نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase/Starfield Direct

مورد انتظار ترین نمایش امسال (پروژه هایی که حضورشون تایید شده یا احتمال حضورشون هست)

• Avowed

• Starfield

• Forza Motorsports

• Fable

• Hellblade II

• State of Decay 3

• Gears 6

• Everwild

• Wolfenstein 3

• Perfect Dark

• Compulsion Games Project (Midnight)

• Contraband

• New Announcement

Results are only viewable after voting.

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
Feb 22, 2011
17,057
نام
∂αнмα

zinsp8t08a
تا Xbox Games Showcase

⬇️⬇️نحوه تماشا⬇️⬇️
راحت ترین راه برای تماشای مراسم : ابتدا صفحه تویتچ را با V.پی.N باز کنید به محض شروع استریم V.پی.N را غیر فعال کنید . حالا میتونید با بالاترین سرعت مراسم را تماشا کنید

youtube_318-566773 (1).png twitch-app-logo-png-3 (1).png Facebook_Logo_(2019) (1).png Steam_icon_logo.svg.png

FvNKzAvWIAQA8Xu.jpg

به رسم هر سال Xbox امسال هم شو کیس مختص به خودش را برگزار خواهد کرد . بر خلاف دو سال گذشته عنوان مراسم Xbox Games Showcase خواهد بود و خبری از عنوان Xbox & Bethesda Games Showcase نخواهد بود . با این حال مراسم به دو بخش تقسیم میشه مراسم اصلی که یک ساعت و نیم طول خواهد کشید . و یک بخش دیگه به نام Starfield Direct که بلافاصله بعد مراسم اصلی پخش خواهد شد. این بخش حدود نیم ساعت طول خواهد کشید . (جمعا کل مراسم 2 ساعت خواهد بود)

Xbox Games Showcase یکشنبه 11 June (21 خرداد) در ساعت 20:30 به وقت ایران برگذار خواهد شد .

آخرین ویرایش:

g - unit

کاربر سایت
Jul 13, 2010
1,317
فقط یک لحضه فقط یه لحضه فکر کنید گیم پس وجود نداشت یا شباهت به من تو پلاس سونی بود که هنوز فوراسپوکن آشغال هم داخلش نزاشتن اینقدر که این بازی خاصه :)) ! فقط فکر کنید چند تا بازی بایستی خط میخورد از لیست خریدتون یا بزارید تا چند ماه بگذره تخفیف بخورن بعد اقدام به خرید کنید...واقعا فکر کردن بهش هم آدم رو میترسونه دی وان برای ما اکس باکس باز ها و pc پلیر ها یه چیز عادی شده در صورتی که سال های پیش اینجور نبود... گیم پس برکت صنعت گیمه... گیم پس خوشی ماست داخل این اقتصاد خراب... فقط یه سوال دارم کجان اونا که میگفتن گیم پس بدرد نمیخوره و باعث ضعیف شدن گیم ها میشه... داخل این چند سال که ما برعکسشو دیدیم داخل این شوکیس هم همینطور

آخرین ویرایش:

all4u

کاربر سایت
Jan 17, 2008
5,110
فقط یک لحضه فقط یه لحضه فکر کنید گیم پس وجود نداشت یا شباهت به من تو پلاس سونی بود که هنوز فوراسپوکن آشغال هم داخلش نزاشتن اینقدر که این بازی خاصه :)) ! فقط فکر کنید چند تا بازی بایستی خط میخورد از لیست خریدتون یا بزارید تا چند ماه بگذره تخفیف بخورن بعد اقدام به خرید کنید...واقعا فکر کردن بهش هم آدم رو میترسونه دی وان برای ما اکس باکس باز ها و pc پلیر ها یه چیز عادی شده در صورتی که سال های پیش اینجور نبود... گیم پس برکت صنعت گیمه... گیم پس خوشی ماست داخل این اقتصاد خراب... فقط یه سوال دارم کجان اونا که میگفتن گیم پس بدرد نمیخوره و باعث ضعیف شدن گیم ها میشه... داخل این چند سال که ما برعکسشو دیدیم داخل این شوکیس هم همینطور
هرکی‌گفته داره به خودش دروغ میگه

Wrath OF Joker

کاربر سایت
Sep 3, 2008
1,921
نام
ايمان
من گرفتم از گیمر ساید روی oled تماشا کردم حجم بالاش بیت ریت بالاش دقیقا عین خود بازیه اصلا یک چیزی ساختن یک چیزی میگم اینجا ‌
خوب برادر قربونت یه لینک هم میذاشتی
فقط اومدی تعریف کردی که دل مارو آب کنی؟ 😄

Natural Killer

ناظم انجمن
Jan 10, 2015
2,557

Eli2000

کاربر سایت
May 4, 2022
60
20230613_091437.jpg
هرچند که خیلی بیشتر از اینهاستB-)
----------------------
ی مصاحبه هم مت بوتی داشته که جواب سوال خیلی هامون هست

🔳مت بوتی رئيس استودیو های اکس باکس باور دارد بودجه زیاد و زمان توسعه طولانی بازی ها یک امر طبیعی است

▫️در جریان کنفرانس مطبوعاتی پس از شوکیس سال ۲۰۲۳ اکس باکس مت بوتی رئییس استودیو های اکس باکس به رسانه Axios گفت:

▪️«به نظر من صنعت بازی های ویدیویی و طرفداران از پشت صحنه ساخت بازی ها خبر ندارند‌ که بدانند ساخت بازی ها دیگر ۲ یا ۳ ساله نخواهد بود.»

▫️آقای مت بوتی این سخنان را در خصوص بازی های با بودجه زیاد و سطح بالایی که اکس باکس در حال توسعه آنها است گفته است و ادامه می‌دهد: « ساخت بازی ها ۴ یا ۵ یا ۶ سال به طول می‌انجامد»

▫️این سخنان در خصوص سوالی که از آقای مت بوتی در خصوص اینکه چرا بسیاری از استودیو های اکس باکس، روند توسعه کندی برای بازی های در دست ساخت دارند بیان شده است.

▪️آقای بوتی باور دارد پیچیده شدن ساخت بازی ها در کنار رسیدن به به انتظارات بالای تکنیکی از جمله گرافیک های 4K باعث می‌شود روند توسعه بازی ها کند شود.

آخرین ویرایش:

AMIN-1399

خوشا فریاد زیر اب
مدیر انجمن
Oct 29, 2011
5,073
نام
امین
نظرمو بخوام بگم همون اول کار fable دقیقا همون چیزیه که میخوام و به سلیقم میخوره.
اتمسفر بازی همونیه که باید باشه.
ولی امیدوارم بشه این قیافه غیرقابل تحمل کاراکتر و عوض کرد😐
نمیدونم چه فازیه این قیافه ها تو بازی.
مشکلیه که با aloy هم دارم تو horizon

sounth of midnight هم برام جالب بود و مشتاقم ازش گیم پلی ببینم
امیدوارم به rpg درست ازش دربیاد حسم میگه rpg باشه
ولی اینم باز همون مشکل بالایی و داره!
واقعن درک نمیکنم این جریان رو که چرا باید قیافه ها رو تا سر حد ممکن زشت کنن.
وقتی میتونی یه کاراکتر زیبا خلق کنی و دستت بازه چرا این ریختی اخه😐😐

star wars و دوست داشتم با اینکه کلا فضا و اینکه یه انسان با جک و جونور سر میز باشه و تعامل کنن خیلی دیگه تو کتم نمیره 😁 وای همین کیفیت پخش شده از تریلرش باعث شد پیگیرش بشم ببینم چی از اب درمیاد.

33 immortals هم هیچی و علاقه ای به این سبک کلا ندارم.
payday 3 هم نیستم کلا. اون خشکی و انیمیشن و طراحی اسلحه هاش کماکان رو مخه.

p3 هم زمان خودش تموم کردم و پیشنهاد میکنم حتمن تستش کنید.

avowed
نمیشه قضاوت درستی فعلا ازش داشت چون تو این سبک گیم پلی حرف اول و میزنه.
باید دید نتیجه کار چی میشه، گرافیک و انیمیشن چشمگیر نیستن و فکر نکنم نهایت هم تغییری ببینیم.

helllblade و بدون هیچ بحثی خیلی میپسندم و مطمئن هستم نتیجه نهایی بیشتر از انتظارمون ظاهر میشه.
این بازی همه چیش خوبه .... صداها و طراحی چهره و اون ترس و اضطرابی که قابل لمسه...در کل عالی.

یاکوزا عالی بود خوده سم 😅😅😅😅

path of the goddess
هم یه جورایی نوستالژیک میزد و بجورایی گیم پلی بازی سبک نسل۷ بود برام
تجربه ش قطعا هیجان انگیزه و امیدوارم سختی معقولی داشته باشه.

forza هم طبق معمول خودش! میاد و حسابی قراره عشاق ماشین و شبیه ساز و سر کیف بیاره
خلاصه کیفیت از همه جای بازی داره میریزه😁

persona tactics خیلی خوب بود یه کلاسیک نوبتی 😍

starfield خیلی خفن بود، انتظار یه همچین ستینگ خفنی رو نداشتم!
یعنی بازی داد میزنه حداقل ۲۰۰ ساعت باید باهام حال کنید تا بیخیال شید.
در کل عالی، بمب سال بدون شک.

jusant و علاقه ای نداشتم ،صخره نوردی و کوه نوردی و کلا دوست ندارم.

stell wakes the deep یجورایی برام cold fear و تداعی کرد و امیدوارم فقط سبک بقا نباشه و اکشن هم ببینیم.

metaphor به به شدید منتظرم
بازی امضای همیشگی اتلوس و داره و امیدوارم یه کلون از پرسونا نباشه، تنها نگرانیم همینه

towerborn با اینکه این سبک و دوست دارم ولی نتونست منو سر کیف بیاره و کلیت تریلر و دوست نداشتم.

clockwork حرف نداشت، کلا تم بایوشاک طورش و دوست دارم و خلاقیت های جالبی هم بنظرم تو گیم پلی داشته باشه
خوشحالم بابت ساخت بازی با همچین ستینگ خفنی.

ایده series s مشکی و 1ترا رو درک نمیکنم😐 و ترجیح میدادم سخت افزار جدید series x بدون درایو و 400 دلاری میبود.

در کل نمایش خوبی بود 👍🏻
۸/۱۰

آخرین ویرایش:

cameronx65

کاربر سایت
Jun 12, 2023
323
نظرمو بخوام بگم همون اول کار fable دقیقا همون چیزیه که میخوام و به سلیقم میخوره.
اتمسفر بازی همونیه که باید باشه.
ولی امیدوارم بشه این قیافه غیرقابل تحمل کاراکتر و عوض کرد😐
نمیدونم چه فازیه این قیافه ها تو بازی.
مشکلیه که با aloy هم دارم رو horizon

sounth of midnight هم برام جالب بود و مشتاقم ازش گیم پلی ببینم
امیدوارم به rpg دریت ازش دربیاد حسم میکه rpg باشه
ولی اینم باز همون مشکل بالایی و داره!
واقعن درک نمیکنم این جریان رو که چرا باید قیافه ها رو تا سر حد ممکن زشت کنن.
وقتی میتونی یه کاراکتر زیبا خلق کنی و دستت بازه چرا این ریختی اخه😐😐

star wars و دوست داشتم با اینکه کلا فضا و اینکه یه انسان با جک و جونور سر میز باشه و تعامل کنن خیلی دیگه تو کتم نمیره 😁 وای همین کیفیت پخش شده از تریلرش باعث شد پیگیرش بشم ببینم چی از اب درمیاد.

33 immortals هم هیچی و علاقه ای به این سبک کلا ندارم.
payday 3 هم نیستم کلا. اون خشکی و انیمیشن و طراحی اسلحه هاش کماکان رو مخه.

p3 هم زمان خودش تموم کردم و پیشنهاد میکنم حتمن تستش کنید.

avowed
نمیشه قضاوت درستی فعلا ازش داشت چون تو این سبک گیم پلی حرف اول و میزنه.
باید دید نتیجه کار چی میشه، گرافیک و انیمیشن چشمگیر نیستن و فکر نکنم نهایت هم تغییری ببینیم.

helllblade و بدون هیچ بحثی خیلی میپسندم و مطمئن هستم نتیجه نهایی بیشتر از انتظارمون ظاهر میشه.
این بازی همه چیش خوبه .... صداها و طراحی چهره و اون ترس و اضطرابی که قابل لمسه...در کل عالی.

یاکوزا عالی بود خوده سم 😅😅😅😅

path of the goddess
هم یه جورایی نوستالژیک میزد و بجورایی گیم پلی بازی سبک نسل۷ بود برام
تجربه ش قطعا هیجان انگیزه و امیدوارم سختی معقولی داشته باشه.

forza هم طبق معمول خودش! میاد و حسابی قراره عشاق ماشین و شبیه ساز و سر کیف بیاره
خلاصه کیفیت از همه جای بازی داره میریزه😁

persona tactics خیلی خوب بود یه کلاسیک نوبتی 😍

starfield خیلی خفن بود، انتظار یه همچین ستینگ خفنی رو نداشتم!
یعنی بازی داد میزنه حداقل ۲۰۰ ساعت باید باهام حال کنید تا بیخیال شید.
در کل عالی، بمب سال بدون شک.

jusant و علاقه ای نداشتم ،صخره نوردی و کوه نوردی و کلا دوست ندارم.

stell wakes the deep یجورایی برام cold fear و تداعی کرد و امیدوارم فقط سبک بقا نباشه و اکشن هم ببینیم.

metaphor به به شدید منتظرم
بازی امضای همیشگی اتلوس و داره و امیدوارم یه کلون از پرسونا نباشه، تنها نگرانیم همینه

towerborn با اینکه این سبک و دوست دارم ولی نتونست منو سر کیف بیاره و کلیت تریلر و دوست نداشتم.

clockwork حرف نداشت، کلا تم بایوشاک طورش و دوست دارم و خلاقیت های جالبی هم بنظرم تو گیم پلی داشته باشه
خوشحالم بابت ساخت بازی با همچین ستینگ خفنی.

ایده series s مشکی و 1ترا رو درک نمیکنم😐 و ترجیح میدادم سخت افزار جدید series x بدون درایو و 400 دلاری میبود.

در کل نمایش خوبی بود 👍🏻
۸/۱۰
چهر ه ها بخاطر تسلط جریان و تفکر woke بر مدیای غرب اینجور شده - میگن فیمیل رو باید زشت نشون بدید . (مثل اینکه الان دارن ابیسیتی اضافه وزن داشتن رو میگن خوبه) از زیبایی بدشون میاد! خنده داره دو میلیون سال (حتی انسان کرومانیون هم فکر کنم از زیبایی جنس مخالف خوشش می آمد) همین چند ساله یک دفعه همه دانشمند سوشال و انسان شناسی شدن! الان اگر من یا شما بگیم در فضای مجازی چرا چهره شخصیت های زن رو در بازی ها اینجور نشون میدید بهمون میگن سکسیست و الفامیل و .... البته داریم شکستشون میدیم و پوش بک عظیم جامعه آمریکا و بازیباز ها و فندوم استارز و LOTOR و ... نشون دهنده شکست وکنس در بازی ها و فیلم هاس.

ravi

کاربر سایت
Nov 20, 2008
2,759
کجایی، نیستی، نکنه بنت کردن دوباره
@ravi
هایپرمون کجاست
_______
تو شوکیس امشب lamp lighter هست

متاسفانه لاو کنسول بن شد :D

اینهمه تجهیزات جور کرد واسه شوکیس آخر هم بن شد :D

امشب خیلی دوست دارم از فورتزا و هلبلید گیم پلی بیشتری ببینم :Angel:

P3RsiAN boY

کاربر سایت
Jun 8, 2013
6,356
نام
محمد
متاسفانه لاو کنسول بن شد :D

اینهمه تجهیزات جور کرد واسه شوکیس آخر هم بن شد :D
چجوری است لاو کنسول بن میشه بعد یه کاربر خاص هیچ کاری به دروغها و جفنگیاتش ندارن؟!
____
امشب قراره گیم پلی هلبلید ۲ پخش بشه؟!

ravi

کاربر سایت
Nov 20, 2008
2,759
چجوری است لاو کنسول بن میشه بعد یه کاربر خاص هیچ کاری به دروغها و جفنگیاتش ندارن؟!
____
امشب قراره گیم پلی هلبلید ۲ پخش بشه؟!

نمیدونم سیستم بن سایت چه جوریه فقط میدونم هر سری لاو کنسول میاد بن میشه حتی اگه کاری نکنه :D :blink:

نمیدونم گیم پلی هلبلید هست یا نه ولی دوست دارم یه گیم پلی ازش نشون بدن :D

sopranus

کاربر سایت
Jan 17, 2009
1,244
نام
aliakbar
نمیدونم سیستم بن سایت چه جوریه فقط میدونم هر سری لاو کنسول میاد بن میشه حتی اگه کاری نکنه :D :blink:

نمیدونم گیم پلی هلبلید هست یا نه ولی دوست دارم یه گیم پلی ازش نشون بدن :D
دو روز پیش منطقی به نظر میومد ولی امشب تو شو باشن و گیمپلی نشون ندن واسه خودشون بد میشه.

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر