WWE LEGENDS OF WRESTLEMANIA
بچه ها بالاخره بعد از هزار کردن این بازی تصمیم گرفتم این لیست اچیومنتاشو بگذارم تا شما هم استفاده کنید .
درجه دشواری : اولش سخت ولی بعد اسون میشه ( معمولی )
دفعات تمام کردن بازی : 1 دفعه از لحاظ ساعت هم 14 ساعت .
تعداد اچیومنت های افلاین : 19
تعداد اچیومنت های انلاین : 0
Chain Struggle30
باید 5 تا از این فن هایی که باید دکمه ترکیبی بزنیم در یک بازی بزنیم .
Tag Chain Struggle30
باید با استفاده از حرکت تگتون فینیشر یا همین دکمه هایی که پشت سر هم میزنید بازی رو با استفاده از تگتون ببرین .
Grapplemania30
باید با زدن grapple attack بازی رو ببرید همون دکمه ترکیبی خودمون .
Technician30
باید 5 تا از ضربه های حریفتون در داخل 1 بازی رو دفاع کنید بازی که تموم شد به شما اچیومنت رو میده .
Royal Rumble Winner90
باید رویال رامبل مچ رو ببرید من به شما یک راه خوب رو پیشنهاد میکنم اینکه نفر 29 یا 30 بیاین و بازی رو ببرید .
Dive Attack30
باید از 4 کرنر یا همون گوشه بر روی حرفتون در 1 بازی بپرید .
First Medal30
اولین مدالی که در WrestleMania Tour Mode بگیرید این اچیومنت باز میشه .
Medal Collector100
تمام مدال های WrestleMania Tour Mode رو بگیرید . ( هر بازی که انجام بدید در این قسمت یک مدال میگیرید البته به کار هایی که گفته شده است برای اتمام بازی هم باید تئجه کنید که اگر سوال داشتید مطرح کنید من جوابگو سوالات شما هستم . )
WrestleMania Tour90
در همون WrestleMania Tour Mode قسمتی بنام Relive وجود داره که اگر تمام مدال های اون رو بگیرید این اچیومنت باز میشه .
Memory Serves Me Well30
یکی از مدال های بخشRelive رو بگیرید .
New Legend30
سوپراستاری رو که میسازید باید باید جزو 10 تا سوپر استار بازی ببرید و همرو شکست بدید و در اخر با خودتون بازی دارید . (این تکه دقیقا در قسمت Legend Killer هست و باید تمامی بخش هارو برید تا این اخری که مجسمه ی ( Undertaker ) هست وقتی که تمومش کنید این اچیومنت رو میده .)
Legend Killer30
یکی از مدال های Legend Killer رو بگیرید .
True Legend Killer100
تمامی مدال ها Legend Killer رو بگیرید تمامی مجسمه هارو تموم کنید .
Invincible Created Legend30
سوپراستاری رو که میسازید به طور کامل ابگرید کنید . ( در همون Legend Killer مجسمه وسطی عکس شخصی که خودتون ساختید اون جا میتونید بازی سوپراستارتون رو ابگرید کنید . )
Super Fast Legend Killer90
کمتر از 30 دقیقه یکی از مجسمه های Legend Killer رو بگیرید یعنی تموم کنید .
You're #1100
تمام مدال هارو به طور کلی در دو قسمت Legend killer و WrestleMania Tour Mode رو به طور کلی بگیرید ارشیو مدالاتون تکمیل بشه که به یک Hall of Famer تبدیل بشوید .
Created a Legend20
یک سوپراستار بسازید .
این دو تا اچیومنت SECRET هستند :
Manager20
با داشتن یک منیجر بازی رو ببرید اگر سوالی داشتید بپرسید .
King of Kings90
تمام سوپراستار های داخل Legend Killer رو شکست بدید .
بچه ها اگر سوال داشتید در مورد اچیومنت ها بپرسید من پاسخ گو شما هستم .
بچه ها بالاخره بعد از هزار کردن این بازی تصمیم گرفتم این لیست اچیومنتاشو بگذارم تا شما هم استفاده کنید .
درجه دشواری : اولش سخت ولی بعد اسون میشه ( معمولی )
دفعات تمام کردن بازی : 1 دفعه از لحاظ ساعت هم 14 ساعت .
تعداد اچیومنت های افلاین : 19
تعداد اچیومنت های انلاین : 0
Chain Struggle30
باید 5 تا از این فن هایی که باید دکمه ترکیبی بزنیم در یک بازی بزنیم .
Tag Chain Struggle30
باید با استفاده از حرکت تگتون فینیشر یا همین دکمه هایی که پشت سر هم میزنید بازی رو با استفاده از تگتون ببرین .
Grapplemania30
باید با زدن grapple attack بازی رو ببرید همون دکمه ترکیبی خودمون .
Technician30
باید 5 تا از ضربه های حریفتون در داخل 1 بازی رو دفاع کنید بازی که تموم شد به شما اچیومنت رو میده .
Royal Rumble Winner90
باید رویال رامبل مچ رو ببرید من به شما یک راه خوب رو پیشنهاد میکنم اینکه نفر 29 یا 30 بیاین و بازی رو ببرید .
Dive Attack30
باید از 4 کرنر یا همون گوشه بر روی حرفتون در 1 بازی بپرید .
First Medal30
اولین مدالی که در WrestleMania Tour Mode بگیرید این اچیومنت باز میشه .
Medal Collector100
تمام مدال های WrestleMania Tour Mode رو بگیرید . ( هر بازی که انجام بدید در این قسمت یک مدال میگیرید البته به کار هایی که گفته شده است برای اتمام بازی هم باید تئجه کنید که اگر سوال داشتید مطرح کنید من جوابگو سوالات شما هستم . )
WrestleMania Tour90
در همون WrestleMania Tour Mode قسمتی بنام Relive وجود داره که اگر تمام مدال های اون رو بگیرید این اچیومنت باز میشه .
Memory Serves Me Well30
یکی از مدال های بخشRelive رو بگیرید .
New Legend30
سوپراستاری رو که میسازید باید باید جزو 10 تا سوپر استار بازی ببرید و همرو شکست بدید و در اخر با خودتون بازی دارید . (این تکه دقیقا در قسمت Legend Killer هست و باید تمامی بخش هارو برید تا این اخری که مجسمه ی ( Undertaker ) هست وقتی که تمومش کنید این اچیومنت رو میده .)
Legend Killer30
یکی از مدال های Legend Killer رو بگیرید .
True Legend Killer100
تمامی مدال ها Legend Killer رو بگیرید تمامی مجسمه هارو تموم کنید .
Invincible Created Legend30
سوپراستاری رو که میسازید به طور کامل ابگرید کنید . ( در همون Legend Killer مجسمه وسطی عکس شخصی که خودتون ساختید اون جا میتونید بازی سوپراستارتون رو ابگرید کنید . )
Super Fast Legend Killer90
کمتر از 30 دقیقه یکی از مجسمه های Legend Killer رو بگیرید یعنی تموم کنید .
You're #1100
تمام مدال هارو به طور کلی در دو قسمت Legend killer و WrestleMania Tour Mode رو به طور کلی بگیرید ارشیو مدالاتون تکمیل بشه که به یک Hall of Famer تبدیل بشوید .
Created a Legend20
یک سوپراستار بسازید .
این دو تا اچیومنت SECRET هستند :
Manager20
با داشتن یک منیجر بازی رو ببرید اگر سوالی داشتید بپرسید .
King of Kings90
تمام سوپراستار های داخل Legend Killer رو شکست بدید .
بچه ها اگر سوال داشتید در مورد اچیومنت ها بپرسید من پاسخ گو شما هستم .
آخرین ویرایش: