Xbox One داغ شدن بیش از حد را تشخیص می دهد و برای جلوگیری از سوختن خاموش می شود

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

20130814_xbox_one.jpg

آقای Leo del Castillo اعلام کرده است که مایکروسافت برای مشکلاتی مثل بلوکه شدن دریچه های هوای دستگاه، بازی کردن طولانی در محیط های گرم، و ... آینده نگری کرده است و به Xone این قابلیت را می دهد که گرمای سطح خود را کنترل کند.

"شیوه ای که طراحی کردیم اینطوری است. ما نمی خواهیم فن دستگاه تحت شرایط عادی به بیشترین سرعت خود برسد."

ولی اگر داغ شد به بیشترین سرعت ممکن می رسد تا مشکل را بدون دخالت بازی کننده حل کند
امیدواریم که کاربر صدای زیاد فن را بشنود و متوجه شود که دستگاه بیش از حد داغ شده و مراقب باشد، اگر هم متوجه نشود interface دستگاه به او می گوید که نیاز به نفس کشیدن دارد.
اگرهم فن ها کافی نبودند، دستگاه به حالت استندبای درمی آید تا از خود محافظت کند."

"ما با 360 مشکل انعطاف پذیری داشتیم. اگر نمی توانستیم گرما را پخش کنیم، دیگر کاری نبود که از ایجاد شدن گرما جلوگیری کند، پس وقت کمی قبل از خاموش شدن خود به خود آن داشتیم."

Source

آخرین ویرایش:
دیگه وقتی قدرت درک یه چیز ساده رو ندارید انتظاری بیشتر نمیره
سعی کن اندازه ی دهنت حرف بزنی ! من به شما توهینی نکردم که میای به شعور من توهین میکنی. حالا اگه به عنوان گارد محافظ مایکروسافت تو این فروم فعالیت داری بازم دلیلی نمیشه هرکی نظر مخالف داد بهش توهین کنی.
سونی خیلی راحت اومد گفت کنسول ما مشکل حرارتی نداره و تو دمای 5-35 بدون مشکل کار میکنه ، حالا اگه PS4 رو بذاریم تو دمای 70 درجه بازم بدون مشکل کار میکنه؟ اگه کار نکنه مشکل حرارتی داره؟ حرف حساب زده شده و کسی هم روش بحثی نداره. حالا مایکروسافت بجای اینکه بیاد مثل سونی بگه تو دمای X بدون مشکل کار میکنه داستان پتروس فداکار داره تعریف میکنه. بلاک شدن دریچه ی هوا یا بیش از حد گرم بودن هوا چیزایی نیست که بشه به عنوان خبر بهشون نگاه کرد. چیزی که بیان میشه باید جامع و کامل باشه اونم وقتی از طرف خود کمپانی بیان میشه.
درآخر هم فکر نمیکنم دلیلی وجود داشته باشه که شما روی همه ی کامنت ها بخوای نظر بدی و هروقت با یکی حال نکردی بهش توهین کنی. اگه بلد نیستی تو فروم فعالیت داشته باشی یا اینکه نمیتونی تحمل کنی بعضی از کامنت ها رو میتونی به بلاک لیستت اضافه کنی طرف رو.
من با توجه به سطح درک طرفم باهاش حرف میزنم
شما در جایگاهی نیستی بخوای سطح درک واسه کسی تعیین کنی چون سطح درک خودت برای خیلی ها مجهول ـه اینجا :)
4 بار واضح و با احترام یه مساله ساده رو تشریح کردم براتون ولی مثل اینکه علاقه ای ندارید پس من هم مثل شما حرف میزنم
طرف بحثت من نبودم ، به همین دلیل من اصلاً پست های شما رو نمیخونم ، این آخری رو هم چون پست منو نقل قول کرده بودی خوندم. نمیدونم چرا فکر میکنی باید در مورد همه چی نظر بدی!!؟
سونی هرچی اومد گفت و ما چیزی نگفتیم نشون میده که علاقه ای نداریم به ترول و دلقک بازی و همچنین وقت این مسخره بازی ها رو هم نداریم وگرنه سونی سوژه برای ترول کم نداره
اول از همه لطفاً صفات خودتون رو به ما نسبت ندین. در ضمن اگه شما وقت نداری پس حتماً باید من بوده باشم که صبح تا شب دارم اینجا در مورد همه چی نظر میدم و بعدشم تو تاپیک انتقادات سفره پهن میکنم؟!!!
مایکرو هم گفت تو مواردی که اختلال پیش بیاد تو سیستم خنک کننده ممکنه کنسول خاموش بشه و این یه چیز خیلی خیلی روشنه
ببین آقای محترم ، شما نمیخواد متن فارسی رو برای من تشریح کنی. زرنگی برو به فکر خودت باش. اگه این متن برای شما جنبه ی خبری داشته پس حتماً باید تا الان فکر میکردید اگه دریچه ی هوا مسدود بشه هیچ مشکلی برای تهویه بوجود نمیاد!!! این یه چیز بدیهیه و نیازی به گفتن نداره. اولش هم گفتم ، مایکرو بلد نیست مطلب رو انتقال بده. همه میدونن اگه دریچه ی هوا بلاک بشه مشکل پیش میاد ، اون آقایی که این حرف رو زده حتماً داشته نسبت به سطح درک مخاطبان خودشون حرف میزده چون همچین چیزی برای من خنده داره.
جمله آخرت هم که در حد جواب دادن نیست. خوش باشی.

آخرین ویرایش:
سعی کن اندازه ی دهنت حرف بزنی ! من به شما توهینی نکردم که میای به شعور من توهین میکنی. حالا اگه به عنوان گارد محافظ مایکروسافت تو این فروم فعالیت داری بازم دلیلی نمیشه هرکی نظر مخالف داد بهش توهین کنی.
سونی خیلی راحت اومد گفت کنسول ما مشکل حرارتی نداره و تو دمای 5-35 بدون مشکل کار میکنه ، حالا اگه PS4 رو بذاریم تو دمای 70 درجه بازم بدون مشکل کار میکنه؟ اگه کار نکنه مشکل حرارتی داره؟ حرف حساب زده شده و کسی هم روش بحثی نداره. حالا مایکروسافت بجای اینکه بیاد مثل سونی بگه تو دمای X بدون مشکل کار میکنه داستان پتروس فداکار داره تعریف میکنه. بلاک شدن دریچه ی هوا یا بیش از حد گرم بودن هوا چیزایی نیست که بشه به عنوان خبر بهشون نگاه کرد. چیزی که بیان میشه باید جامع و کامل باشه اونم وقتی از طرف خود کمپانی بیان میشه.
درآخر هم فکر نمیکنم دلیلی وجود داشته باشه که شما روی همه ی کامنت ها بخوای نظر بدی و هروقت با یکی حال نکردی بهش توهین کنی. اگه بلد نیستی تو فروم فعالیت داشته باشییا اینکه نمیتونی تحمل کنی بعضی از کامنت ها رو میتونی به بلاک لیستت اضافه کنی طرف رو.
4 بار واضح و با احترام یه مساله ساده رو تشریح کردم براتون ولی مثل اینکه علاقه ای ندارید پس من هم مثل شما حرف میزنم
سونی هرچی اومد گفت و ما چیزی نگفتیم نشون میده که علاقه ای نداریم به ترول و دلقک بازی و همچنین وقت این مسخره بازی ها رو هم نداریم وگرنه سونی سوژه برای ترول کم نداره
مایکرو هم گفت تو مواردی که اختلال پیش بیاد تو سیستم خنک کننده ممکنه کنسول خاموش بشه و این یه چیز خیلی خیلی روشنه
در ضمن استفاده از بلک لیست رو هم بلدم و به شما هم ارتباطی نداره جواب کی رو میدم یا نمیدم ;)

.:Frantic:.@
باشه ... ;)

آخرین ویرایش:
در ضمن استفاده از بلک لیست رو هم بلدم و به شما هم ارتباطی نداره جواب کی رو میدم یا نمیدم ;)

شما که اینقدر درک و فهمتون بالاست چرا اینقدر دارید خوتونو به در و دیوار میکوبید که چیزی رو به بقیه اثبات کنید؟ من دو دفعه با شما شروع به بحث کردم که هر دو دفعش توهین کردید واقعا جای تاسف داره

خوشبختانه اکثر دوستان میدونن سطح درک شما در چه حده ;)

خوب اگه این سایت قوانین درست وحسابی داشت با شماهایی که تو هر تاپیک اسم x1 میاد شروع میکنید به ترول و اسپم دادن یه برخورد قاطع میکرد تا درس عبرت بشه برا دیگران

یارو اومده به وضوح گفته اگه جلوی تهویه گرفته بشه اگه محیط خیلی گرم باشه دستگاه خودکار عمل میکنه!و خاموش میشه!! اونوقت یه سری از خبرنگار گرفته تا کاربر گلد و معمولی میریزن تو و خودشونو تک تک معرفی میکنن

ای کسانی که گیر میدید به ps3 که خودش خاموش نمیشد از تغییر 180 درجه ای سیاست بترسید
[h=2]Xbox One داغ شدن بیش از حد را تشخیص می دهد و برای جلوگیری از سوختن خاموش می شود[/h]
موشکلی نداره چون فردا میگن ممکنه اصلاxone روشن نشه فقط برای دکور باشه

خوب اگه مایکرو تغییر سیاست هاش نبود که دیگه ترول به این شدت نبود
کرم از خود درخته

دیگه جوک نگو خواهشا, ترول میخوای بکنی بکن فقط مرد باش پاش وایسا بهانه نیار. تا قبل تغییر سیاست که میگفتین دیوانست و فقط به فکر خودشه و . . .
شده قضیه اون یارو و پسرش که با خرشون میخواستن جایی برن و هرجا میرسیدن مردم یه چیزی میگفتن و اینها گوش میکردن میرسیدن جای دیگه بخاطر همین کار مسخره میشدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or