Xbox One داغ شدن بیش از حد را تشخیص می دهد و برای جلوگیری از سوختن خاموش می شود

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

20130814_xbox_one.jpg

آقای Leo del Castillo اعلام کرده است که مایکروسافت برای مشکلاتی مثل بلوکه شدن دریچه های هوای دستگاه، بازی کردن طولانی در محیط های گرم، و ... آینده نگری کرده است و به Xone این قابلیت را می دهد که گرمای سطح خود را کنترل کند.

"شیوه ای که طراحی کردیم اینطوری است. ما نمی خواهیم فن دستگاه تحت شرایط عادی به بیشترین سرعت خود برسد."

ولی اگر داغ شد به بیشترین سرعت ممکن می رسد تا مشکل را بدون دخالت بازی کننده حل کند
امیدواریم که کاربر صدای زیاد فن را بشنود و متوجه شود که دستگاه بیش از حد داغ شده و مراقب باشد، اگر هم متوجه نشود interface دستگاه به او می گوید که نیاز به نفس کشیدن دارد.
اگرهم فن ها کافی نبودند، دستگاه به حالت استندبای درمی آید تا از خود محافظت کند."

"ما با 360 مشکل انعطاف پذیری داشتیم. اگر نمی توانستیم گرما را پخش کنیم، دیگر کاری نبود که از ایجاد شدن گرما جلوگیری کند، پس وقت کمی قبل از خاموش شدن خود به خود آن داشتیم."

Source

آخرین ویرایش:
باید اونایی که بی وقفه تو تاپیکای ps4 درفشانی میکنن رو ببینی و البته یه مقدار با معنای فروم اشنا بشی
و همچنین یه مقدار دستور زبان فارسی ... کی رو؟ اینجوری مینویسن
مشکل بزرگ شما رو حل کردم....ناراحتی نداره که:d
معنای فروم اینه که بیان کینه های شخصی رو توش خالی کنن:|فهمیدم
خب الان تکلیف اون 10 سال به صورت مداوم روشن بودن چی میشه ؟ باشه ... اینم میزاریم تو لیست بلند بالای شاهکاراشون !
امیدوار بودم به جای تبلیغات کاذب از همون اول مثل سونی حرف حساب میزدن که متاسفانه نمیتونیم از مایکروسافت همچین انتظاری داشته باشیم !
متن خبرو کامل بخون
تو همون خط اول میگه این کار ماله چه شرایطی هستش

آخرین ویرایش:
به شما ربطی داره اونوقت ؟ مگه نمیگید مایکرو ثبات نداره ! کنسولش نرمال نیست, اشغاله؟ دیگه اینهمه زور زدن و ترولتون سر چیه؟
حرف من رو نقل قول کردی بعد میگی به من چه ربطی داره !!!!!!
اتفاقا کنسول عالی ولی این مسخره بازی ها قابلیت ترول داره .طرف اول میگه بدونه کینکت روشن نمیشه حالا میگه قابلیت خاموش شدن داره !!!!!!!!!!!!!!!
تا همین الان هم سونی بولوف زده ولی شعور مخاطب رو زیر سوال نبرده .

امیدوار بودم به جای تبلیغات کاذب از همون اول مثل سونی حرف حساب میزدن که متاسفانه نمیتونیم از مایکروسافت همچین انتظاری داشته باشیم !

ترجمه خبر به اونصورت منظور رو نرسونده به همین خاطر یه مقدار برداشت اشتباه داره میشه !
برای دوستانی که در جریان نیستن ابتدای متن اصلی خبر :

General manager of console development Leo del Castillo told Gizmodo that Microsoft has planned ahead for users doing silly things like packing objects over the console’s vents, or playing for extended periods in hot environments, by giving the Xbox One the ability to monitor its own thermal levels.
اجسام یا اشیائی که ممکنه در مقابل دریچه تهویه کنسول قرار داشته باشن . حالا هر وسیله ای میتونه باشه . (منظور این نیست که چیزی لای فن گیر کنه یا فن از کار بیوفته ! )
بازی کردن برای مدت زمانی در محیطهای گرم که اکثرا کنسول ها در همچین محیطهایی قرار دارن و در معرض سرما نیستن معمولاً .

پ.ن.بهم دیگه توهین نکنید ! اگر حرفی در راستای خود تاپیک برای گفتن دارید ، پست بدید در غیر اینصورت اعصاب خودتون و بقیه رو هم خورد نکنید خواهشاً !

آخرین ویرایش:
حالت خوشه؟ تو تاپیکای پلی4 درافشانی میکنن؟ خیلی رو میخواد خداییش. تمام تاپیک های مایکرو و اکس باکس وان شده پره ترول و تمسخر بعد داره به مایکرو فن ها ایراد میگیره! حالا این هیچی فقط یه سر اینجا برید و ببینید وضعش رو کم کم 30-40 درصد پست هاش ترول اکس باکس وان و مایکرو هست!دقت کنید هنوان تاپیک رو فقط! ترو هاشونم همه مسخره, 2 ماهه دیگه خبری از drm نیست هنوزم ترول میگذارن در موردش!8-|
چشم DRM رو ترول نمیکنیم چیو ترول کنم؟ اها uboxing یا باتری ها رو یا عمرشون یا....... ر
راستی انباکسینگ اگر ندید برید اینجا خلاصش هست
Reverse Xbox One Unboxing / Gifif - Gifs, animations, lols, fails, memes, trolling

چه ترول چه غیر ترول نظر شخصی ربطی به بی احترامی به همدیگه نداره . بحثو تموم کنید . بددهنی به کاربر در درجه اول بن دائمیه . هر کس دوست داره نظر منفی میده هر کی دوست داره مثبت . حق ندارید به هم فحاشی کنید .

دوباره باید بیایم ترول کردن دوستان رو تو تاپیک های XBOX ONE بخونیم..!

من هر تاپیکی رو باز میکنم یک عده کاربر مشخص که فقط هدفشون بر هم زدن جو هست شروع کردن به ترول کردن..

من هر تاپیکی رو باز میکنم یک عده کاربر مشخص که فقط هدفشون بر هم زدن جو هست شروع کردن به ترول کردن..
عزیز من امضای شما که نماد بر هم زدن جو :d شوخی

هر چی میکشیم از شما میکشیم:d
البته به شخصه ازت خوشم میاد:d

بعد در کمال پررویی تو جا و بیجا از تو به عنوان ترولر و اسپمر نام میرن!

- - -ویرایش - - -

عزیز من امضای شما که نماد بر هم زدن جو :d شوخی

آقای علیرضا امضای خیلی از سونی فن های انجمن رو هم میبینی احیانا دیگه؟:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or