سلام دوستان من مجددا با تیم ساپرت مایکروسافت تماس گرفتم و این بار واقعا امیدوار کننده بود!
من به طور خلاصه و برای طولانی نشدن متن فقط پیام های ایجنت رو نقل قول می کنم.
*مجددا مشکل رو یادآور شدم و خواستم که در این رابطه بیانیه رسمی بدن ، این جواب رو دادن:
As for now we are still having issue on signing in the account. It's not only happening on Iran.-
I am sorry about this we are working to fix this issue as soon as possible.
____ اعلام کردند که هنوز در این رابطه مشکل دارند و این فقط مربوط به ایران نیست. و در حال برطرف کردنش هستند.
Don't worry about that we are making that. Just stay tuned to the website about this issue.
___ و اینکه جای نگرانی نیست و منتظر باشیم و دارن رو بیانیه کار می کنند و روی سایت میذارن.
No, This is not only happening on Iran. This issue is also happening on other parts of the world. Even in the US.
___ مجددا تاکید کردند جاهای مختلف جهان این اتفاق داره میفته و حتی تو خود آمریکا هم این مشکل گذارش شده.
Yes, i am saying that this is a issue with the servers. I hope that you understand.
___ (*ازشون خواستم که به طور رسمی تایید کنند که این مشکل از طرف مایکروسافته- و جواب دادن) بله من دارم اعلام میکنم که این مشکل از طرف سرورهای مایکروسافت هست.
No. We don't want Iranian gamers to be left out on the gaming world. I just want to clarify that we are still going to service the Iranian gamers. As for now we have a slight issue about the logging in of the account. I am sorry about this.
___ (*پرسیدم که آیا مایکروسافت برنامه ای داره که کاربران ایرانی رو بن کنه و گفتن) نه مایکروسافت نمیخواد کاربران ایرانی رو تنها بذاره و همچنان به گیمر های ایرانی سرویس میده و فقط الان مشکلی در ورود به اکانت هست. و از این بابت متاسفند.)
Don't worry the issue will be fixed in no time. As for now we don't have any updates yet. But don't worry you will be still be able to play games from Xbox
-(*و مجددا در قبال ابراز نگرانی من گفتند) که اصلا جای نگرانی نیست و این مشکل به زودی برطرف میشه البته هنوز خبر تازه ای در مورد برطرف شدن از تیم پشیبانی به دستشون نرسیده ولی قطعا به زودی خواهید تونست با اکس باکس هاتون بازی کنین.