World of Warcraft دیگر نمی تواند انقلابی باشد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130823_world_of_warcraft1.jpg

تعدا کاربران World of Warcraft در حال کاهش است و یکی از دلایل به گفته طراح ارشد بازی آقای Tom Chilton این است که Blizzard دیگر نمی تواند برای نوآوری تلاش کند.
وبسایت PCGamesN از این ایشان سوال کردند که چرا تعداد کاربران World of Warcraft به مرور از 12 میلیون به 7میلیون نفر کاهش یافته است؟ آقای Chilton پاسخ های متفاوتی داشتند و گفته اند:
یکی از دلایل این است که دیگر World of Warcraft پیر شده است ما فقط می توانیم آن را تکمیل کنیم و بدون خیانت به هواداران اصلی نمی توانیم در بازی انقلابی ایجاد کنیم. ما برای اینکه مخاطبین را همیشه نگاه داریم، محدودیت در تغییر گیم پلی داریم. اگر قابلیت نقشه سازی و اکسپنشن به Call of Duty اضافه کنید چه خواهد شد؟ چه می شد اگر Call of Duty: Ghosts زمانی که می آمد، به اینکه بازی های قبلی را نیز تکمیل می کردید وابسته بود. می توانید تصور کنید که بازارپسندی بازی پایین خواهد آمد. ما هنگام عرضه محتویات جدید برای درگیر کردن گیمرهای بیشتر، بایستی بهتر عمل کنیم.
در مقاله کامل این مصاحبه، آقای Chilton پیشنهاد اضافه کردن microtransaction را بررسی می کند و حتی می گویند شاید این بازی روزی F2P و رایگان شود.
VG247

من نمیفهمم... WoW یه بازی هست که به اصلش وفادار مونده که جز MGS و چندتا بازیه دیگه، دیگه بازی نیست که بعد از این همه مدت به اصلش وفادار مونده باشه! کاهش کاربرا ربطی به افت کیفیت بازی نداره. بخاطر اینه که دیگه کاربرا خسته شدن! این بازی 9 سال سن داره و کمتر کاربری هست که بعد از 9 سال از بازی کردنه یه گیم (هرچند پر تنوع!) خسته نشه، حالا بازی میخواد اصلا بهترین بازیه کل ادواره ویدئو گیم هم که باشه! بازی هنوز عالیه! عالـــــــــــی! فقط باید یه پایان اوکی واسش در نظر بگیرن

واللا دیگه بیان چی کارش بکنن ! از بس گسترده و متنوع هست همین الان ادم توش میمونه.دیگه چه برسه بیان بلا ملا هم سرش بیارن.

WOW یکی از اون بازیایی هست که هنوز میتونه نو آوری داشته باشه ! اگه این بلیزارد لعنتی یکم پول پرست بودنشو کنار بذاره هنوزم WOW میتونه طرفدار جذب کنه ! دنیای به این بزرگی , داستان به این قدرتمندی و همه ی چیزای خوبو پشت پرده گذاشتن فقط دنبال اینن که پول در بیارن ! خب بیاین جای دادن پچ جدید کلا بازی رو از اول بسازید ! میمرید مگه ؟! همین شارژی که از ملت میگیرنو خرج بازی میکردن میتونستن یه چیز فوق العاده بسازن ! وقتشه بازی از اول با کیفیت نسل جدید ساخته بشه , به داستان بیشتر توجه بشه و بیخیال دادن پچای شر و وری مثل Mists of kanguru و ... بشن !

از این ۵ میلیون 4 میلیونش پلیر casual‌بودن
ما که کاملا از بازی راضی هستیم و هر patch‌هم داره بهتره میشه
الان مقایسش که میکنم به wotlk خندم میگیره

Guild Wars 2 یجوری ثابت کرد که wow تمام شده
چی بود این همه مدت ما تو این wow میپلکیدیم با کوئیست تکراری
wow حالم از هر چی MMO بود بهم زد ولی Guild Wars 2 یکجوری نظر من برگردوند

WOW همین شارژی که از ملت میگیرنو خرج بازی میکردن میتونستن یه چیز فوق العاده بسازن ! وقتشه بازی از اول با کیفیت نسل جدید ساخته بشه , به داستان بیشتر توجه بشه و بیخیال دادن پچای شر و وری مثل Mists of kanguru و ... بشن !
داستان بازیو که دارن خیلی درست میبرن جلو، داستان که مشکلی نداره! منظور شما از کیفیت نسل جدید گرافیکه؟ چون این بازی همه چیزش در حد نسل جدید هست بجز گرافیکش، که گرافیکش هم چندان واسه کسایی که به داستان بازی اهمیت میدن موردی نداره! بعد یه کم فکر کن رو حرفات، همین الان این بازی 9 سالشه، بیان 2 باره بازیو از اول بسازن؟! :-o ما منتظر تموم شدنشیم شما منتظر ریبوت شدن؟! :d
Guild Wars 2 یجوری ثابت کرد که wow تمام شده
چی بود این همه مدت ما تو این wow میپلکیدیم با کوئیست تکراری
wow حالم از هر چی MMO بود بهم زد ولی Guild Wars 2 یکجوری نظر من برگردوند
یه 8 سالی واسه ترول WoW دیر اومدید... sorry
دقیقا چیه WOTLK خنده داره اونوقت؟ اتفاقا Stat نجومیه الانش خنده داره!

داستان بازیو که دارن خیلی درست میبرن جلو، داستان که مشکلی نداره! منظور شما از کیفیت نسل جدید گرافیکه؟ چون این بازی همه چیزش در حد نسل جدید هست بجز گرافیکش، که گرافیکش هم چندان واسه کسایی که به داستان بازی اهمیت میدن موردی نداره! بعد یه کم فکر کن رو حرفات، همین الان این بازی 9 سالشه، بیان 2 باره بازیو از اول بسازن؟! :-o ما منتظر تموم شدنشیم شما منتظر ریبوت شدن؟! :d

یه 8 سالی واسه ترول WoW دیر اومدید... sorry

دقیقا چیه WOTLK خنده داره اونوقت؟ اتفاقا Stat نجومیه الانش خنده داره!

سیستم باف هاش
سیستم تلنتش
سیستم train
raid cd هاش
Rank‌بندی اسپل هاش واسه خندیدن کافیه
Stat‌فقط یک عدده

از این ۵ میلیون 4 میلیونش پلیر casual‌بودن
ما که کاملا از بازی راضی هستیم و هر patch‌هم داره بهتره میشه
هه. pet fight جذابش قابل قیاس با wotlk نیست یا سیستم جدید تلنتاش؟؟؟
معلومه تو جذب قشر خاصی هم بلیز با این جنگولک بازی ها موفق بوده
یعنی الان ۴ میلیون پلیر کزوال گیم رو بوسیدن گذاشتا کنار شما دوستان هاردکور موندین؟ have fun

باور کنید یا باور نکنید wow مرده یه سیستم و مکانیزم قدیمی ؛ یه دنیا پر از quest های تکراری که هر چندم بخوای تغییرش بدی به جز تکست! چیز دیگه ای نیست ... باشه یه زمانی بهترین بود ولی blizzard اگه این بازی رو همین الان تموم کنه و به فکر یه بازی جدید MMO با ایده های جدید ، طراوت و داستان جدید باشه خیلی بهتره... باز بگید پلیرهای casual‌ رفتن و همه رو به خنده بندازید! ولی واقعیت عوض نمیشه :) چند سال دیگه که پلیرهاش از اینم کمتر شد باز بگید فقط همین 1 میلیون هاردکور موندن بقیه همه casual ‌بودن !!

والا تا جایی که من میدونم و طبق مصاحبه هایی که با گیلدهای معروفی مثل paragon , method‌شده بازی از لحاظ pve خیلی بهتر شده و حتی یکی مثل kungen تو mop برمیگیرده کم میاره تو پراگرس و ول میکنه میره
کسانی که رو بتل چست ۱ماه فری بازی کردنو ول کردن رفتن صاحب نظر شدن!

والا تا جایی که من میدونم و طبق مصاحبه هایی که با گیلدهای معروفی مثل paragon , method‌شده بازی از لحاظ pve خیلی بهتر شده و حتی یکی مثل kungen تو mop برمیگیرده کم میاره تو پراگرس و ول میکنه میره
کسانی که رو بتل چست ۱ماه فری بازی کردنو ول کردن رفتن صاحب نظر شدن!
اون اساتیدی که نظرشون نظر شماست و گویا از خودت نظری نداری نسبت به کاتا گفتن!! نگفتن بهترین اکپنشن wow تا به حال پاندا بوده! این حرفو رو که:
"الان مقایسش که میکنم به wotlk خندم میگیره"
به همینا هم بگی کمترین واکنششون با سر تو دیوار رفتن هست! اونم به چه دلایلی!

"Rank‌بندی اسپل هاش واسه خندیدن کافیه"!!
همونطور که stat یه عدد
ه
, رنک spell هم یه عدد
ه
، صرف بالانس کردن گلد قدیما کاربرد داشته، با یونیورس بازی پلیر ها رو آشنا می کرده، هر چی بازی جلو رفت اینا رو حذف کردن کم مونده خودت تلنت ریست بدی! تا جایی که دیگه همین پلیر های به قول شما هاردکوری که تو بازی موندن دیگه در ورودی خیلی از رید ها و دانجن ها هم نمیدونن کجاست! حالا کسی نخواست اتون ها برگرده ولی این وضع گشاد بازی شورش دراومده
ون زمان که رید icc و ssc می رفتیم (اونم تو realm های low نه خزو خیلاتی مثل کازاک الان) شما کجا بودی که به میای به من میگی ۱ ماه فیری بازی کردی رفتی ؟

اون اساتیدی که نظرشون نظر شماست و گویا از خودت نظری نداری نسبت به کاتا گفتن!! نگفتن بهترین اکپنشن wow تا به حال پاندا بوده! این حرفو رو که:
"الان مقایسش که میکنم به wotlk خندم میگیره"
به همینا هم بگی کمترین واکنششون با سر تو دیوار رفتن هست! اونم به چه دلایلی!

"Rank‌بندی اسپل هاش واسه خندیدن کافیه"!!
همونطور که stat یه عدد
ه
, رنک spell هم یه عدد
ه
، صرف بالانس کردن گلد قدیما کاربرد داشته، با یونیورس بازی پلیر ها رو آشنا می کرده، هر چی بازی جلو رفت اینا رو حذف کردن کم مونده خودت تلنت ریست بدی! تا جایی که دیگه همین پلیر های به قول شما هاردکوری که تو بازی موندن دیگه در ورودی خیلی از رید ها و دانجن ها هم نمیدونن کجاست! حالا کسی نخواست اتون ها برگرده ولی این وضع گشاد بازی شورش دراومده
ون زمان که رید icc و ssc می رفتیم (اونم تو realm های low نه خزو خیلاتی مثل کازاک الان) شما کجا بودی که به میای به من میگی ۱ ماه فیری بازی کردی رفتی ؟

من مثل شما خودشیفته نیستم که از خودم نظر بدم
تا جایی که من یادمه icc hc‌رو full pug میزدن
شما الان بازی میکنید؟ لینک آرموری رو لطف کن

g
من مثل شما خودشیفته نیستم که از خودم نظر بدم
تا جایی که من یادمه icc hc‌رو full pug میزدن
شما الان بازی میکنید؟ لینک آرموری رو لطف کن
lol به خودشیفتگی چه ربطی داره؟ خودشیفتگی اینه که بگی هر کی گیم رو ول کرده کژوال بوده! معلومه که بازی نمیکنم با تفسییرات بالا. ولی از زیر و بمش خبر دارم لینک ارموری هم بدم میگی مال خودت نیست ولی جالبش اینه alt دارم همین اسم اکانت بازیسنتر که حرفی توش نباشه.Hitodie @ Haomarush - Community - World of Warcraft;)
lk رو قبل نرف زدم، اونجام که pug hc میزدن سرور های خًز و خیل اونم بعد ۳۰% باف بود
در ضمن بحث رو به بیراه نکشونید، دارین می گید هر چی کژوال بوده بازی رو ول کرده و lk در قیاس با پاندا خنده داره که یکی از یکی اشتباه تره

g
lol به خودشیفتگی چه ربطی داره؟ خودشیفتگی اینه که بگی هر کی گیم رو ول کرده کژوال بوده! معلومه که بازی نمیکنم با تفسییرات بالا. ولی از زیر و بمش خبر دارم لینک ارموری هم بدم میگی مال خودت نیست ولی جالبش اینه alt دارم همین اسم اکانت بازیسنتر که حرفی توش نباشه.Hitodie @ Haomarush - Community - World of Warcraft;)
lk رو قبل نرف زدم، اونجام که pug hc میزدن سرور های خًز و خیل اونم بعد ۳۰% باف بود
در ضمن بحث رو به بیراه نکشونید، دارین می گید هر چی کژوال بوده بازی رو ول کرده و lk در قیاس با پاندا خنده داره که یکی از یکی اشتباه تره
وقتی شما الان بازی نمیکنید پس لطف کن نظر نده
از پراگرستون زمانه cataمعلومه در چه سطحی هستی
اخره wotlk‌اومدی چند باس رو رو 30 نرف زدیو رفتی افتخارم میکنی؟ اونم ناقص
وقتی شما تو پراگرست مونده بودی بنده لیدری گیلد ایرانی بودم که رنک ۲۰ ریلم شد
بنده لیدر این گیلدا هستم و همه منو میشناسن
در مورد لیچ کینگ ما اولین گیلد ایرانی بودیم که golry icc10man رو گرفتیم
WoW Guild S U P R E M E @ Kazzak :: WoWProgress - World of Warcraft Rankings
WoW Guild Tunnel vision @ Kazzak :: WoWProgress - World of Warcraft Rankings
نظرات بزرگان در مورد حال حاظر:
How did you like the boss design overall?

Rogerbrown: I think the bosses were very well made. This tier had a nice variety of bosses. If there is one thing I was disappointed in, it was trash design. Probably one of the most annoying trash mobs I have experienced since AQ40.

Sparkuggz: Very different and a lot of variations. I thought bosses like Dark Animus were going to be horrible, but ended up being one of the more fun bosses to progress on. Overall a good job in bringing 13 very different bosses with mechanics and playstyles. Enjoyable instance overall.

Treckie: Most bosses were pretty original and well designed, I liked the way T14 worked out as well, in terms of different bosses, but while they were fun, they were not all that interesting. Throne, however, has a lot of bosses so when clearing you go from less fun bosses to more fun bosses

From everything we've heard, almost all guilds are praising this one as one of the toughest and best bosses in WoW so far. What do you think?

Sco: Perfectly tuned. Lei Shen required strong strategizing, coordination, maximization and great individual AND team play. The boss was killable in his earliest form with the then current gear levels – but only just! We worked on the boss for a full reset, gradually improving each day before getting the kill. I think that Lei Shen is probably the best tuned end boss that Blizzard has created as of yet. A lot of the other bosses in the past have been more along the lines of ‘come back when you have more gear’.

Rogerbrown: I think this boss is definitely in my top 5 hardest bosses of all times. The hardest part about the encounter was definitely the strategy. With 4 pillars, having to chose 2 abilities for p3, then choosing the order in which you move in p1 and p2 to maximize damage, and then finally how to handle the insane p3 damage combos and movements. Also transition positioning, as well as 'rules' for soaking static shocks and bouncing balls so that players can communicate easier without the need to speak on teamspeak and cause a major cluster of voices. These things, together with insane dps requirements in p1 and p3, and insane healing in p3, made this boss rightfully take a spot in the hall of fame.

Imsupersdw: From all the progress races I've been into, this was definitely the 'toughest and best boss', yes. Of course, only taking into account killable bosses with the obtained loot at the time, let's not bring 0 lights/Lich King and stuff to the table.
Lei Shen felt extremely well tuned, and that's what was so good about it. Prior to our kill we had PLENTY of low % wipes, it was all about fixing those last winds healing and squeeze that little extra personal dps from everyone, and it felt EXTREMELY good when we finally managed that!

Sparkuggz: I think that's taking it a bit too far. The fight needed some good coordination and was well tuned for our gear levels, sadly it also felt like the start of the fight was too easy. All of phase 2 was too easy and you hit the real wall in phase 3. Phase 3 was very well done on 25 man for sure, the way you progressed from 15% to 12%, 10% 6%, 4%, 3% and then getting the kill eventually was a good feeling of maximizing and optimizing your playstyle to kill the boss by playing better rather then by luck.

Treckie: Personally I think its a great fight that tests most of your players' ability to perform. In the beginning there was a bit of a dps race in it as well, we found a few tactics to tweak it a bit, but it wasn't that big of an issue for us. We had quite some theories on how to do the last phase before reaching him (what pillars to run with) and just stuck with it and it worked, so we didnt have to remake tactics for the other phases, and that was kind of lucky (or clever since we figured it out ourselves).
Every tier is different with different amounts of bosses and the amount of gear you can collect, so its hard to judge, but for sure it's top 5 in hardest bosses, especially since it was very polished without any major bug and very little had to be done in terms of hotfixes..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or