Xbox One داغ شدن بیش از حد را تشخیص می دهد و برای جلوگیری از سوختن خاموش می شود

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

20130814_xbox_one.jpg

آقای Leo del Castillo اعلام کرده است که مایکروسافت برای مشکلاتی مثل بلوکه شدن دریچه های هوای دستگاه، بازی کردن طولانی در محیط های گرم، و ... آینده نگری کرده است و به Xone این قابلیت را می دهد که گرمای سطح خود را کنترل کند.

"شیوه ای که طراحی کردیم اینطوری است. ما نمی خواهیم فن دستگاه تحت شرایط عادی به بیشترین سرعت خود برسد."

ولی اگر داغ شد به بیشترین سرعت ممکن می رسد تا مشکل را بدون دخالت بازی کننده حل کند
امیدواریم که کاربر صدای زیاد فن را بشنود و متوجه شود که دستگاه بیش از حد داغ شده و مراقب باشد، اگر هم متوجه نشود interface دستگاه به او می گوید که نیاز به نفس کشیدن دارد.
اگرهم فن ها کافی نبودند، دستگاه به حالت استندبای درمی آید تا از خود محافظت کند."

"ما با 360 مشکل انعطاف پذیری داشتیم. اگر نمی توانستیم گرما را پخش کنیم، دیگر کاری نبود که از ایجاد شدن گرما جلوگیری کند، پس وقت کمی قبل از خاموش شدن خود به خود آن داشتیم."

Source

آخرین ویرایش:
میگم یه سری از دوستان واقعا نمیفهمن یه سری چیزا رو یا کلا شوخ طبعن ؟! کجا کسی اومده گفته 10 سال مداوم ایکس باکس وان رو روشن نگه دارید و باهاش بازی کنید چیزیش نمیشه ؟! گفتن X1 میتونه 10 سال روشن بمونه نه که 10 سال مداوم باهاش بازی کنید, البته میدونم که این چیزا رو میفهمید و فقط قصد خوشمزه بازی دارید ! یه چیز جالب, همینجوری که کامنتا رو میخونم میبینم کلا طرفدارای PS4 اینجا نظر میدن ! والا 5 صفحه گذشت من امضاها رو نگاه میکنم 4 تا ایکس باکس فن نظر دادن 50 تا سونی فن :| خب چتونه ؟! مگه کنسولتون n برابر قویتر نیست ؟! مگه نه کلی بازی انحصاری با تک دموهای REAL TIME (لول) داره ؟! مگه نه اصلا داغ نمیکنه و قراره توش پپسی بذارید خنک بشه ؟! مگه نه یه وسیله ی جانبی فوق العاده پیشرفته و هوشمندی داره به اسم PS EYE ؟! مگه نه قیمتش فقط 5 دلاره و تازه 33 تا بازی انحصاری هم روش بهتون قراره جایزه بدن ؟! مگه نه یه هدست بیتس 400 دلاری رو کنسوله که خیلی با کیفیته (در نگاه اول شبیه هندزفری 1100 میمونه) ؟! مگه نه بزرگترین سیستم ابری دنیا که چه عرض کنم کل خاور میانه رو داره ؟! مگه نه امکانات آنلاینش 1000 درجه از Xbox بهتره ؟!خب با اینهمه امکانات استثنایی و اینهمه بازی مالتی پلتفرم که فقط برای سونی میاد (:|) (آخه خیلی ذوق کرده بودن هوادارای سونی از مالتی پلتفرما توی کنفرانس) دیگه چرا هی یه عده میان خودشونو میکوبن تو در و دیوار که بگن کنسول مایکروسافت بده مال سونی خوبه ؟! کنسول PS4 فوق العاده نرماله ولی X1 اصلا نرمال نیست. خب دیگه تمام حرفاتون زده شد میتونید برید با تاچ پد دسته ی PS4 که کاملا پر استفادست دنیا رو فتح کنید :| در مورد مطلب هم دم مایکروسافت گرم تو نسل قبل خیلی ضرر کرد سر مشکل گرمایی کنسولش اینبار ظاهرا کامل برطرف کردن این قضیه رو, البته بعید میدونم دیگه کسی توی دمای 50 درجه بخواد X1 بازی کنه و تمام راه های هوا رو ببنده مگه اینکه مریض باشه که اون موقع کنسولش استند بای میشه و میتونه بره کولرو روشن کنه و راه هوا رو باز کنه :d

بعد در کمال پررویی تو جا و بیجا از تو به عنوان ترولر و اسپمر نام میرن!

آره دیگه خودشون هزار جور ترول میکنن از اون ور 100 پیام خصوصی میدن به مدیرها که Terova اذیتمون میکنه..!!!

البته این بهترین شیوه هست چون مدیرها تو اکثر مواقع گول این افراد رو میخورن و هیچ کاری باهاشون ندارن و خیلی راحت می تونن جو تمام تاپیک ها رو بهم بریزن..

دوباره باید بیایم ترول کردن دوستان رو تو تاپیک های XBOX ONE بخونیم..!

من هر تاپیکی رو باز میکنم یک عده کاربر مشخص که فقط هدفشون بر هم زدن جو هست شروع کردن به ترول کردن..

ببین Prince Amir67 ! ، اشتباه شد Terola . شما دو راه داری : یا در تاپیکو باز نکن ! چون همه با دست میکوبن رو پیشونیشون ! بخاطر پستهای پربارتون . یا به وجود ترول ایمان بیاری چون در عمق وجودت جاریه !!

نه کدوم ؟!!

:|:|:|:|:|:|
یکم دقت کنید میبینید. :)

- - -ویرایش - - -

ببین Prince Amir67 ! ، اشتباه شد Terola . شما دو راه داری : یا در تاپیکو باز نکن ! چون همه با دست میکوبن رو پیشونیشون ! بخاطر پستهای پربارتون . یا به وجود ترول ایمان بیاری چون در عمق وجودت جاریه !!

الا از من چرا اسم بردی؟:|8-|

وای نگو اقا مصطفی ...
TEROVA و ترول ؟؟؟؟ پستاشو ببین اگه یه دونه پیدا کردی

1 - من اسمم مصطفی نیست!
2- من چیزی در مورد ترول کردن محمدامین نگفتم, گفتم کسایی که خودشون دقیقا دارن ترول میکنن به چه حقی دیگری رو میگن ترولر هست! ادم کاری که خودش انجام میده رو نباید از دیگری ایرادش رو بگیره!

بعد در کمال پررویی تو جا و بیجا از تو به عنوان ترولر و اسپمر نام میرن!

- - -ویرایش - - -

آقای علیرضا امضای خیلی از سونی فن های انجمن رو هم میبینی احیانا دیگه؟:)

بله ولی اشون ادعا داره که ترول نمی کنه همون امضاش باعث شدید ترین ترول ها رو بزاریم

یک سری ها خودشونو به خریت می زنن یک سری ها فی الذات خرن، شما جزو دسته دومی ;)

مدیریت این سایت عرضه جمع کردن سایتش رو نداره

نمیدونم کدوم کاربری, ولی با این یوزر ساختن ها ی پیاپی فقط داری به وجهه مایکرو فن های انجمن لطمه میزنی!

یعنی احتمال سه چراغه شدنش یا این حرفا هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o

احتمال نور افشانیشم هست . سه چراغو برداشتن ریا نشه . الان سیستم جدیدی روش تعبیه کردن . بجای آلارم سه چراغ دستگاهتون بی سروصدا خاموش میشه تا حرفی باقی نزاره برای شرح خرابی !! .

قابلیت عالی هستش، من به شخصه جرات نمی کنم با 360 یا پی سی توی تابستون زیاد بازی کنم یا نمی دونم چقدر بازی کنم که به دستگاه آسیب نرسه، دمش گرم که این مشکلمو حل کرد :)
پ.ن: قبل اینکه سریع کامنت بدید یه بار خبر رو شمرده و بدون هیچ استرسی بخونید. ;)

سطح مباحث و کامنت ها تو بخش اخبار روز به روز داره میاد پایین تر، می ترسم یه روزی برسه که کلا دیگه سطحی وجود نداشته باشه :دی ربطی هم به مایکروسافت فن بودن یا سونی فن بودن نداره، کلا همه تاپیک ها وضعیت همینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or