آخرین ویرایش:
اونطور که نه ولی احتمالش هست Silksong رو یهو بندازن وسط برندیشب یه نمه سایه انداز/سایه فتان داشتیم (اکسپنشن P)
اما به نظرتون یه بازی که هیچ تیزر/تریلری ازش لو نرفته باشه رو برای فردا شب احتمالش هست؟

مایکروسافت باتلاقهبه نظرم بیان اعلام کنن valve خریدن کلا پرونده pc گیمینگ بسته بشه![]()
![]()
آقا چقدر احتمال داره این half life 3 رو ببینیم؟ممکن هم هست الدر 6 باشه بشرطی تاریخ بخوره، چون میدونیم وجود داره و تو دست ساخته سورپرایز نیست و سورپرایزش باید تاریخ انتشار باشه یا ریمیک فالوت ها
استارکرفت 3 همونطور که علیرضا گفت، هیلو میتونه باشه ولی بشرطی که یدفعه بگن 2026.
من خودم گفتم هاف لایف بخواد جایی باشه اینجاست، این هایپه هم بدجور قلقلک میده.
HL3 به قدری بزرگ هست که خودش یه کنفرانس جدا داشته باشه و بعید میدونم تو کنفرانس ماکروسافت رونمایی کنن.آقا چقدر احتمال داره این half life 3 رو ببینیم؟. دیگه وقتشه بخدا. چزی لیک نشده؟
من الان دارم فکر میکنم نکنه اسپلینتر باشه یموقعآقا چقدر احتمال داره این half life 3 رو ببینیم؟. دیگه وقتشه بخدا. چزی لیک نشده؟
بهترین شوتر تاریخ در حال حاضر dark ages هستHL3 به قدری بزرگ هست که خودش یه کنفرانس جدا داشته باشه و بعید میدونم تو کنفرانس ماکروسافت رونمایی کنن.
Doom halo عالی بودن ولی واسه من Wolf 2 بهترین شوتر چند سال اخیر بود و امیدوارم نسخه بعدی همینجا معرفی شه.
من فقط HL میخوام و خودت هم باید خبرش رو بری توی سایتمن الان دارم فکر میکنم نکنه اسپلینتر باشه یموقع
جدا تخمینی نمیشه زد ولی حس میکنم یا اینجاست یا گیمزکام
باور کن ولف ۲>> تمام نسخه های دوومبهترین شوتر تاریخ در حال حاضر dark ages هست. اصلا چیز فوق خفن و عحیب غریبی بود این بازی، کلاس درس بود حقیقتا. جز به جز دیزاین بازی اعجاب آوره اصلا.
ولی خب half life یعنی گیم چنجر، یعنی شکستن استانداردها، یعنی تولد دوباره ژانر fps. باید صبر کرد و دید.
wolfenstein 2 هم عالی بود.
من فقط HL میخوام و خودت هم باید خبرش رو بری توی سایت![]()
Dark ages تا چپتر ۵ که رفتم عالی بوده ولی حاضرم شرط ببندم که wolf3 حداقل از نظر متا رتبه بالاتری میگیره.بهترین شوتر تاریخ در حال حاضر dark ages هست. اصلا چیز فوق خفن و عحیب غریبی بود این بازی، کلاس درس بود حقیقتا. جز به جز دیزاین بازی اعجاب آوره اصلا.
ولی خب half life یعنی گیم چنجر، یعنی شکستن استانداردها، یعنی تولد دوباره ژانر fps. باید صبر کرد و دید.
wolfenstein 2 هم عالی بود.
من فقط HL میخوام و خودت هم باید خبرش رو بری توی سایت![]()