WWE LEGENDS OF WRESTLEMANIA

navid of war

کاربر سایت
WWE LEGENDS OF WRESTLEMANIA
2e33joj.jpg

بچه ها بالاخره بعد از هزار کردن این بازی تصمیم گرفتم این لیست اچیومنتاشو بگذارم تا شما هم استفاده کنید .:cool:

درجه دشواری : اولش سخت ولی بعد اسون میشه ( معمولی )
دفعات تمام کردن بازی : 1 دفعه از لحاظ ساعت هم 14 ساعت .
تعداد اچیومنت های افلاین : 19
تعداد اچیومنت های انلاین : 0

Chain Struggle30
gp-g.jpg

jaudkl.jpg

باید 5 تا از این فن هایی که باید دکمه ترکیبی بزنیم در یک بازی بزنیم .

Tag Chain Struggle30
gp-g.jpg

zntora.jpg

باید با استفاده از حرکت تگتون فینیشر یا همین دکمه هایی که پشت سر هم میزنید بازی رو با استفاده از تگتون ببرین .

Grapplemania30
gp-g.jpg

fyq1ra.jpg

باید با زدن
grapple attack بازی رو ببرید همون دکمه ترکیبی خودمون .

Technician30
gp-g.jpg

2lvbrlk.jpg

باید 5 تا از ضربه های حریفتون در داخل 1 بازی رو دفاع کنید بازی که تموم شد به شما اچیومنت رو میده .

Royal Rumble Winner90
gp-g.jpg

doax34.jpg

باید رویال رامبل مچ رو ببرید من به شما یک راه خوب رو پیشنهاد میکنم اینکه نفر 29 یا 30 بیاین و بازی رو ببرید .

Dive Attack30
gp-g.jpg

2ptxr7q.jpg

باید از 4 کرنر یا همون گوشه بر روی حرفتون در 1 بازی بپرید .

First Medal30
gp-g.jpg

2w74j8i.jpg

اولین مدالی که در
WrestleMania Tour Mode بگیرید این اچیومنت باز میشه .

Medal Collector100
gp-g.jpg

sn2lo1.jpg

تمام مدال های
WrestleMania Tour Mode رو بگیرید . ( هر بازی که انجام بدید در این قسمت یک مدال میگیرید البته به کار هایی که گفته شده است برای اتمام بازی هم باید تئجه کنید که اگر سوال داشتید مطرح کنید من جوابگو سوالات شما هستم . )

WrestleMania Tour90
gp-g.jpg

f051zn.jpg

در همون
WrestleMania Tour Mode قسمتی بنام Relive وجود داره که اگر تمام مدال های اون رو بگیرید این اچیومنت باز میشه .

Memory Serves Me Well30
gp-g.jpg

2qiu075.jpg

یکی از مدال های بخش
Relive رو بگیرید .

New Legend30
gp-g.jpg

fcihwk.jpg

سوپراستاری رو که میسازید باید باید جزو 10 تا سوپر استار بازی ببرید و همرو شکست بدید و در اخر با خودتون بازی دارید . (این تکه دقیقا در قسمت Legend Killer هست و باید تمامی بخش هارو برید تا این اخری که مجسمه ی ( Undertaker ) هست وقتی که تمومش کنید این اچیومنت رو میده .)

Legend Killer30
gp-g.jpg

154bu6p.jpg

یکی از مدال های Legend Killer رو بگیرید .

True Legend Killer100
gp-g.jpg

v2z994.jpg

تمامی مدال ها Legend Killer رو بگیرید تمامی مجسمه هارو تموم کنید .

Invincible Created Legend30
gp-g.jpg

dhdbvc.jpg

سوپراستاری رو که میسازید به طور کامل ابگرید کنید . ( در همون Legend Killer مجسمه وسطی عکس شخصی که خودتون ساختید اون جا میتونید بازی سوپراستارتون رو ابگرید کنید . )

Super Fast Legend Killer90
gp-g.jpg

2yvqfmd.jpg

کمتر از 30 دقیقه یکی از مجسمه های Legend Killer رو بگیرید یعنی تموم کنید .

You're #1100
gp-g.jpg

30wpocz.jpg

تمام مدال هارو به طور کلی در دو قسمت Legend killer و
WrestleMania Tour Mode رو به طور کلی بگیرید ارشیو مدالاتون تکمیل بشه که به یک Hall of Famer تبدیل بشوید .

Created a Legend20
gp-g.jpg

jz6zi8.jpg

یک سوپراستار بسازید .

این دو تا اچیومنت
SECRET هستند :

Manager20
gp-g.jpg

161nnys.jpg

با داشتن یک منیجر بازی رو ببرید اگر سوالی داشتید بپرسید .

King of Kings90
gp-g.jpg

jqp92g.jpg

تمام سوپراستار های داخل Legend Killer رو شکست بدید .

بچه ها اگر سوال داشتید در مورد اچیومنت ها بپرسید من پاسخ گو شما هستم .;)

آخرین ویرایش:
ممنون نوید جان ولی در کل دو تا مشکل اساسی داره. 1- شما همون طور که به دفعات گفته شده نباید فقط و فقط آچیومنت ها رو ترجمه کنید. باید راهنمایی و روش های خودتون رو هم بزارید. 2-سعی کنید کمی زیبا کار کنید یعنی عکس بالای صفحه رو به وسط بیارید و نه گوشه و رنگ نوشته ها رو هم به صورت عادی برگردونید. موفق باشید

ویرایش: دوست عزیز این بازی دارای 19 آچیومنت آفلاین هست نه آنلاین

آخرین ویرایش:
سلام تو اچیومنتMedal Collector100
من همه مدال ها رو گرفتم فقط بازی StonClod VS The Rockمونده اونم فقط یه کارش .اونی که اسمش هستBlock Bottomهرکاری میکنم نمیتونم ریورس کنم خیلی سختی اگه راهنمایی چیزی داره ممنون میشم بگید

ممنون نوید جان ولی در کل دو تا مشکل اساسی داره. 1- شما همون طور که به دفعات گفته شده نباید فقط و فقط آچیومنت ها رو ترجمه کنید. باید راهنمایی و روش های خودتون رو هم بزارید. 2-سعی کنید کمی زیبا کار کنید یعنی عکس بالای صفحه رو به وسط بیارید و نه گوشه و رنگ نوشته ها رو هم به صورت عادی برگردونید. موفق باشید

ویرایش: دوست عزیز این بازی دارای 19 آچیومنت آفلاین هست نه آنلاین
چشم دفعه بعدی دقیق تر می گذارم ولی این اچیومنت ها بیشتر از این فکر نمی کنم توضیح بخواد اگر هم سوالی داشتن من جواب میدم در هر حال ممنون برهان جان .;)
برهان من سعی کردم خوشگل بشه یعنی به نظرت بد شده ؟ :(:((:(:((

آخرین ویرایش:
سلام تو اچیومنتMedal Collector100
من همه مدال ها رو گرفتم فقط بازی StonClod VS The Rockمونده اونم فقط یه کارش .اونی که اسمش هستBlock Bottomهرکاری میکنم نمیتونم ریورس کنم خیلی سختی اگه راهنمایی چیزی داره ممنون میشم بگید
ببین سینا جان تو می تونی از این روش که من میگم استفاده کنی طرف مخالف حریفترو بگیر و به سرعت X و A رو بزن فقط یادت باشه که این حرکت رو اخر بازی که شد فینیشرش که پر بشه به طور اتوماتیک rock بهت rock bottom میزنه پس میتونی بفهمی که چه موقعی rock bottom میزنه . :cool:

ببین سینا جان تو می تونی از این روش که من میگم استفاده کنی طرف مخالف حریفترو بگیر و به سرعت X و A رو بزن فقط یادت باشه که این حرکت رو اخر بازی که شد فینیشرش که پر بشه به طور اتوماتیک rock بهت rock bottom میزنه پس میتونی بفهمی که چه موقعی rock bottom میزنه . :cool:
من میدونم چه موقعی Rock Bottomمیزنه !
مشکلم اینه که یه جوری سریع هست انگار. تا میخوام Reversکنم ضربشو میزنه در کل خیلی سریعه دیگه مشکل ام اینه که ریورس نمیتونم بکنم

چشم دفعه بعدی دقیق تر می گذارم ولی این اچیومنت ها بیشتر از این فکر نمی کنم توضیح بخواد اگر هم سوالی داشتن من جواب میدم در هر حال ممنون برهان جان .;)
برهان من سعی کردم خوشگل بشه یعنی به نظرت بد شده ؟ :(:((:(:((
نه بد نشده بابا چرا نارحت شدی:biggrin1: منظورم این هست که رنگش رو اول از همه عوض کن و مشکیش کن. نه بابا خوبه فقط توضیحات خیلی کم هستش و همین. نکته مثبتش اینه که من با دیدن این بازی موجب شدم که برم بخرمش:biggrin1: ممنون

من تمام سوپراستارهایlegend killer رو بردم و همه مجسمه ها رو تموم کردم اما نمیدونم چرا این دو achievement رو نگرفتم من superstar های2009 smackdwonvsraw رو داخل این بازی آوردم فکر میکنید نباید این کار رو انجام می دادم یا این که ربطی به اون نداره . فقط هم همین دو تا achievement مانده

من تمام سوپراستارهایlegend killer رو بردم و همه مجسمه ها رو تموم کردم اما نمیدونم چرا این دو achievement رو نگرفتم من superstar های2009 smackdwonvsraw رو داخل این بازی آوردم فکر میکنید نباید این کار رو انجام می دادم یا این که ربطی به اون نداره . فقط هم همین دو تا achievement مانده
کدوم اچیومنت ها ؟ اسمش رو بگو .
نه اتفاقا باید حتما ادم های sdvr 2009 رو بیاری تو این بازی چون اون مجسمه راک در قسمت legend killer دقیقا ادم های 2009 هستن و باید این ادم هارو بیاری .
اگر این کار رو نکنی اچیومنت هاشو نمیگیری .;)

مثل اینکه تعداد زیادی این بازی رو انجام ندادند راستی برهان بازی رو گرفتی ؟;)
نه نگرفتم سرم شلوغ بوده این چند وقت از چند نفر هم پرسیدم گفتن برای کامل کردنش اونهکی رو هم بگیری که من حالش رو ندارم. ممنون;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or