Developer: Team Ninja
Publisher: Koei Tecmo
Genre: Action RPG
Release Date: 7 Nov 2017
سفر های ویلیام آدامز....
این روزها یکی دیگر از عناوین انحصاری و بلند متا داران , کنسول معظم و بلند مرتبه ps4 نیز به جرگه آرشیو pc گیمر های عزیز پیوست...
(چه دوست داشته باشید چه نه دیگه کم کم باید به اومدن بازی های بزرگ کنسول ها برای pc عادت کرد ......
در خلال جنگ های خونین بین سونی و ماکروسافت برنده قطعا pc بازها هستند.....)
حال بر آن دیدیم تایپیک این عنوان تحسین شده را به پا داریم (موندم چرا تا حالا کسی نزده ..) بلکه دوستان از تجربیات یکدیگر پند گیرند و گره ای از مشکلات گمیپلی خود بازکنند (مشکلات مربوط به درون بازی مثل کجا برم . ..این آیتم به چه درد می خوره ...غوله رو چجوری بکشم و ....اینا ... تایپیک مشکلات فنی جداست..) و ره توشه ای برای سفر سخت و دوشوار خود محیا سازند....
در مورد داستان بازی هم همه چیز برمی گرده به آمریتا ...اصلا همه دنبال آمریتا هستند ( با آمریتا رائو اشتباه نشه ..آخه خیلی ها دنبال اونم هستند...) آمریتا یک سری سنگ های جادویی هستند که تو ژاپن اون موقع خیلی زیاد بوده ..از اون ور ملکه الیزابت نمی دونم چندم هم برای پیروزی بر اسپانیا عده ای رو به همراه آقایی که شما باشید (ویلیام آدامز ...ویلیام .....اصلا ویلی صدا کنید راحت باشید..) می فرسته پی آمریتا...مدت ها بعد شما رو تو زندان میندازن ( آخه چرا...) شما هم از اونجا که دلتون طاقت نداره می زنید بیرون ..حین فرار با یک حاج آقایی به نام ادوارد کلی ( ما بهش میگیم حاج ادوارد...بازم شما هر جور راحتین صداش کنید..) در گیر میشین و روح نگهبانتون رو می پیچونن...بعدش نمی دونم چی چی ....نمی دونم چی چی ....شما دوباره می روید ژاپن و....
اگه طرفداره دارک سولز (سبک گیمپلی و سختی), اونیموشا ( جو و حال و هوای سامورایی )نینجا گایدن ( تیم نینجا و مبارزات سریع و کاتانا ) توی کیدن ( اون oni کله قرمزه آتیشیه...) و از همه مهمتر باز کردن صندوق ها با لگد به روش ریو هایابوسا هستید ...یکی از آرزو هاتون برآورده شده ....بریزید تو بازی و اگه فکر می کنید تو دارک سول خیلی شاخ هستید کور خوندید این بازی یه نموره سخت تره (بخاطر مبارزات سریعتر و ویلیام ضعیف تر , نبودن سپر ,حتی یک در قابلمه هم پیدا نمیشه بگیرید جلوتون ...و همینطور عدم پشتیبانی رسمی از موس...البت غیر رسمیش هست ...)
پس بازی رو نصب کنید و از مرگ لذت ببرید.....
آخرین ویرایش:

و اونجا با یه ضربه محکم پرتم کرد عقب و دوباره به حالت عادی برگشتم و اونم قبل از اینکه کامل بلند شم با یه ضربه کارم رو ساخت

که بگن آره ما میتونیم یه باس کول و خفن و سخت بسازیم که اشک همه در بیاد و جذابیت بازی دو برابر بشه مثلا بازیمون در حد کارهای میازاکی بشه؟ یا میخواستن بگن ما خیلی AN تشریف داریم؟ چون توی مورد دومی بسیار موفق بودن.

Boss Fight دوازدهم 
..خیالتون راحت سر راه نیست فقط دو تا در به اونجا راه داره....حالا اگه خدایی ناکرده روم به دیوار یکی از این درها رو اشتباه باز کردید و با هیبت مردونه ایشون روبرو شدید نهراسید
....جو گیر نشید بپرید وسط معرکه ...کافیه چشماتون رو باز کنید و دور برتون رو خوب نگاه کنید 3 تا کریستال بنفش میبینید اونها رو بزنید و مواظب باشید نمیرید ...کریستال ها که نابود بشن ....هوندا حالش خوب میشه و دیگه اذیت نمیکنه...ولی بعدا تو ماموریت هایی فرعی از خجالت شما درمیاد....و همینطور اصلی به همراه.....
...منظورم همون باس فایت اصلیه...ایشون هم تحت تاثیره ولی کریستالی اینجا در کار نیست.....حرکات این خواهرمون بی شباهت به حرکات کاسومی نیست .....(خواهشا بحث تقلید نیارید وسط بازی مال خودشونه )....پس انتظار لگد های گاه و بی گاه توی سر و صورت رو داشته باشید ...ولی شما مواظب وقت هایی باشید که چاقو میکشه ....فکر نکنید ازش فاصله بگرید همه چی حله ...پلک بزنید می بینید ایشون که باشما 15 متر فاصله داشت کنارتون ایستاده در حالی که چاقو رو تو شکم شما فرو کرده و داره لبخند میزنه..... با خودتون اسلحه ای ببرید که برد زیاد داشته باشه مثل نیزه و یا زنجیر ...اون هم روی استنس بالا.... خیلی Backflipمیکنه و جاخالی میده دستتون سخت بهش برسه...سخت.....
...
BOSS FIGHT سیزدهم
.... پس حق طبیعیشون هست که بتونند پرواز کنند همچنین مجهز به اسلحه گرم و بمب و نارنجک هستند (کریس ردفیلد رو که میشناسین این سایکاشونه...)...قانون اول دعوا میگه که هر کی اولین مشت رو بخوره باخته اینجا اگه شما اولین تیر رو بخورید مجبورید دومین و ایضا سومین تیر رو هم بخورید بعد مجبورید بمیرید..پس اولین تیر رو نخورید همین ..دومین و سومین رو بخورید عیب نداره چون سینه ویلیام تاب دو تا گوله داغ رو داره ولی سومی رو ..شرمنده داداش....
..اینجا بر طبق قانون دوم کنترا که میگه در هر لحظه از زمان فقط و فقط از یک نقطه از تصویر گلوله ای عبور نمیکنه امن ترین نقطه وقتی برادرحاجی Saika Magoichi دست میکنه تو جیبش زیر خودشه چه زمانی که بمبارون میکنه چه تیربارون توی آسمون.....

)
....

...من هم طی یک واکنش کاملا طبیعی در حالی که از ترس به خودم ترسیده بودم....به ناچار سیستم رو ترک کردم......وقتی بعد از فروکش کردن و مدیریت هیجانات خوفناک به محل خود بازگشتم....با صحنه game over یا همون "ویلیام مرد ...از بس که جان ندارد"...روبرو شدم......حس کردم قسمتی از بدنم داغ شده و داره میسوزه ....بعد تلویزیون میگه این زمین لرزه خسارتی نداشته ...پس این چیه ...کی پاسخگو هست ...؟؟...دیشب تا صبح بیدار بودم همه اطرافیانم فکر کردند به خاطر خطر وقوع پس لرزه ها هست ولی در اصل به خاطر سوزش و درد همون قسمت از بدنم بود....
.....