ممنون از وقتی که گذاشتی
1- خودم رو همین موندم
آخه xbox one سری وای خیلی بزرگ و با ابهته منو یادت xbox original ی که سال ها داشتم میندازه
از اون ور مدل s جدیدیتر و حتما هیب ها سری اول نداره مثلا دیگه آداپتور نداره
پس توصیه شما توصیه میکنید s بخرم
2- آخه من دیجیتالی نمیخوام بازی کنی - لذت داشتن دیسک یه چیز دیگه اس
هارد اخلی هم میمونه برای آپدیت ها بازی و کنسول
کنسول هارد ایکسترنال میخوره که بازیا روش ریخت؟ من هارد 500 گیگ ایکسترنال دارم
3- اکانت هکی ردردسر نداره؟
4- ممنون
5- جالبه و عالی
مثلا بازی Voodoo Vince رو xbox original خیلی دوست داشتم و یکی از انحصاری ها xbox original بود
فهمیدم رو xbox one تو استورش ریمستر شده اس هست - مطمعن باش این بازی 100 درصد میخرم بازی میکنم
منظورم از بازی طنز این بازیاش
6- کنسول one x من با خودم یه فکری کردم , گفتم کنسول xbox one بکوارد بازی ها xbox 360 و xbox original دارم و مطمعنا خودم ایکس باکس وان بخرم از بکوارد استفاده میکنم
چون هم xbox original داشتم هم 360 ( البته 360 ام زود سه چراغ شد )
با خودم فکر کردم وقتی نسل 9 شروع میشه یه سری بازی مولیتی میان که هم برای کنسول ها نسل 8 میان هم نسل 9 _ درست مثل نسل 8 که بازیا میومدن برای کنسول ها نسل 7 هم میومدن )
بعضی بازیا فقط برای کنسول ها نسل 9 میان - ولی چون xbox one x خیلی قدرتمنده آیا امکان داره بازی هایی که فقط برای نسل 9 میان برای xbox one x هم یه نسخه بیاد؟
( مثلا بازی half life 2 هم برای 360 اومد هم ایکس باکس اورجینال چون چندین برابر قویتر از ps2 بود و چنتا نمونه دیگه )
اگر واقعا برا one x بازیا نسل 9 هم بیاد اینطوری 4 تا کنسول میشه ( xbox original - xbox 360 - xbox one - و ایکس باکس نسل 9 ) اون موقع ارزش داره 1 میلیون خورده ای بیشتر بدم one x بخرم
اما اگر نیاد بنظرم ارزش نداره 1 میلیون خورده ای بیشتر بدم one x بخرم