Xbox One داغ شدن بیش از حد را تشخیص می دهد و برای جلوگیری از سوختن خاموش می شود

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

20130814_xbox_one.jpg

آقای Leo del Castillo اعلام کرده است که مایکروسافت برای مشکلاتی مثل بلوکه شدن دریچه های هوای دستگاه، بازی کردن طولانی در محیط های گرم، و ... آینده نگری کرده است و به Xone این قابلیت را می دهد که گرمای سطح خود را کنترل کند.

"شیوه ای که طراحی کردیم اینطوری است. ما نمی خواهیم فن دستگاه تحت شرایط عادی به بیشترین سرعت خود برسد."

ولی اگر داغ شد به بیشترین سرعت ممکن می رسد تا مشکل را بدون دخالت بازی کننده حل کند
امیدواریم که کاربر صدای زیاد فن را بشنود و متوجه شود که دستگاه بیش از حد داغ شده و مراقب باشد، اگر هم متوجه نشود interface دستگاه به او می گوید که نیاز به نفس کشیدن دارد.
اگرهم فن ها کافی نبودند، دستگاه به حالت استندبای درمی آید تا از خود محافظت کند."

"ما با 360 مشکل انعطاف پذیری داشتیم. اگر نمی توانستیم گرما را پخش کنیم، دیگر کاری نبود که از ایجاد شدن گرما جلوگیری کند، پس وقت کمی قبل از خاموش شدن خود به خود آن داشتیم."

Source

آخرین ویرایش:
این همون دستگاهس که 10 سال میخواست روشن بمونه ؟؟؟=))
اخه چرا یه چیزی میگن که توش بمونن!!
الان این خبر گفتن داره؟؟وقتی این قابلیت تو اسلیم بوده دیگه دادار دودودر کردنش چیه ؟ خوب معلومه که اینم باید داشته باشه دیگه.
پریروز هم که خبر داده بود تو جعبه 2 تا باطری هست.

این همون دستگاهس که 10 سال میخواست روشن بمونه ؟؟؟=))
اخه چرا یه چیزی میگن که توش بمونن!!
الان این خبر گفتن داره؟؟وقتی این قابلیت تو اسلیم بوده دیگه دادار دودودر کردنش چیه ؟ خوب معلومه که اینم باید داشته باشه دیگه.

بفرمایید.........دقیقه تو این چند صفحه هر کی خبر رو دید همین واکنش شما رو نشون داد
دوستان بر نمیتابن هیچ چیز رو ... میگن ترول میکنید
اخه چی رو ترول کنیم؟ واقعیتو میگیم

پس قضیه ی 10 سال روشن بودن کنسول ... بیخیال آفرین کار خوبی انجام دادند !

نگفتن 10 سال حین بازی کردن روشن میمونه گفتن ده سال تو حالت معمولی

بعضی از دوستان هم ترولیشون گل کرده و عکس چراغ زرد PS3 میزارن

من یکی از دوستام Fat 40 داره و از روز اول ریلیز گرفته هیچیش نشده عین ___ باهاش بازی میکنه

اما از وقتی که ایکس باکس اومده 3 بار این کنسول رو خریده پس خواهشا اتفاقی که برا خودتون نیوفتاده رو الکی به عنوان ترول نزارید

از حرفهاى اين آقا معلومه كه كماكان مشكل داغ كردن در XBOX ONE مثل قبل وجود داره وگرنه مثل PS4 درجه كاركرد حداقل و حداكثر رو اعلام ميكرد.

خاموش شدن دستگاه مواقع اضطرار که مثلا فن خراب بشه یا دریچه های تهویه مسدود بشن یا استفاده تو محیط پرحرارت چه ربطی به 10 سال و ... داشت؟
5-6 تا ترول کامنت صفه اولو خوندم به این نتیجه رسیدم که اینجا یه سایتی هست که متوسط سن باید زیر 9 سال باشه .
حرفی که بدون فکر زده بشه فرقی با باد معده نداره جفتشون فقط صدا تولید میکنن.

[h=2]Xbox One داغ شدن بیش از حد را تشخیص می دهد و برای جلوگیری از سوختن خاموش می شود[/h]
سوختن؟؟؟:o یعنی ماکروسافت خجالت نکشیده از این حرفش =)) اگه یه 6 چراغه ای چیزی میگفت سنگین تر بود ;;)

از مدیرها خواهش میکنم پیگیری کنن این بابا چی میگه اگر حرفش درست بود که با من بر خورد کنید اگر نه به خاطر تهمتی که زده باید جواب پس بده

من اتهام ننمیزنم فقط مشکوکم چون ایشوفن سرسخت مایکرو هستند و یک تنه از همه سیاست ها ش دفاع میکردند و اون امضاش و سابقه وگرنه من اتهم نزدم شاید اصلا کسی دیگه باشه

سوختن؟؟؟:o یعنی ماکروسافت خجالت نکشیده از این حرفش =)) اگه یه 6 چراغه ای چیزی میگفت سنگین تر بود ;;)
خوب هر وسيله اي بيش از حد داغ بشه ميسوزه.
تو متن خبر هم گفته شده اگر در شرايط خاصي قرار بگيره.براي جلوگيري از. داغ شدن بيش از حد و سوختن كنسول خاموش ميشه

ایناقبلا گفته بودن 10سال پیاپی کار میکنه ترسیدن یه عده بیمار بیان با بستن راه تهویه دستگاه خلاف اون قضیه راثابت کنن که ماکرو فکر این جاش رو هم کرده بود:d

ایناقبلا گفته بودن 10سال پیاپی کار میکنه ترسیدن یه عده بیمار بیان با بستن راه تهویه دستگاه خلاف اون قضیه راثابت کنن که ماکرو فکر این جاش رو هم کرده بود:d

10 سال پیاپی روشن میمونه ها, با کار کردن فرق داره:d
قطعا چنین مریض هایی پیدا میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or