اوال مشکل توئه که منبعت رو اعلام نمیکنی!!دلاور-من میانگین رو از gamerankings در آوردم بازم ضایع شدی:biggrin1:
شما باید به متخصص مراجعه کنید.:biggrin1:این اسمش آزادی عمل نبود.این اسمش مسخره بازی و فاجعه ایی بنام conviction بود.بازی ایی که هیچ فرقی با شوتر نداشت.فقط بکش برو جلو.خود سازنده ها اومدن میگن ما میخواستیم بازی رو سرعتی بسازیم بعد تو داری برای خودت شر و ور میگی.
و باید اعتراف کنم یه تنه حریف شما نمیشم!!!
حالا خوبه بالای 10 صفحه است خودم دارم همینارو میگما!!این اومده داره حرف خودمه به خودم تحویل میده!!!!
ببین قبل از شما هم یه عده اومدن نظر شخصیشونو گفتن کسی باهاشون کاری نداشت.ولی شما اومدی مهمل بافتی!!!.من اومدم نظر شخصیم رو گفتم.اولش هم نوشتم به نظر من.که متاسفانه اون جناب فاقد فهم کافی بوده.من میگم از شماره های قبلیش خیلی خیلی بیشتر خوشم اومده.به نظرت این اشکال داره؟
خو اگه راست میگی اینارو جواب بده ها:
بس کن دیگه!!! هی 5 سال 5 سال میکنه!!!!میخوای بگی بازی از موقعی که CT ریلیز شد داره روش کار میشه!!!! ؟؟
خُب پرفسور شما به ما که تا حالا Splinter Cell بازی نکردیم چندتا از معماهایlol شماره های قبل رو بگو تا ما ندانسته از دنیا نریم!!!
که مطمئنم جوابی براشون نداری!!!!ایضا چندتا بمبی هم که خنثی کردی بگو تا اون هم مشکلی ایجاد نکرده!!! البته به جز آخر DA!
......................
سورس معتبر!!!! از رو معده حرف نزن!!!چرا اکثر سایتها به اویل 5 لقب ناامید کننده ترین بازی سال رو دادن؟ب
احتیاج به پیشگویی نیست!!مدارکشو بالا گذاشتم!!ایول.پس پیشگو هم بودی و ما خبر نداشتیم.:biggrin1:نگفتم حالت بده.:biggrin1: