آخرین ویرایش:
مراسم برا بازیای ایکس باکسه. پس این مدلی dlc های فورزا چرا باید اینجا باشه، بازی گسه، کلی درآمد داره، هر ماه رو نگاه کن ماینکرفت تو لیست بیشترین دانلودهای پلتفرمهاست، هر از چند وقتی هم تو لیست بیشترین فروشهاستجدی میگم محمد
آقا گس داره قبول ولی هر سال توی کنفرانس مایکروسافت هستن ماینکرفت و sot
آپدیتشون رو میتونن ایونت جدا بزارن یا مثلا توی مراسم دیگه ای اعلام کنن یا اصلا بعد مراسم توییت بزنن اعلام کنن
باز dlc فورزا قابل قبوله. dlc داستانی بازیای خودشون قبوله
ولی من تو کتم نمیره هر سال sot و ماینکرفت توی نمایش باشن...
مراسم برای معرفی بازیای جدیده...
رو استیم آمار ماینکرفت خوب نیس، اون اوایل آمارهای pc عالی بود.باید بگی خدارشکر که نینتندو نخریدش، همین ماکرو خیلی خوب ماینکرفتو ساپورت و گسترش داد نینتندو که انحصار گراست
البته فک کنم پرطرفدار ترین پلتفرم ماینکرفت هم PC باشه (واقعا با دسته خیلی رو مخ بود)
ماینکرفت اصلا رو استیم نیست! (فقط شاید اوایلش بوده که یه بازی ایندی بود)رو استیم آمار ماینکرفت خوب نیس
اصلا حالا که اینو دیدم
عجب چیزی گفتیتو شوکیس سونی که نشد احتمالا اینجا هم نمیشه اما تنها چیزی که دوست دارم ببینمش Mass Effect لعنتیه![]()

کلاب تو ResetEra گفته که این پیشبینیها صرفا برای فان و از روی تحلیلهای واقعگرایانه هستند و این طور نیست که از محتوای شوکیس اطلاع داشته باشه و بخواد اینجا لو بده. دو مورد آخر هم خوش اذعان کرده که احتمالا کمی دور از واقعیت باشن (بازگشت یک آی پی قدیمی و نمایش شماره 2 از Elusive 5). آی پی قدیمی چیزی به ذهنم نمیرسه ولی از بین Elusive 5 همون Avowed رو احتمالا بتونن نمایش بدن. بقیه رو اصلا انتظار نداشته باشیم به نظرم.پیش بینی Klobrille
View attachment 294947
شاید تو سگف نشون دادتو شوکیس سونی که نشد احتمالا اینجا هم نمیشه اما تنها چیزی که دوست دارم ببینمش Mass Effect لعنتیه![]()
به نظرم هنوز خیلی زوده بعید میدونم چیزی برای نمایش داشته باشن.تو شوکیس سونی که نشد احتمالا اینجا هم نمیشه اما تنها چیزی که دوست دارم ببینمش Mass Effect لعنتیه![]()
تو شوکیس سونی که نشد احتمالا اینجا هم نمیشه اما تنها چیزی که دوست دارم ببینمش Mass Effect لعنتیه![]()
Legends never die (اشاره به legendary edition)یعنی شما هنوز به bioware باور دارین؟ اینا مردن عملا. متاسفانه. مگر اینکه بخوان سالگرد بگیرن براشون، مثل ME:LE.