نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Xbox Games Showcase 2025 | June 08

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
کرم و پر ملت تو توییتر و حتی ریست ارا هم ریخته :D لعنت بهت فیل اسپنسر که الان نمی تونم بهت فحش بدم lol
به قدری خوب بود مراسم که خیلی جدی بچه ها دستاشون داره میلرزه :D انتظارا رو یه جوری برد بالا امسال که سال دیگه فقط یه لول از این پایین تر مراسمشون باشه قطعا فحش میخوره! :D

• Like
Reactions: pbgame and E3 fan
همین نشون میده باید به کوالیشن امیدوار بود =P~
بنظر من یکبار دیگه دی ال سی اخر گرز 5 رو پلی بدید، حقیقتا با وجود این که 4 ساعت بود ولی نفس گیر و خیلی شبیه و نزدیگ 3 گانه اصلی بود:D

بنظرم خیلی امید هست گرز نابود کنه دوباره مثل قدیم ، مخصوصا این قیافه مارکوس واقعا خدا بود.

اگه این بازی ها رو PS5 نیاد باید ایکس باکس بخرم . از اول نسلم گفتم مایکروسافت باید 4 تا گیم درست درمون نشون بده که خرید کنسولش رو توجیه کنه . فقط گیم پس و 4 تا آشغال گیم و وعده وعید به درد نمیخوره .
پ.ن : جدا از کنفرانس من فقط از دیدن این همه گیم تک نفره AAA خوشحالم واقعا حالم از بازی های گس و آنلاینی موبایلی بهم میخوره داشتم از گیمینگ ناامید میشدم دیگه ...

اگه این بازی ها رو PS5 نیاد باید ایکس باکس بخرم . از اول نسلم گفتم مایکروسافت باید 4 تا گیم درست درمون نشون بده که خرید کنسولش رو توجیه کنه . فقط گیم پس و 4 تا آشغال گیم و وعده وعید به درد نمیخوره .
یه پی سی ببند همشو با هم داشته باشی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or