XBOX360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

bluestar

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام .
همونطور که از اسم تاپیک معلومه قصد خرید یک دستگاه 360 دارم(برای یکی از دوستان)
خریداری شد!!

آخرین ویرایش:
با سلام .
همونطور که از اسم تاپیک معلومه قصد خرید یک دستگاه 360 دارم(برای یکی از دوستان).
البته چند نکته:
1-دستگاه آرکید باشد
2-تاریخ ساخت 2009
3-بردش 100% جاسپر باشد
4-ریجن پال
5-درایو لایت آن باشد
6-حتما تهران باشد
7-بن بودن یا نبودن دستگاه زیاد مهم نیست.
با تشکر:d
با سلام خدمت شما دوست عزيز . من يک دستگاه ایکس باکس 360 برای فروش دارم اما يک سری تفاوت با شروط شما داره که در ادامه عرض ميکنم! :
1- دستگاه مدل اليت هست
2- تاريخ ساختش 2008 هست
3- بردش 100% فالکونه :دی
4- ريجنش پاله
5- درايوش لايت آن هست ، اون زمان لايت آن کپی خور نشده بود برای همين رفتم يک سامسونگ انداختم روش بازی کردم ، درايو اصليش لايت آنه که توش فقط دوبار ديسک ارجينال لاست پلنت رو گذاشتم!
6- حتما مشهد هستم :دی
7- دستگاه بن شده ، متاسفانه از موقعی که دستگاه بن شد ديگه رغبتی به روشن کردنش نداشتم تا اینکه رفتم خدمت ( الان توشم :دی ) و تصميم به فروش گرفتم. اگر مايل به خريد هستيد خودشو همراه با يک درايو اضافه ( سامسونگ ) به قيمت 280 ميفروشم. تمام محتويات کارتن کامل و سالم هستند ، روی خود دستگاه کوچکترين تغييرات سخت افزاری داده نشده. کاملا سالم و بدون نقص هست ( البته ممکنه داخلش کمی خاک خورده باشه ! )
دليل فروشمم اینه که بدون لايو حال نميده ، ميخوام بعد خدمت يکی ديگه بخرم!

با سلام .
من دستگاهی که دارم تمام چیزایی که گفتید رو شامل می شه که البته بن هم نشده . شما نظرتون چقدر هستش ؟؟؟

من هم يكي دارم با تمامي مشخصات شما و بن هم نشده ، در ضمن چندتا بازي + يه دسته اضاف + كابل اچ دي هم روش بهتون تقديم ميكنم.

موفق باشيد

دوست عزيز دستگاه من به دردتون نميخوره؟
من عجله ی خاصی دارم برای فروشش ، برای همين سره قيمت باهاتون راه ميام ، يک دسته اضافه هم دارم که ميتونيم يه فکری هم به اون بکنيم! :دی

قيمت شکسته شد : 250 همراه با يک دسته اضافه و بازی ارجينال Halo3 و کابل اتصال به مانيتور ال سی دی.
بازم به دردت نميخوره؟!!

دستگاه من كمتر از 2 ماه هست كه از دبي خريدم (( فاكتورش هم موجوده ))
يه دسته اضاف اصلي هم روش هست كه حتي از باتري ها ش هنوز استفاده نكردم (( 50$ )) خريدم.
يه كابل HD اصلي هم خريدم كه (( 20$))
چندتا بازي هم دارم كه روش ميدم.

در كل ، كنسول فوق العاده تميزي هست و خدا رو شكر هيچ مشكلي هم نداره و نداشته (( اصلا باهاش درست و حسابي بازي نكردم ؛ بخاطر سنم و مشغله هاي كاري ))

الان يگه لازمش ندارم و مي خوام يه Ipad بگيرم.

اگر خواستيد من در خدمتون هستم.

موفق باشيد

سلام آقا من یکی دارم!که جسپر هست.
الیت هست.
بسیار تمیز هم هست.
2009 برج 10 هست.
دستگاه دو ماه پیش خریداری شده هست!
و در کل هست......:d

شما بفما چقدر میخوای بودجه صرف خرید کنی،تا دوستانی ببینن میصرفه و بعد پیشنهاد بدن

شما بفما چقدر میخوای بودجه صرف خرید کنی،تا دوستانی ببینن میصرفه و بعد پیشنهاد بدن

بنده دنبال به 360 ارکید دست دو با مشخصاتی که نوشتم هستم. قیمت نوش هم تو بازار مشخص هستش. معمولا جنس دست دو قیمتش 3/2 اکبند هست بنده یه مقدار هم بیشتر میدم . ولی مشخصات بالا رو باید داشته باشه

من یه فالکون دارم
J
تک چراغ شده و Fix شده
2007 هم ساخته شده
از لحاظ ظاهری تمیزه

خیلی هم ارزون میدم -قیمت یه Playstation 2
40 تا هم بازی روش میدم

بیا همینو ببر بگو خدا بده برکت

من یه فالکون دارم
J
تک چراغ شده و Fix شده
2007 هم ساخته شده
از لحاظ ظاهری تمیزه

خیلی هم ارزون میدم -قیمت یه Playstation 2
40 تا هم بازی روش میدم

بیا همینو ببر بگو خدا بده برکت
آقا اگه 100 میدی من میخوام

همه شرایطو داره بایه دسته اضافه با 10 15 تا بازی که اکثرا با قابن با یه کابل اتصال به مانیتور و 6 تا باطری شارژی (:| قیمت پیشنهادیت چنده؟
دستگاه کاملا سالم و تمیزه دلیل فوروشم اینه که میخام اسلیم با کینکت بگیرم ;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or