unity : کینکت Xbox one یک سخت افزار فوق العاده است،تمرکز اصلی ما روی آن است

19Rodar

کاربر سایت
xbox-One.jpg

کنیکت Xbox one پس از معرفی بسیار خیره کننده خود نشان داد نسل بعد هم این بخش سرگرمی را از آن خود می کند.از آنجایی که مایکروسافت به سمت بازی های مستقل آمده است،سازندگان مستقل سعی میکنند که با تمرکز بر روی موتور Unity عنوان های قدرتمند و خوبی را بر روی این کنسول بیاورند.در همین رابطه،آقای David Helgason رئیس تکنولوژی یونیتی اعلام کرده است که آنها اطمینان خواهند داشت که سازندگان از تمام قدرت این موتور بهره ببرند.ضمنا تمرکز اصلی آنها نیز بر روی کینکت جدید خواهد بود.

دلایلی که آقای David Helgason آورده اند این است که:
زیرا کینکت بسیار قوی است.در واقع نمیدانم چه لغتی را برای آن به کار ببرم.اگر بگویم ممکن است به طرز منفی برداشت کنید.اما این یک سخت افزار فوق العاده و بی نظیر است.

ایشان همچنین گفته اند که:

نرم افزاری که پشت کینکت قرار دارد قسمت بزرگی از آن است.نرم افزار که به مانند موتور این سخت افزار است به خوبی از آن حمایت میکند.بنابراین ما بر روی آن کار میکنیم.

منبع

در مورد واژه بی نظیر برای یک سری از بی سوادان که ایراد گرفته بودند پاسخ دادم که واژه Amazing در متن منبع بهترین ترجمه واسش متحير کننده یا شگفت انگيز هست که حالا من اومدم بی نظیر و فوق العاده ترجمش کردم که تازه درصد High بودنش رو کمتر میکنه!!! این دوستان اگر از یک دیکشنری ساده کمک بگیرند شاید به جایی برسند!

توجه دوستان رو به دو ترجمه زیر جلب میکنم:

ترجمه 1:
زیرا کینکت بسیار قوی است.در واقع نمیدانم چه لغتی را برای آن به کار ببرم.اگر بگویم ممکن است به طرز منفی برداشت کنید.اما این یک سخت افزار فوق العاده و بی نظیر است.

ترجمه 2 :
زیرا کینکت بسیار قوی است.در واقع نمیدانم چه لغتی را برای آن به کار ببرم.اگر بگویم ممکن است به طرز منفی برداشت کنید.اما این یک سخت افزار متحير کننده (شگفت انگيز) است.

حالا کدوم دو ترجمه فوق، کینکت رو از نظر David Helgason متمایز تر نشون میده؟! انگار خبر ندارید عبارت Amazing نهایت اوج یک تعریف رو می رسونه از یه چیز! اصلا آقا مشکل شما یه کلمه بی نظیر هست فقط؟اوکی پس در متن اصلی خبر به جای" بی نظیر" شما واژه "شگفت انگیز " رو جایگزین کنید شاید بیشتر رستگار شدید!!!!

آخرین ویرایش:
کنیکت Xbox one پس از معرفی بسیار خیره کننده خود نشان داد نسل بعد هم این بخش سرگرمی را از آن خود می کند

مشکل با این جمله شماست. معرفی بسیار خیره کننده؟! نسل بعد سرگرمی‌هارو ‌مال خود می‌کند؟!! شما از کجا می دونی اینارو؟

مشکل با این جمله شماست. معرفی بسیار خیره کننده؟! نسل بعد سرگرمی‌هارو ‌مال خود می‌کند؟!! شما از کجا می دونی اینارو؟

هیچکس از این قسمت ایراد نگرفته است حالا نوبت جناب سونی فن متعصب یعنی شما رسید است؟!!! یعنی تا حالا کسی با بی نظیر مشکلی نداشت؟!

من در همه اخباری که گذاشتم چه اونایی که مربوط به سونی بوده چه مایکروسافت همیشه توضیحاتی از اخبار و حواشی اون کنسولها در اخبار قبلی هم نوشتم تا متن خبر جا افتاده تر و مناسب تر شود.این اصلا سیستم کاری من است.من مانند شما یک جانبه خبر نمیذارم که جناب!! برو سرچ کن ببین چند تا خبر به نفع سونی گذاشتم که بارها تو خبر از واژه های" قدرتمند" ، "این کنسول بزرگ"،"این کمپانی بی نظیر" استفاده کردم.اونجا چرا نمی اومدی ایراد بگیری ها؟!! آها چون خبر واست شیرین بوده آره؟ اگه n تا خبر در مورد مایکروسافت میذارم n تا هم در مورد سونی گذاشتم که با همین ادبیات هم اونجا متن گذاشتم.

یک نگاه به این تاپیک خبری بندازید:

http://forum.bazicenter.com/thread80896/page2/#post2783479

اینطوری خبر رو شروع کردم:
Xbox One با رونمایی از کنسول خود نشان داد قصد دارد سرگرمی کاملی را به کنسولش بیاورد و همگان را مجذوب خود کند .با این کنسول می شود بازی کرد،فیلم دید و احتمالا برنامه های بزرگی که مایکروسافت برای آن در نظر گرفته است.حال این سونی است که نمیخواهد از مایکروسافت در این زمینه عقب بماند و میخواهد دست به کاری بزرگ بزند.

بدون شرح!

آخرین ویرایش:
چر گیر الکی میدی فرهاد؟ :دی آخه قرار نیست که ترجمه کلمه به کلمه باشه. به غیر از نقل قول ها نویسنده می‌تونه نظر خودش رو هم دخیل کنه به متن خبر. تو خودتم تو متن خبرات بعضا کلمه‌هایی رو بکار می‌بری که شاید نظر همه نباشه. مثلا این خبر جدیدته ببین:

اصلا ممکنه از نظر من Fable زیبا نباشه. :دی باید حذف بشه اون کلمه الان؟ من خجالت می‌کشم اینارو به تویی که خیلی تجربه‌ات تو این زمینه بیشتره میگم.

به ترجمش کاری ندارم :d به اون جمله اول خط خبرش که از خودش نوشته کار دارم. حالا مثلا زیبا چیزی نیست ولی بیایی بگی بازم صنعا بازی رئ ازان خودش می کنه کمی بزرگ کرذن هست :d

به ترجمش کاری ندارم :d به اون جمله اول خط خبرش که از خودش نوشته کار دارم. حالا مثلا زیبا چیزی نیست ولی بیایی بگی بازم صنعا بازی رئ ازان خودش می کنه کمی بزرگ کرذن هست :d
بازم نشد که :دی. میگم می‌تونه نظرشو وارد متن خبر بخصوص مقدمه کنه دیگه مهم نیست چقدر اغراق نمایی می‌کنه. درسته, یه حدی داره این بزرگ نمایی یا کوچک نمایی ولی خوب, یه جورایی حقیقتو میگه. :دی تو بخش سرگرمی همیشه Xbox جلوتر بوده و منطق نویسنده اینو میگه که نسل بعدی هم جلوتر خواهد بود. خود یوسف مهدی (:دی) گفته بود که تا فوریه, 18 میلیارد ساعت صرف بخش سرگرمی 360 شده بود. البته دلیل هم داره, 360 سرویس های سرگرمی خیلی بیشتری داره نسبت به PS3. تنها مزیتی که در بخش سرگرمی PS3 می‌بینم قیمت کمتر برای Subscription سرویس های البته کمترش هست.

آخرین ویرایش:
داداش تو با این دخل و تصرف در ترجمه و توهین و انتفادبذیر نبودن هیچ وقت خبرنگار سایت نمیشی حالا هِی خودتو بزن به در و دیوار!
اولین چیزی که یه خبرنگار باید رعایت کنه رعایت اصل بی طرفی تو خبراشه.

داداش تو با این دخل و تصرف در ترجمه و توهین و انتفادبذیر نبودن هیچ وقت خبرنگار سایت نمیشی حالا هِی خودتو بزن به در و دیوار!

هه ! کی خواسته خبرنگار سایت بشه؟!! من عشقی خبر میذارم.

نمونش آقا فرهاد یک خبرنگار بیطرف :d

از دخل و تصرف خبر که بگذریم ، می رسیم به خود خبر که خیلی عالیه ...
هر کسی که با Unity آشنایی داره می تونه برای X1 بازی بسازه ، منتظر سیل عظیم بازی از بازی سازهای مستقل هستیم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or