Saeedrz70
کاربر سایت
معذرت اشتباه نوشتمپینگتون 180 شده میگید بهتر شده؟
پینگ پارس انلاینم 180تا200بود
ولی با اینترنت فن اوا اغلب 108هست
معذرت اشتباه نوشتمپینگتون 180 شده میگید بهتر شده؟
مشکلی نداره! فقط پشتیبانی ممکنه بهتون بگه گردن مرکز مخابرات هست و فلان بگو مشکلی نیست هرچقدر میکشه من این تعرفه رو میخوامنمیشه من سرویس حجم بالا بگیرم بعد بگم سرعتمو بیارن پایین؟
فکر کنم منظور دوستمون این بود که حجمهای ارائه شده طوریه که منه مصرف کننده ای که خطم بیشتر از 2 ساپورت نمیکنه مجبورم الکی بیشتر هزینه کنم برای سرعت بالاتر تا به حجم مورد نظرم برسم!!!حالا چه اصراری هست که همش رو دانلود بکنی
یعنی چون 1 ترا حجم میده باید بشینی همش رو دانلود کنی؟
تازه کسی که در ماه 30 یا 40 گیگ مصرف داره خوب چرا 90 تومن بده و بیاد این طرحش رو بگیره.بره حجم های کمتر رو بگیره دیگه
نت خیلی مشکل داره ولی اینکه خریدار هنوز توان انجام یه تقسیم به هشت (برای فهمیدن سرعت واقعی) و تقسیم به دو (برای فهمیدن میزان ترافیک بین الملل) رو نداره به نظرم دیگه تقصیر نظام آموزشیهاقا واقعا مسخرس این چه اینترنتیه اخه امروز از مخابرات طرح یک مگ گرفتم نیم ساعته یه فایل 100 مگی رو نتونسته دانلود کنه با این این وضعیت غیر ممکنه بتونم تا پایان ماه بیشتر 3 یا 4 گیگ از حجمم استفاده کنم واقعا با این سرعت حلزونی نت نامحدود کردن دزدای خدانشناس![]()
نت خیلی مشکل داره ولی اینکه خریدار هنوز توان انجام یه تقسیم به هشت (برای فهمیدن سرعت واقعی) و تقسیم به دو (برای فهمیدن میزان ترافیک بین الملل) رو نداره به نظرم دیگه تقصیر نظام آموزشیه[/QUOTE
دوست عزیر با سواد من با همین بی سوادیم البته با اجازه شما تونستم با ماشین حساب یک تقسم بر 8 کنم ولی حرفم اینه حتی با این شرط هم اصلا داشتن همچین سرعتی معنی نداره و عملا دارن به مردم زور میگین و واقعا هم نیازی به کنایه زدن شما دوست دکتر و باسواد نیستنت خیلی مشکل داره ولی اینکه خریدار هنوز توان انجام یه تقسیم به هشت (برای فهمیدن سرعت واقعی) و تقسیم به دو (برای فهمیدن میزان ترافیک بین الملل) رو نداره به نظرم دیگه تقصیر نظام آموزشیه
شما در کل با من هم نظر هستی ولی درباره این سرعت واقعی و رعایت قوانین ! اگه این طور باشه بودن چیزی به نام حجم که دزدی تو روز روشن هستش ! درباره ماهیت هم که صحبت کردی و خود شما جواب رو به طور مشخص دادی !سرعت رو که نپوکوندن... دارن چیزی که می خری رو بهت میدن... بدون هیچ کم فروشی... توی خارجم اونطور که می دونم به بیت دارن می فروشن.... شما اگه هشت مگ می گیری سرعت دانلودتت یک مگابایت نباشه یعنی سرت کلاه رفته...
اولا بگم کل ماهیت اینترنت ایران کم فروشی هست با این سرعت ها...ولی شما اون سرعتی که خریدی رو داری استفاده می کنی. مشکلش چیه؟
ـــــــــــ
منم با قسمت دوم حرفت موافقم... تا ده سال دیگه یک کشور میشیم عین کره شمالی... وگرنه اینا اگه دلشون برای مردم می سوخت الان مثلا با هشتاد تومن سیصد و پنجاه گیگ به ادم میدن... همین رو عنوان می کردن... و این تفکیک رو به خوردمون نمی دادن... پس در نتیجه یه فکرایی تو سرشونه... (وزیر اگه دلسوزه بیاد این فیبر نوری رو با یک ضرب الاجل تو ایران درست کنهاز وقتی چشم باز کردیم گفتن زیرساخت ها مشکل داره و داریم درست می کنیم... اخر سر نفهمیدیم این مشکل چی بود و چطوری حل شد و چطوری پیشرفت کردیم که منه مشتری چیزی رو حس نمی کنم
)
ولی در کل این رقابت بین شرکت ها در اخر به نفع ما شد... وقتی که این طرح تصویب شد... شاتل هشتاد گیگ هشتاد تومن می داد... مردم اعتراض کردند... کرد صد و شصت گیگ اومد تو صدر... دوباره بقیه شرکت ها حجم بیشتر دادند... و یهو دو برابر کرد الان باز... صد در صد بقیه شرکت ها باز اضافه می کنند...
عزیزم من فکر کرده بودم به کیلوبایت تست سرعت نوشته بود!این دوستمون yasu از روزی که این طرح اومده کلاً راضی بوده. 10 تا پست داده اینجا از زمانی که 50 گیگ میدادن و نه شبانهای بود و نه هیچی،راضی بوده و میگفته غر نزنین. اگه همه مثل این بودن که الان باید همون طرحهای اولیه رو میخریدیم.
بعد شما خودت یه آدمی هستی که اینترنت 2 مگ خریدی بودی و داشتن بهت اینترنت کمتر از 1 مگ میدادن و خیلی خوشحال بودی. حالا برو تا صبح شکلک دربیار.
امثال شماها هستن که خیلی سفت و سخت جلوی هر بهتر شدنی وایسادن.
باید سیم کشی داخلیتون رو عوض کنید ، به 1544 زنگ بزنید کمکتون میکنههیچکی نمیدونه باید چیکار کنم ؟؟!!!
آقا تو رو خدا صحبت خارج رو نکنیم بهتره !![]()
کلا عادت داری به رمان نویسی.................. جاست وزیر ارتباطات ایران![]()
اینجا :
Speedtest Global Index – Monthly comparisons of internet speeds from around the world
نوشته که رتبه بسیار شکوهمند 105 رو در جهان داریم.
تازه متوسط سرعت اینترنت در ایران رو 10.28 مگابیت بر ثانیه معرفی کرده که مطمئنا از این رقم کمتره.
چون توی کشورهای دیگه به این صورت نیست که اشتراک بصورت 1 به 10 و 1 به 8 و 1 به 16 باشه. از این کلاهبرداری ها فقط تو ایران داریم.![]()
خب اون موقع تا کشش خط میزاشتن باز ولی بین 8 نفر تقسیم میکردن، الان دیگه همون سرعت رو بهت میدن و دیگه اشتراک 1 به 1 هست!!!اینجا :
Speedtest Global Index – Monthly comparisons of internet speeds from around the world
نوشته که رتبه بسیار شکوهمند 105 رو در جهان داریم.
تازه متوسط سرعت اینترنت در ایران رو 10.28 مگابیت بر ثانیه معرفی کرده که مطمئنا از این رقم کمتره.
چون توی کشورهای دیگه به این صورت نیست که اشتراک بصورت 1 به 10 و 1 به 8 و 1 به 16 باشه. از این کلاهبرداری ها فقط تو ایران داریم.![]()