Wolfenstein: The New Order به سال 2014 تاخییر خورد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130626_wolfenstein_the_new_order.jpg

معاون رئیس کمپانی Bethesda آقای Pete Hines اعلام کردند که بازی Wolfenstein: The New Order به سال 2014 تاخییر خورد.
صحبت های ایشان در Polygon :
کار کردن بر روی بازی های نسل فعلی و نسل بعد تاثیرات خود را دارد.شما دارید برای دو تا چیز کاملا متفاوت بازی می سازید.نسل بعد در حال پیشرفت است.مهمترین نکته این است که می خواهیم این بازی را از هر نظر بی نقض باشد و روی آن بیشتر کار خواهیم کرد.نه تنها این بازی سعی دارد یک شوتر باشد، بلکه عناصر مختلف به همراه داستان سرایی و مخفی کاری بی نظیری خواهد داشت.ما یک شوتر خالی نمیسازیم، اگر یک شوتر خوب بسازیم، تمام 16 ساعت خوب خواهد بود. مدتی است که MachineGames بر روی بازی کار میکند و شما نمی خواهید زحمت هایتان را به خاطر دو ماه دور بریزید.این بهترین عنوان ساخته شده از Wolfenstein خواهد بود و ما آن را نخواهیم برید.
Wolfenstein: the New Order برای PC, PS3, PS4, Xbox 360 منتشر خواهد شد.
VG247

یکم ترول بازی در نیارید بهتره ! اولا این بازی دسته بازی ساز خیلی خوبی افتاده ( MachineGames ) سابقش هست . دوم اینکه اگه یکم از id کمک بگیرن خیلی هم بهتر میشه . سوم اینکه فراموش نشه بازی تحت نظر Bethesda ساخته میشه . الان میتونید ترول را شروع کنید !

یکم ترول بازی در نیارید بهتره ! اولا این بازی دسته بازی ساز خیلی خوبی افتاده ( MachineGames ) سابقش هست . دوم اینکه اگه یکم از id کمک بگیرن خیلی هم بهتر میشه . سوم اینکه فراموش نشه بازی تحت نظر Bethesda ساخته میشه . الان میتونید ترول را شروع کنید !
کاری ندارم کی میسازه
همینکه به گذشته گند زدند تا الان بسه !

Rogue Warrior هم زیر دست Bethesda بود:دی

فرخ جان خودت میدونی که من چقدر روی id و عناوینش متعصبم:d ولی این نسخه واقعا آبروی این سری بازی رو برده با این نمایش هایی که ازش دیدم. یعنی من شک دارم این سازنده هاش حتی از نزدیک نسخه های قبلی رو دیده باشن، بازی به همه چیز شبیه به جز Wolfenstein . با تمام احترامی که برای شخص pete hines قائلم ولی باید بگم که شکر خورده، بهترین نسخه ی این بازی RTCW بود که شاهکار سال 2001 بود و وامدار Wolf3D از همه لحاظ، حتی الانم بازی کردنش حسی به آدم میده که ممکنه خیلی از بازی های الان به آدم منتقل نکنن. Wolfenstein 2009 هم از نظر من با اینکه در حد RTCW نبود ولی بازیه خیلی عالی ای بود از همه لحاظ ولی این یکی واقعا منو نا امید کرد رفت پی کارش با این نمایشاش.

ریشه این نوع بازی ها دیگه خشکیده ... کسی طرفشون نمیره ... Id Software هم که دیگه بی کفایت شدن .امیدی نیست. بهتر بود اسم این بازی رو Wolfenstein : No hope میزاشتن.

Rogue Warrior هم زیر دست Bethesda بود:دی
یعنی با یدونه بازی پرونده ی یکی را امضاء میکنی :دی یه بازی باید با بودجه عالی و در نوع AAA باشه . انتظار نداشته باش هر بازی را با میانگین بالا دلت بخواد :دی
فرخ جان خودت میدونی که من چقدر روی id و عناوینش متعصبم:d ولی این نسخه واقعا آبروی این سری بازی رو برده با این نمایش هایی که ازش دیدم. یعنی من شک دارم این سازنده هاش حتی از نزدیک نسخه های قبلی رو دیده باشن، بازی به همه چیز شبیه به جز Wolfenstein . با تمام احترامی که برای شخص pete hines قائلم ولی باید بگم که شکر خورده، بهترین نسخه ی این بازی RTCW بود که شاهکار سال 2001 بود و وامدار Wolf3D از همه لحاظ، حتی الانم بازی کردنش حسی به آدم میده که ممکنه خیلی از بازی های الان به آدم منتقل نکنن. Wolfenstein 2009 هم از نظر من با اینکه در حد RTCW نبود ولی بازیه خیلی عالی ای بود از همه لحاظ ولی این یکی واقعا منو نا امید کرد رفت پی کارش با این نمایشاش.
من موندم مگه بازی چقدر نمایش داشته ؟:دی من فقط چندتا شات دیدم همراه با گفتگوی سازندگان که چند تا صجنه نشون میده :دی چطور میشه نتیجه گرفت ؟:دی اون Wolfenstein 2009 را ولش چون اصلا نه سازندش سازنده خیلی خوبی بود و نه ناشرش ( اکتی را باید خلاصه کرد برای cod :دی ! البته یدونه بانجی را هم بزار کنار :دی ) سوم اینکه انجینش هم انجین تاریخ گذشته :دی

آخرین ویرایش:
یعنی با یدونه بازی پرونده ی یکی را امضاء میکنی

این یدونه بازی کافیه تا کارنامه هر بازیسازی رو گند بزنه بره !! کمترین متا رو در تاریخ داره این اشغال !! پس از Bethesda بت نساز واسه خودت که کم اشغال نمیسازه .

بهتر بود اسم این بازی رو Wolfenstein : No hope میزاشتن.
نوچ
بهتر بود این بازی رو کرایتک میساخت :love:
Id Software هم که دیگه بی کفایت شدن .امیدی نیست
میدونی کی بازی رو میسازه ؟! :-/
این یدونه بازی کافیه تا کارنامه هر بازیسازی رو گند بزنه بره !! کمترین متا رو در تاریخ داره این اشغال !! پس از Bethesda بت نساز واسه خودت که کم اشغال نمیسازه .
Bethesda Softworks پابلیشر بازی بود!!!
BGS بازی میسازه که فک نکنم کسی بتونه باش رقابت کنه :>

یعنی با یدونه بازی پرونده ی یکی را امضاء میکنی :دی یه بازی باید با بودجه عالی و در نوع AAA باشه . انتظار نداشته باش هر بازی را با میانگین بالا دلت بخواد :دی

من موندم مگه بازی چقدر نمایش داشته ؟:دی من فقط چندتا شات دیدم همراه با گفتگوی سازندگان که چند تا صجنه نشون میده :دی چطور میشه نتیجه گرفت ؟:دی اون Wolfenstein 2009 را ولش چون اصلا نه سازندش سازنده بود و نه ناشرش ( اکتی را باید خلاصه کرد برای cod :دی ! البته یدونه بانجی را هم بزار کنار :دی ) سوم اینکه انجینش هم انجین تاریخ گذشته :دی
نمایش گیم پلی بازی رو توی E3 ندیدی؟:d یه 10 دقیقه ای گیم پلی بازی رو نشون دادن.
Wolf2009 اگه انجینش قدیمی بود ولی خدای گیم پلی بود، اتمسفرش هم خیلی خیلی نزدیک تر بود به RTCW . خدایی من دلیل امتیازات پایینی که به بازی دادن رو متوجه نشدم اصلا، از همه لحاظ بازیه خیلی خوبی بو اگه یکی دو تا مورد رو توش لحاظ میکردن مطمئنن خیلی امتیازات بهتری میگرفت ضمن اینکه بیشترین لطمه رو از بخش مولتی پلیر ضغیفش خورد نه از بخش داستانی. ولی این یکی اصلا فاجعه بوده واسه ی من، خدایی اگه بهم نمیگفتن این wolfenstein هست من فکر میکردم نسخه ی جدید کیلزون هستش:d
.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or