اي بابا صادق اذيت نكن خودتو ٢ نسله كه داريم ميگيم اما هنوز به ماريو ميگن بچه بازي
حسین واقعا بچه بازی نیست؟
من که عاشق mario galaxy بودم بخصوص نسخه ۱ ، همیشه هم در حال بازی بودم تا بتونم اون ستاره ها رو کامل بگیرم ۱۰۰ تایی کنم اما واقعا سخت بود نمیتونستم ، و اگر اشتباه نکنم تو تاپیک mario galaxy 2 لذتی که میبردم مینوشتم و دنیا شیرین و جالبی داشتم
یه روز چنتا id فن نینتندو مثل batvam همون عباس و ......... اومدن تو همون تاپیک گفتن شما فسیلی این چیه قدیمی شده اصلا بدرد نمیخوره این اه اه فقط mario 3d land و ......
من هر چی گفتم خوب من mario galaxy خیلی دوست دارم بعد خوب من 3ds ندارم اونو بازی کنم فقط کلیپ گیم پلی دیدم تو کلیپ بازی زمانی بود چون mario galaxy چون زمانی نیست بهتره بیشتر میشه توش چرخید اما هر دو قشنگن
دوستان گفتن نه mario galaxy دورانش گذشته و ........
من متوجه نمیشدم خوب بازی قشنگ که باهاش حال میکنی مگه دوران داره؟
مثلا همین اسکاریم محبوب که قراره رو نینتندو سوییچ بیاد با اینکه بازی برای ۲۰۱۳ ه اما واقعا بازی خوبیه
که اتفاقا همون زمان mario galaxy نسخه ۱ تو ۲ لیست ۱۰۰ بازی برتر نسل هفت ign و یورو گیم رتبه ۱ لیست بهترین بازی نسل هفت شد
اینا مثلا فن نینتندو بودن ماریو یه کنسول خراب میکردن تا بگن ماریو ما خوبه اما در اصل هر دو عالی بودن
بچه بازیه دیگه این کارا
یا تو بخش wii فعال بودم هنون روزم داشتم بازی kirby epic yarn بازی میکردم id عادل گفت احسان wii قدیمی شده ولش کن wii u بخر ، بهش گفتم گفتم پول خرید wii u ندارم ( اون زمان از ۱۶۵۰ تا ۲ میلیون میفروختن ) هم wii کلی بازی قشنگ داره
ولی هنوزم mario galaxy ارزش تجربه دوباره رو داره بخصوص نسخه ۱
در کل کنسول ها نینتندو روشون بازیا سطح بالا خوب یا بقولی مولتی ها درجه ۱ یا aaa نمیاد ، بیشتر انحصاری ها خود نینتندو و انحصاری ها کمپانی ها دیگه روش میاد
یعنی حتی نینتندو سوییچم موفق شه اما امکان نداره بازی هایی مثل بتلفید ۱ روش بیاد همونطور که wii بازی شوتر درست درمون نداشت
کنسول نینتندو بگیری یه چیزی کم داری ، اما در کنار کنسول دیگه بهترین انتخابه
مثلا xbox one s یا ps4 داشته باشی در کنارش wii u هم داشته باشی ولی نه تبلت سوییچ
میدونی چرا؟ مثلا یه بازی مولتی ساخته میشه روی همه کنسول ها پورت میشه فقط مونده برای میکرو هم پورت شه ولی به احتمال ۹۰ درصد برای کنسولا نینتندو عرضه نمیشه ، آدم کنسول نمیخره که فقط چنتا دونه انحصاری بازی کنه