Xbox One داغ شدن بیش از حد را تشخیص می دهد و برای جلوگیری از سوختن خاموش می شود

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

20130814_xbox_one.jpg

آقای Leo del Castillo اعلام کرده است که مایکروسافت برای مشکلاتی مثل بلوکه شدن دریچه های هوای دستگاه، بازی کردن طولانی در محیط های گرم، و ... آینده نگری کرده است و به Xone این قابلیت را می دهد که گرمای سطح خود را کنترل کند.

"شیوه ای که طراحی کردیم اینطوری است. ما نمی خواهیم فن دستگاه تحت شرایط عادی به بیشترین سرعت خود برسد."

ولی اگر داغ شد به بیشترین سرعت ممکن می رسد تا مشکل را بدون دخالت بازی کننده حل کند
امیدواریم که کاربر صدای زیاد فن را بشنود و متوجه شود که دستگاه بیش از حد داغ شده و مراقب باشد، اگر هم متوجه نشود interface دستگاه به او می گوید که نیاز به نفس کشیدن دارد.
اگرهم فن ها کافی نبودند، دستگاه به حالت استندبای درمی آید تا از خود محافظت کند."

"ما با 360 مشکل انعطاف پذیری داشتیم. اگر نمی توانستیم گرما را پخش کنیم، دیگر کاری نبود که از ایجاد شدن گرما جلوگیری کند، پس وقت کمی قبل از خاموش شدن خود به خود آن داشتیم."

Source

آخرین ویرایش:
داداش درسته من سونی فن هستم ولی 3 چراغ از 2009 داستانش بسته شد :d
میدونم منم سونی فن هستم ولی گفتم این رو هم برگردونه دیگه 7 سینش کامل بشه ( 5 سین 6 سین ):d

10 سال پیاپی روشن میمونه ها, با کار کردن فرق داره:d
قطعا چنین مریض هایی پیدا میشن
یادمه یه شرکتی بود که جبعه و کاورهای ضد ضربه میساخت و برای تستش یه iPad رو گذاشت توش و از یه ساختمون انداخت پایین
حالا که ماکرو ادعا کرده 10 سال .... خوب باید تست کردش دیگه !!!
چرا میگید مریض ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
ممکنه بعضی موقع ها شما فن رو بلوک کنه. مثلا تو همین 360 اسلیم مواقعی بوده که من قاب بازی رو گذاشتم روی فنش یهو دیدم بله کنسول داره هلیکوپتری می زنه. :دی این خبر داره می گه که اگه احیانا بر اثر هر مشکلی مثل بسته شدن خروجی هوا، پایین اومدن دور فن و یا گرم بودن بیش از حد محیط کنسول به حدی از دمای خطرناک رسید مثل PC خاموش می کنه دستگاه رو چیزی که تو 360 قابلیتش نبوده.

OK? :دی

NOKEY :ذی
اگه منظور این باشه که مشکلی ندارم با خبر :دی اما اگه باز هم همون مشکلهای زیبایی که توی 360 میدیدیم منظور بود کلا به خوب بودن حال ماکرو شک میکردم :دی

عجب تکنولوژی ای قبل از سوختن خاموش میشه تازه شنیدم ساله دیگه میخوان دمای cpu کامپیوتر های شخصی را هم نشان بدهند که اگه داغ کرد خود pc خاموش یا reset بشه =))

قبلا گفته بودن 10 سال میتونه روشن بمونه

حالا میگن بیش از حد گرم بشه ، اتوماتیک خاموش میشه

عجب شرکت با ثباتی lol

پ.ن : حالا اگه موقع پیتزا سفارش دادن یا زامبی ها رو هل دادن ، کنسول خاموش شه ، چه خاکی باید تو سرمون بریزیم ؟ :-/

چیزی که این وسط با ثبات نیست سطح درک بعضیاست که موقعیت اضطراری رو با یه وضعیت مطلوب و معمولی رو تشخیص نمیدن ، هنوز نمیتونن بفهمن که روشن بودن مشکلی ایجاد نمیکنه موقعیت کنسوله که مهمه .

پ.ن : خوب شدنی نیست این سطح از فن بازی 8-|

همون سایتی که به صورت تناوبی معتبر و نامعتبر میشه (CG like) گفته بود 10 سال میتونه روشن باشه حالا یه سیستمی گذاشتن که اگه وسط ده سال یکی اومد کنسول رو توی پارچه پیچید خاموش بشه:d
یعنی نگرانیم از مشکل گرمایی کاملا برطرف شد:xبا خیال راحت میشینم بازی میکنم:bighug:

دوستان یکم بهم دیگه احترام بذارین به هم دیگه محبت بورزین ! :d
--------------------
ارزش نداره والا الان مایکروسافت و سونی میان پست ها رو میبینن
میگن خوب به جون هم دیگه انداختیمشون ما که فقط پولمون رو درمیاریم بزنن همدیگررو نصف کنن [-( ..
من واقعا ناراحت میشم جماعت گیمر که همه یک هدف دارن اونم بازی کردن هستش اینطوری توی هر تاپیک به هم دیگه توهین میکنن ! واقعا حیف ..

بروبکس فن یه حرکتی بزنن!
سونی فن ها، تمام ماکرو فن ها را بذارن تو بلک لیست. ماکرو فن ها هم تمام سونی فن ها رو بذارن تو بلک لیست! :دی
اون وقت همه تاپیک ها دو سه صفحه ای تموم میشه! BC هم بهشت میشه! :bighug: :دی

بروبکس فن یه حرکتی بزنن!
سونی فن ها، تمام ماکرو فن ها را بذارن تو بلک لیست. ماکرو فن ها هم تمام سونی فن ها رو بذارن تو بلک لیست! :دی

کل لذت بازیسنتر به همین کل کل کردنهاست وگزنه همه اگه باهم موافق باشن که هیچ حس و حالی نداره
اصلا دعوا نمک زندگی در بازیسنتر هست:))
البته به شرطی که به هم احترام بزاریم و میدونم که میزاریم

کل لذت بازیسنتر به همین کل کل کردنهاست وگزنه همه اگه باهم موافق باشن که هیچ حس و حالی نداره
اصلا دعوا نمک زندگی در بازیسنتر هست:))
البته به شرطی که به هم احترام بزاریم و میدونم که میزاریم

تو هر چیزی منطق وجود نداشت باشه هیچ ارزشی نداره
من بیام اینجا با کی بحث کنم..؟ وقتی طرف فقط هدفش مسخره بازی و گذاشتن GIF و... هست چی بگم بهش..؟ یا باید مثل بچه های مهد کودک بگم مال من خوبه مال تو بده یا باید هیچی نگم بگزارمش تو لیست سیاه..
متاسفانه فروم ها خیلی محدود هستن مشخص نیست طرف بحثت کی هست هیچ اطلاعاتی ازش نداری شاید طرف 14 سالش بیشتر نباشه و منطق رو اصلا نتونه درک کنه و فکر کنه فروم هم مثل کلاس مدرسه راهنمایشون جای شوخی و مسخره بازیه..! حالا من بیام دو ساعت برای طرف توضیح بدم اون پشت کامپیوتر به من بخنده..؟

تو هر چیزی منطق وجود نداشت باشه هیچ ارزشی نداره
من بیام اینجا با کی بحث کنم..؟ وقتی طرف فقط هدفش مسخره بازی و گذاشتن GIF و... هست چی بگم بهش..؟ یا باید مثل بچه های مهد کودک بگم مال من خوبه مال تو بده یا باید هیچی نگم بگزارمش تو لیست سیاه..
متاسفانه فروم ها خیلی محدود هستن مشخص نیست طرف بحثت کی هست هیچ اطلاعاتی ازش نداری شاید طرف 14 سالش بیشتر نباشه و منطق رو اصلا نتونه درک کنه و فکر کنه فروم هم مثل کلاس مدرسه راهنمایشون جای شوخی و مسخره بازیه..! حالا من بیام دو ساعت برای طرف توضیح بدم اون پشت کامپیوتر به من بخنده..؟
تا اینجا که هر پستی فرستادید همین بوده.

دوست عزیز معلومه هیچ اطلاعی راجب به وسایل کامپیوتری ندارین! دمای عادی یه کارت گرافیک خوب در حین بازی راحت بین 69 تا 78 هست که این حالت خوبشه و اگه تهویه هوا خوب نباشه تا 80 میره!
35 که 1 دقیقه اول روشن شدن کنسوله :دی
اینو شما تو جواب این حرف من گفتی ؟!
مثل سونی بگه X1 تو دمای 5-35 به خوبی کار میکنه درغیر اینصورت ممکنه خاموش بشه.
دوست عزیز ، این دمای 5-35 منظور دمای اتاق هست وگرنه دمای خود تراشه مملومه از این بالاتره :دی بحث سر دمای محیط ـه نه تراشه !

==================================================================================

اینم بگم که اینجا تاپیک مخصوص XBOX نیست که بعضیا هی میگن چرا میاید کامنت میذارید. اینجا بخش اخبار انجمن ـه و همه میتونن نظر بدن. نمیشه واسه اینکه شما بدتون نیاد همه بیان به به و چه چه راه بندازن واستون ! اگه کسی اومد تو تاپیک بحث و گفتگو در مورد X1 چیزی گفت اونموقع حق دارید اعتراض کنید ولی هیچکدومتون در جایگاهی نیستید که تعیین کنید کی کجا پست بده یا پست نده.
مشکل شما اینه که فکر میکنید همه باید از مایکروسافت و X1 خوششون بیاد. مدافعان حقوق مایکرو هم که اینجا کم نیستن. با کوچکترین حرفی میریزین سر آدم.

آخرین ویرایش:
قبول کنید که واقعا یه مشکلی دارید ! (البته بعضیا)
از زمان معرفی این دو کنسول یه تاپیک از P4 و X1 ندیدم که توش به همدیگه بی احترامی نکنید !

کی میخواد قبول کنید ماکرو و سونی " فن " نمیخوان ! فقط جلب توجه و پول شما رو میخوان
حالا باز فن بازی در بیارید

بروبکس فن یه حرکتی بزنن!

با وجود اینکه با پستی که دادی موافقم برای آرامش رسیدن سایت وضع سایت خیلی بده اما از یه نظر به نظرم اشتباهه دوستان بهتره خودشون کنترل کنن انقدر دعوا راه ندازن یا پست های الکی ندن وگرنه این حرکت بلک لیست یک جور توهینه به نظرم به همدیگه و جنبه بچه ها رو کاهش میده جوری که شاید وضع از این هم بدتر بشه .;)

لول اینا تازه این قابلیت رو کشف کردن، PC ده سال پیش هم اگه CPU داغ کنه، خاموش ‎می‌شه :دی

بابا pc هم بی شعوره من فن گرافیکم چند ساله پیش از کار افتاد اومدم دیدم 130 درجه شده دماش هر چند کارتم زنده بود اما دستی خاموشش کردم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or