Xbox SmartGlass :Michel Ancel چندان محبوب و پاسخگوی نیازها نیست

RattleSnake

کاربر سایت
71993538785555898571.jpg

Michel Ancel طراح سری Rayman‌ و بازی Rayman Legends توضیحاتی درمورد تفاوت گیم پد Wii U و SmartGlass داده است.

سوال:" همان طور که Rayman Legends مولتی پلتفرم شد ممکن است دوباره از قابلیت multi-screen گیم‌پلی در نسخه Xbox 360 از طریق SmartGlass استفاده کنید؟"

Ancel در پاسخ گفت:"
"این دستگاه چندان پاسخگوی نیازهای ما نیست. امروزه نیز محبوبیتی ندارد."

Ancel هم چنین درمورد گیم‌پد کنسول Wii U انتقادی کرد و می‌گوید:"
از نظر من بازی کردن با stylus آن چندان طبیعی نیست، من فکر می‌کنم افراد زیادی با استفاده کردن از tablet‌ها راحت‌تر هستند. آنان از انگشتان خود استفاده می‌کنند. ما برخی کارهای مهم رو در این گیم پد برای کارهایی که گیمر باید انجام بدهد انجام داده‌ایم، تا وقتی بازیکن گیم پد را لمس می‌کند دقت برخورد انگشت بروی گمی پد دقیق‌تر شود. استدیو Ubsioft Montpelier تعهد دارد تا قابلیت‌های صفحه لمسی گیم پد را اجرا کند و از آن استفاد کند. و مدت زمانی طول خواهد کشید تا همه از قابلیت‌های گیم پد به تنهایی استفاده کنند."

مایکروسافت در E3 دستگاه SmartGlass را یکی از ویژگی‌های Dead Rising 3 نمایش داده است که قابلیت‌های فراوانی دارد.
Rayman Legends همچنان یکی از چند بازی Wii U است که گیم‌پلی‌ای بر پایه two-screen و استفاده صفحه لمسی گیم پد Wii U را ارائه می‌دهد.

Rayman Legends در 30 آگوست برای پلتفرم‌های PC,Xbox 360,PS3, Wii U و PSV عرضه خواهد شد.

منابع:
1
2
3

شما پست من رو بد متوجه شدید من میگم مقایسه ی یک App یعنی SmartGlass با گیم پد WiiU کار اشتباهیه
ولی فکر کنم شما هم منظور ایشون رو بد متوجه شدید به هر حال کاربرد هر دو یکیه یعنی فرستادن تصویر به یه وسیله ای که میشه تو دست گرفت و با همون وسیله هم بازی رو کنترول کرد. البته من خودم خیلی تخصص ندارم و طرفدار این قضیه هم نیستم حالا چه کارایی که ویتا برای ps4 انجام میده چه اسمارت گلس و چه کنترولز وی یو گرچه کاربرد این سه تا هم تا حدودی با هم متفاوته و به قول شما جای مقایسه ندارن

نینتیدو یک نسل کامل فکر و ایده خودش رو گذاشت تا آخری به این قابلیت رسید بعد ماکرو فقط با یک نرم افزار چند کیلوبایتی کل این ایده رو به بهترین شکل روی کنسولش قرار داد..بدون هیچ هزینه ای..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or