Yoshida: استدیوهای سونی در حال کار بر روی بازی های PS3 و PS Vita نیز می باشند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
03_Playstation-Design-Comparison_PS3_side.jpg

در نمایشگاه Gamescom امسال اعلام شد که 14 استدیو زیر نظر Sony Computer Entertainment در حال کار بر روی بازی های PS4 می باشند اما آقای Shuhei Yoshida در IGN گفته اند که پشتیبانی زیادی برای PS3 و PS Vita در نظر گرفته شده است.
آقای Yoshida گفته اند:
بیانیه ای که اعلام کردیم این است که تمامی استدیو های ما در حال کار بر روی عناوین PS4 می باشند. اما بدین معنی نیست که آنها منحصرا و فقط روی PS4 کار می کنند. خیلی از آنها در حال کار بر روی عناوین PS3 و PS Vita هستند.
به عنوان نمونه برای برای صحبت های ایشان می توان به بازی های Gran Turismo 6 برای PS3 و Tearaway برای PlayStation Vita اشاره کرد.
Gamingbolt

بعد از كنفرانس سوني تو گيمز كام IGN يه پست شو داشت كه Greg Miller مجريش بود و كنفرانس رو تحليل ميكردن. يكي توئيت كرده بود كه دقيقا مثل مايكروسافت كه گير داده بود به TV سوني هم گير داده به ايندي آقاي مجري در پاسخشون فرمودند كه اين دو تا با هم خيلي فرق دارن و بازيهايي كه نمايش دادن فوق العاده بودن بعد هم اشاره كرد كه كنفرانس گيمزكام سوني حتي از E3 هم بهتر بوده و خيلي تحت تاثير قرار گرفته.
واقعا نميدونم چرا ما بخاطر فن بازي بايد استعداد يه سري آدمي كه از سر عشق يه كاري ميكنن رو زير سوال ببريم لذتي كه من از ديدن تيزر Rime بردم از اينفيمس نبردم واقعا اشك تو چشام جمع شد. آخه تا كي ميخوايم يه تفنگ بگيريم دستمون خون بريزيم.شايد وقتش باشه لذت بازيايي مثل Journey رو هم تجربه كنيم.

ساپورت 2013 برای ps3 واقعا بی نظیره:d
nio kuni-gow-the last of us-dragon's crown-beyond two souls-gt6
ماینکرافت هم تا آخر سال میاد:bighug:
یعنی بین کنسول های این نسل امسال 100% سال ps3 هست.

ratchet & clank : into the nexus+++b-)

@ benjohn :

موافقم دیشب وقت کردم و وکنفرانسو دیدم حالا اینکه بازی AAA معرفی نشد (که البته تو این زمینه 4 5 تا معرفی شده ) یه بحث دیگست ولی نسبت به کنفرانس E3 خیلی منظم و با برنامه بود کلی هم بازی داشت حال خارج از حوصلست ولی خیلی جالب اول شهید احمد به ترتیب بازی برا ویتا معرفی میکرد بعد دنی اومد به ترتیب 5 تا بازی indie زیبا معرفی کرد و رسید به گنده ها ازجمله shadow of the beast و... بعد هم با تریلر فوق العاده مولتی کیلزون قسمت ps4 تموم شد و بعد تاریخ ریلیز و... در کل با برنامه و منظم بود

آخرین ویرایش:
انقدر Indie Indie نکنید .
Journey هم Indie بود یادتونه که سر اون بازی 87 تون چی اورد .

این پشتیبانی سونی از محصولاتش واقعا عالیه ولی امیدوارم که ساپورت از PS3 به ضرر PS4 نباشه.

اصن آدم اشک تو چشمهاش جمع میشه این ساپورت سونی از PS3 رو میبینه :دی با این که یه محصول جدید بهتر از محصول قبلی تولید کرده ولی بازم بیخیال محصول قبلیش نمیشه ساپورت در حد خدا :دی :bighug:

پ.ن:بعضیا یاد بگیرن...... LOL

ببخشید اگرچه حرفهام زیاد مربوط نیست

من تقریبا قبول دارم که ساپورتش در ps3 خیلی خوب بوده ولی vita همچنان هم حمایت خیلی خوبی نمیشه از طرف سونی

انقدر Indie Indie نکنید .
Journey هم Indie بود یادتونه که سر اون بازی 87 تون چی اورد .

این پشتیبانی سونی از محصولاتش واقعا عالیه ولی امیدوارم که ساپورت از PS3 به ضرر PS4 نباشه.

جورنی arcade بود نه indie ! این 2تا با هم فرق دارن!:)

بار پروردگارا چرا من از شرکتی که این همه به فکر منه و بهم حال میده وهمیشه منو لایق برترینها میدونه، باید دل بکنم !! حال اینکه این کار نشدنیه و سونی جزوی از گوشت و خون من میباشد !! :-s

Facepalm.gif

arcade بودن Journey از اون جملاتی ـه که در تاریخ ماندگار خواهد شدb-):bighug:

بلی , بلی حق با شماست indie بود. فقط نمیتونم چطور indie بود که سونی حمایت مالی کرد پروژه ساخت رو و سانت مونیکا رو فرستاد کمکشون و ناشر هم بود! معنی Indie هم فهمیدیم.

بلی , بلی حق با شماست indie بود. فقط نمیتونم چطور indie بود که سونی حمایت مالی کرد پروژه ساخت رو و سانت مونیکا رو فرستاد کمکشون و ناشر هم بود! معنی Indie هم فهمیدیم.

من کاری با Indie بودن یا نبودنش ندارم. توی پست من حرفی از Indie زده شده بود؟ عایا؟:d;;)

جورنی arcade بود نه indie ! این 2تا با هم فرق دارن!:)
جورنی ایندی نبود, ناشر داشت:)
پس اینجوری بوده و ما خبر نداشتیم . پس Journey بازی indie نبوده و Arcade بوده و ما خبر نداشتیم.
چرا اخه ؟ چرا ترول میکنید ؟؟؟
Wikipedia رو قبول دارید یا اونم سونی بهش پول داده و خریدتش؟؟؟
به لینک زیر مرجعه فرمایید.
Journey

راستی بازی به اسم جورنی نداریم :))
اونی که شما منظورته جرنی ه
اینم فونتیکش :
ˈdʒɜːni

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or