unity : کینکت Xbox one یک سخت افزار فوق العاده است،تمرکز اصلی ما روی آن است

19Rodar

کاربر سایت
xbox-One.jpg

کنیکت Xbox one پس از معرفی بسیار خیره کننده خود نشان داد نسل بعد هم این بخش سرگرمی را از آن خود می کند.از آنجایی که مایکروسافت به سمت بازی های مستقل آمده است،سازندگان مستقل سعی میکنند که با تمرکز بر روی موتور Unity عنوان های قدرتمند و خوبی را بر روی این کنسول بیاورند.در همین رابطه،آقای David Helgason رئیس تکنولوژی یونیتی اعلام کرده است که آنها اطمینان خواهند داشت که سازندگان از تمام قدرت این موتور بهره ببرند.ضمنا تمرکز اصلی آنها نیز بر روی کینکت جدید خواهد بود.

دلایلی که آقای David Helgason آورده اند این است که:
زیرا کینکت بسیار قوی است.در واقع نمیدانم چه لغتی را برای آن به کار ببرم.اگر بگویم ممکن است به طرز منفی برداشت کنید.اما این یک سخت افزار فوق العاده و بی نظیر است.

ایشان همچنین گفته اند که:

نرم افزاری که پشت کینکت قرار دارد قسمت بزرگی از آن است.نرم افزار که به مانند موتور این سخت افزار است به خوبی از آن حمایت میکند.بنابراین ما بر روی آن کار میکنیم.

منبع

هنوزم یه هفت هشت تا علامت سوال دارم!این کینکت جدید سورپرایز خفن داره،دیگه چیه؟ کم کم دارم بهش ایمان میارم

اگرم تایپکی باشه که شاید به وضع فعلی دچار نشه شما خودت پیش دستی میکنی و اوضاع رو خراب میکنی!
خوب عزیز من وقتی هنوز هیشکی هیچی نگفته تو این تایپک،شما میای اینجوری میگی احتمال ایجاد درگیری رو بیشتر میکنی.

خب راست میگه دیگه ادم عاقل از کینکت دفاع میکنه و خوب میگه؟
حتما از مایکروسافت جهان خوار رشوه دریافت کرده

ایشون این رو هم گفتن:

خب؟ عزیزم متوجه نشدی ایشان هایپ شدن مثل میلیونها فن مایکروسافت در سرتاسر جهان:d این قسمت جملش کامل تو حلقم: :d

زیرا کینکت بسیار قوی است.در واقع نمیدانم چه لغتی را برای آن به کار ببرم.اگر بگویم ممکن است به طرز منفی برداشت کنید.اما این یک سخت افزار فوق العاده و بی نظیر است.

دیوید جان می دونیم هایپ شدی و دلت با مایکروسافته زیاد نیاز نیست به خاطر منافع اقتصادی اینو مخفی کنی:d

به شخصه یکی از رویاهام این هست بتونم وسایل الکتریکی رو از راه دور به راحتی کنترل کنم حالا یا با صدا یا با حرکت دست..
به نظرم کینکت اول این راه هست و فعلا بتونیم XBOX ONE رو کنترل کنیم بعدا ایشالله PC هم میتونیم کنترل کنیم

کلا من چون روی تختم دراز میکشم و TV جلوم هست خیلی سخته کنترل کردن دهنم صاف میشه خدایی..:d

با ذکر دخل و تصرف در ترجمه البته !
این `و بی نظیر` رو به من نیشان بدید توی منبع ؟:-/
شما بینظیر میدونی چیه ؟! دیدم مشکل داری با این کلمه و رفتی منبع را باز کردی ولی چیزی از حقیقت کم میکنه ؟! الان مثلا کلمه بینظیر هم تو متن اصلی نباشه ولی مگه در واقعیت سخت افزاری نظیر کینکت وجود داره که باهاش رقابت کنه ؟! مثلا طرف اونجا نگفته بهترین سخت افزار ! پس الان 200 نفر هم بیان بگن کینکت بینظیر هست مشکلی نیست چون در واقع یه سخت افزار بی نظیر هست ! نیست ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or