو كشيده بودن بالا!چه انتظاري داري؟:دي
کسی نظر تو رو نخواست تو چیزی که بهت مربوط نیست دخالت نکن
تو همه ی تاپیکا حد اقل یه اسپم دادی
60%

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or