Unepic | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    unepic
Developer:Francisco Tйllez de Meneses
Release Date:2 October 2011
Genre: Action RPG 2D Platformer

top_bar.png

Action RPG + 2D Platformer + Fun = Unepic

فزض کنید شما از خوره های بازیهای سیاهچاله ای باشید و همیشه خونه ی دوستتون برای بازی کردن بازیهای کارتی RPG پلاسید که ناگهان توسط یک جادوی سیاه به داخل سیاهچاله ی بازی, بلعیده میشوید و حال باید همانند یک شوالیه ی بیباک و نترس با کوتوله ها, ارک ها, حشرات غول پیکر و اژدهاها بجنگید تا بتوانید این طلسم سیاه را باطل کنید.

در Unepic دقیقا همین اتفاق برای شما می افتد. بازی در حالتی کارتونی و دوبعدی شما را به داخل یک سیاهچاله پر از موجودات خبیث میبرد در حالی که با اعطا کردن انواع و اقسام سلاحهای سرد مانند شمشیر, نیزه, گرز و ... و همچنین انواع و اقسام جادو ها و ورد های ویران کننده, شما را به یک جنگجوی بیباک تبدیل میکند.

مانند تمام بازیهای RPG باید از مکانی به مکانی دیگر رفته و با گرفتن ماموریتهای مختلف از اشخاص مختلف, آنها را انجام داده و به پیش شخص مورد نظر رفته و جایزه ی خود را دریافت کنید و بر XP خود بیفزایید و خود را Level UP کرده و از جادوها و اسلحه های خفنتر استفاده کنید! دیالوگهای بازی بصورتی کاملا خنده دار بازگو میشوند و موزیـک ملایم و زیبایی نیز در مراحل مختلف شما را همراهی میکند.

Unepic از جمله بازیهاییست که کمتر مشاهده کرده اید و وجود انواع و اقسام اسلحه ها و جادوها بهمراه مبارزه با غولهای غول پیکر, تمامی RPG بازان را برای یک ماجراجویی خطرناک و در عین حال مفرح, دعوت میکند...

img_niveles.png

وبسایت رسمی

برای دریافت آخرین نسخه ی بازی با حجم 48 مگ, عبارت زیر را جستجو کنید:

Unepic.v1.0.16.multi3.cracked.READ.NFO-THETA

• Like
Reactions: POOYA1989 and hdxc
بازیه خیلی باحالی ولی چرا سیو نمی کنه؟اکتیوش هم کردم:-/

سیو بازی اینجوریه که یه کمی که رفتی جلو میرسی به یه صفحه ی فلزی طلایی زنجیر شده که یکی از ارواح توی اون اسیر شده :d بعد باهاش حرف میزنی و بعد همیشه باید خودتو با تلپورت برسونی به همین صفحه و همیشه همینجا سیو کنی...

دیدی گفتم بازی کوچیک فایده نداره (پست = صفر)

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
من کوئست غیر فعال کردن تله ها رو انجام دادم و یک کلید به اسم key of the mine هم گرفتم حالا چی کار کنم؟
یه راه داری:خودت تو تمام دنیا تبلیغ بازیارو کنی:d

بازی جالبی به نظر میاد اما حیف وقت ندارم بر اینجور بازیها :( اون موقع AAA ها رو چیکارشون کنم ؟ :(
معتادش میشی یه سری SPOIL داستانی که زیادم به داستان بای ربطی نداره و می تونی بخونیشون برات میگم خود به خود میری سمتش:d
1- یه روح میبینه اسمشو میزاره Zeratul همون Dark Templar استار کرافت:d
یه سری سکه میبینه میگه:واو با اینا میتونم یه PS3 بگیرم:d
و خیلی چیزای دیگه البته من خیلی بد گفتم و زیاد خنده نداشت ولی تو بازی از خنده نابود میشی:d
پ.ن: دیدی تعداد کامنتا 0 نشد؟از الان مسئول هایپ بازیات منم:d

• Like
Reactions: Quantic Dream
من کوئست غیر فعال کردن تله ها رو انجام دادم و یک کلید به اسم key of the mine هم گرفتم حالا چی کار کنم؟
یه راه داری:خودت تو تمام دنیا تبلیغ بازیارو کنی:d

این کلیدها همشون میخوره به قفلهایی که شبیه جمجمه هستند. برو دنبال جمجمه بگرد. تو نقشه بگرد تا درب همرنگ کلیدو پیدا کنی (من الان 4 تا از کلید ها رو پیدا کردم) و الان سر کشتن یه غول گیر کردم :d

چی میگی باو.
پستهای خودم که حساب نیست
پستهای تو هم هر 5 تا یکی حساب میشه :d
نفر سوم هم گفت که تمایلی به بازی ندارم
-----------------------------------------------------
جمعش میشه 0 تا :d

بازی بعدی تو راهه

آخرین ویرایش:
این کلیدها همشون میخوره به قفلهایی که شبیه جمجمه هستند. برو دنبال جمجمه بگرد. تو نقشه بگرد تا درب همرنگ کلیدو پیدا کنی (من الان 4 تا از کلید ها رو پیدا کردم) و الان سر کشتن یه غول گیر کردم :d

چی میگی باو.
پستهای خودم که حساب نیست
پستهای تو هم هر 5 تا یکی حساب میشه :d
نفر سوم هم گفت که تمایلی به بازی ندارم
-----------------------------------------------------
جمعش میشه 0 تا :d

بازی بعدی تو راهه
اصلا یه سوال چجوری با نقشه میشه کار کرد؟اول بازی گفت m رو بزن زدم ولی هیچ کاری نمیشه اونجا کرد:-/

اصلا یه سوال چجوری با نقشه میشه کار کرد؟اول بازی گفت m رو بزن زدم ولی هیچ کاری نمیشه اونجا کرد:-/

الان من دقیقا یادم نیست - شاید باید یه کمی جلو بری تا نقشه واضح بشه. راستی تو هر اتاقی که میری کلی شمع و مشعل هست - اگه همه ی چراغهای اون صفحه رو روشن کنی, اون اتاق توی نقشه از تاریکی در میاد و معلوم میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or