Ubisoft: فرنچیز Assassin's Creed هنوز راه زیادی برای رفتن دارد

RattleSnake

کاربر سایت
94403806479071924833.jpg

Jean Guesdon طراح و کارگردان Ubisoft در مصاحبه با مجله رسمی Xbox گفت:"
بعد از عرضه Assassin’s Creed IV: Black Flag این فرنچیز همچنان ادامه خواهد داشت با این وجود گیمران نگران عرضه سالانه آن هستند.
ما نشان دادیم که ادامه دادن این فرنچیز کاملا واجب است، و این فرنچیز هنوز راه زیادی را برای عرضه ادامه دادن دارد. کار ما به عنوان توسعه دهنده این است کار جدیدی را انجام دهیم که گیمر شوکه شود، آوردن ایده‌های جدید و فراوان در همین عین دیدم که ریشه‌های فرنچیز AC بدون تغییر باقی مانده است."

او همچنین درمورد Assassin’s Creed IV گفت:"
ما در حال حاضر ساخت بخش‌ها و تنظیمات جدید هستیم، گیم پلی‌ای جدید به همراه مکانیزم‌های جدید، کاراکتر‌های جدید و قهرمانی جدید به همین خاطر ما کار خود را به خوبی انجام می‌دهیم. ما کمی موتور بازی را تغییر دادیم آن هم به خاطر گرفتن قدرت بیشتر از موتور برای کنسول‌های نسل بعدی گیم پلی قسمت کشتی‌های دریای را ایجاد کردیم و با این کشتی‌ها می‌توان سفر کرد، شکار کرد یا با آب پرید و یا حتی یک جزیزه را کشف کنید.
آیا شما نگران بازی جدید open world و نسل بعدی Ubisoft یعنی Watch_Dogs هستید؟نظراتان درمورد GTA V‌ چیست؟

Jean Guesdon:"
ما از بازی کردن این عنوان بسیار خوشحال شدیم، ولی هردو بازی دنیای خود را نمایش می‌دهند که هردو جدید و متفاوت هستند. ما بر این باوریم و قول می‌دهیم که تنظیمات این بازی متفاوت تر از این 2 بازی باشد."

Assassin’s Creed IV: Black Flag در 29 نوامبر برای Xbox 360, PS3, PC و Wii U عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
ای بابا اینا قرار نیست ببیخیال بشن ؟؟؟؟ :|

برید سراغ بازی های دیگه ip های جدید بسه دیگه :((

---------- نوشته در 01:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:52 PM ارسال شده بود ----------

بله البته در این جاده:
136842241923731.jpg

واقعا همچین جایی هست تو ایران ؟؟؟ :-/:d

مطمئن باشید اگر من یا شماها هم بودید سالانه دوتا Assassins Creed میدادید بیرون ! چرا !!؟ چون وقتی یارو میبینه فروشش اینقد خوبه نسبت به نسخه ی قبلی فروش و سودش بیشتر شده میگه چرا ندم ! میدم خوبم میدم !
هرکس به فکر جیب خودشه کسی نمیاد به منو شما ها فک کنه ! تازه با این کارش کلی طرفدار و فن هم کسب میکنه
فقط تنها بدیش اینه که فن های قدیمی یکم زده میشن گرچه همهمون اگر سالانه دوتا هم بیاد از این عنوان میریم میگیریم !

اگه غیر از اینه من که دیگه حرفی ندارم !

مطمئن باشید اگر من یا شماها هم بودید سالانه دوتا Assassins Creed میدادید بیرون ! چرا !!؟ چون وقتی یارو میبینه فروشش اینقد خوبه نسبت به نسخه ی قبلی فروش و سودش بیشتر شده میگه چرا ندم ! میدم خوبم میدم !
هرکس به فکر جیب خودشه کسی نمیاد به منو شما ها فک کنه ! تازه با این کارش کلی طرفدار و فن هم کسب میکنه
فقط تنها بدیش اینه که فن های قدیمی یکم زده میشن گرچه همهمون اگر سالانه دوتا هم بیاد از این عنوان میریم میگیریم !

100 درصد موافقم
من خیلی دوست داشتم اون خط داستانی Those who came before us و پیامبری و آخر الزمانی ادامه پیدا کنه که نشد.اما هنوز طرفدار این سری هستم و فقط امیدوارم این سری به دست سازنده های اصلیش بازگرده

پس چرا بقیه شرکتا از این سیاستا ندارن.مثلا take two چرا هر سال یه شماره از gta منتشر نمی کنه.از بابت فروش هم که خیالش راحته.پس نتیجه بگیریم به فکر گیمرا نیست؟؟؟نه داداش اشتباه به عرضتون رسوندن.هر شرکتی به فکر پول و درامد هست.اما بعضی شرکتا که وجدان دارن اولویت رو برای مشتری و کیفیت محصول خودشون قرار میدن.مثل take two .در حالی که شرکتایی مثل اکتی و یوبی سافت با عرضه سالانه بازی هایی که با نسخه قبلیشون هیچ تفاوت چشمگیر و قابل توجهی ندارن فقط و فقط به جیب خودشون فکر میکنن.به قول یکی از دوستا رگ خواب ملت رو پیدا کردن و از همین راه کلی پول بی زبون به جیب میزنن.اما تا ابد اینطور نمی مونه .بالاخره اینا با این کاراشون اعتماد مشتری رو از دست میدن.شاید یه دفعه این اتفاق نیوفته ولی کم کم مشتری هاشون رو از دست میدن

البته صابر ، در این مورد استثنا هم وجود داره : Rockstar از Take Two

نمی گم راکستار به فکر در آمد و پول نیست (اصلا همچین ادعایی خنده داره) ولی برای کاری که میکنه اونقدر ارزش قائله و روش هزینه و وقت صرف میکنه که مجال هیچ نقد و اعتراضی رو به مخاطب و منتقد نمیده! حداقل اگه تو این کار 100 % موفق نشه ولی مطمئنا 100 % تلاششو به کار میگیره !

تازه هممون هم از فروش بالای IP های Rockstar با خبریم !پس وقت گذاشتن برای ساخت یه بازی منافاتی با فروش بالا و به دست آوردن فن بیس قوی نداره!

به نظر من ،مشکل اصلی، عرضه سالانه این فرنچایز نیست ! مشکل اینه که Ubisoft ثابت کرده تو عرضه سالانه موفق ، استعدادی نداره !

شماره اول Assassins Creed ، به لحاظ ایده اولیه و فضا سازی عالی بود ولی خود بازی عالی نبود و مشکلات زیادی داشت(هر چند زمانی که اومد از دید هممون عالی به نظر میرسید) ! Assassins Creed 2 یه جهش بزرگ و یه پیشرفت عالی نسبت به شماره قبل داشت و میشد بهش گفت یه بازی فوق العاده ! BrotherHood هم از نظر من هنوز کیفیت شماره 2 رو حفظ کرده بود و یه سری پیشرفت های جزئی هم نسبت بهش داشت(بعد از BH فهمیدم که فعلا تا اینجا کافیه و ادامه دادن این فرنچایز به این زودیا کار جالبی نیست) ! ولی از Revelation به بعد بازی به چنان گندی کشیده شد که صدای فن ها رو درآورد!!

با توجه به عادت Ubisoft، انتظار یه AC دیگه بعد از شماره 3 داشتم ولی انصافا به ذهنم هم خطور نمی کرد که Ubisoft یه نسخه شماره دار بده !!! نهایتش به یه Spin Off فکر میکردم !:| خلاصه خدا خودش به این IP ، رحم کنه!

پس چرا بقیه شرکتا از این سیاستا ندارن.مثلا take two چرا هر سال یه شماره از gta منتشر نمی کنه.از بابت فروش هم که خیالش راحته.پس نتیجه بگیریم به فکر گیمرا نیست؟؟؟نه داداش اشتباه به عرضتون رسوندن.هر شرکتی به فکر پول و درامد هست.اما بعضی شرکتا که وجدان دارن اولویت رو برای مشتری و کیفیت محصول خودشون قرار میدن.مثل take two .در حالی که شرکتایی مثل اکتی و یوبی سافت با عرضه سالانه بازی هایی که با نسخه قبلیشون هیچ تفاوت چشمگیر و قابل توجهی ندارن فقط و فقط به جیب خودشون فکر میکنن.به قول یکی از دوستا رگ خواب ملت رو پیدا کردن و از همین راه کلی پول بی زبون به جیب میزنن.اما تا ابد اینطور نمی مونه .بالاخره اینا با این کاراشون اعتماد مشتری رو از دست میدن.شاید یه دفعه این اتفاق نیوفته ولی کم کم مشتری هاشون رو از دست میدن

ببین اقای プレイステーション اینو بهت یقین میدم که همه ی شرکتها چه بازی سازی چه نرم افزاری چه در هر حوزه ی دیگری به فکر منفعت مالی خودشون هستن ! اینم بگم هر شرکت بازی سازی سیاست خودشو برای عرضه ی بازی سازی داره ! شما مثلا میگی چرا GTA سالانه نیست ! شما هزینه ای که برای GTA در نظر گرفته شده از لحاظ ساخت میگم معادل 8 تا Assassins Creed هست . یا معادل 20 تا Call Of Duty هست ! به نظر شما کدوم منظق یا عقل سلیمی میگه من بیام هر سال یه GTA بدم یا این همه سرمایه گذاری بعدشم نتونم خوب ازش سود کنم !؟ معلومه که با سیاست پیش میره ! شرکت راک استار رو من از لحاظ سیاست مالی بسیار قبول دارم ! یعنی واقعا نمونه ی اونو ندیدم ! بلفرض مثال عرضه ی GTA بر روی PC که خودش واقعا بی نظیره ! یوبی سافت هم یه مدت این سیاست رو به کار گرفت اما برای عناوین یوبی سافت جز شکست چیزی نداشت نمونش هم همین Assassins Creed .
من اینو بهت یقین میدم Assasins Creed رو نوه که هیچ ندیده هامونم بازی میکنن و هرساله هم از نسخه ی قبل بیشتر فروش میکنه ! این مورد توی Call of Duty هم صدق میکنه .

البته صابر ، در این مورد استثنا هم وجود داره : Rockstar از Take Two

نمی گم راکستار به فکر در آمد و پول نیست (اصلا همچین ادعایی خنده داره) ولی برای کاری که میکنه اونقدر ارزش قائله و روش هزینه و وقت صرف میکنه که مجال هیچ نقد و اعتراضی رو به مخاطب و منتقد نمیده! حداقل اگه تو این کار 100 % موفق نشه ولی مطمئنا 100 % تلاششو به کار میگیره !

تازه هممون هم از فروش بالای IP های Rockstar با خبریم !پس وقت گذاشتن برای ساخت یه بازی منافاتی با فروش بالا و به دست آوردن فن بیس قوی نداره!

به نظر من ،مشکل اصلی، عرضه سالانه این فرنچایز نیست ! مشکل اینه که Ubisoft ثابت کرده تو عرضه سالانه موفق ، استعدادی نداره !

شماره اول Assassins Creed ، به لحاظ ایده اولیه و فضا سازی عالی بود ولی خود بازی عالی نبود و مشکلات زیادی داشت(هر چند زمانی که اومد از دید هممون عالی به نظر میرسید) ! Assassins Creed 2 یه جهش بزرگ و یه پیشرفت عالی نسبت به شماره قبل داشت و میشد بهش گفت یه بازی فوق العاده ! BrotherHood هم از نظر من هنوز کیفیت شماره 2 رو حفظ کرده بود و یه سری پیشرفت های جزئی هم نسبت بهش داشت(بعد از BH فهمیدم که فعلا تا اینجا کافیه و ادامه دادن این فرنچایز به این زودیا کار جالبی نیست) ! ولی از Revelation به بعد بازی به چنان گندی کشیده شد که صدای فن ها رو درآورد!!

با توجه به عادت Ubisoft، انتظار یه AC دیگه بعد از شماره 3 داشتم ولی انصافا به ذهنم هم خطور نمی کرد که Ubisoft یه نسخه شماره دار بده !!! نهایتش به یه Spin Off فکر میکردم !
yahoo_22.gif
خلاصه خدا خودش به این IP ، رحم کنه!

من هیچ وقت نمیگم که هر کس فقط و فقط به فکر جیبشه ! بلاخره باید مشتریش راضی باشه که جیبش پر بشه ! ولی وقتی ببینن اکثریت رای مثبت دارن به بازی میدن صد درصد میگه عرضه میکنم اما اگه یه روز ببینه به اون حد نرسیده سودش میگه یذا مردم رو تشنه کنم که همون وقفه بین نسخه میشه بعد عرضه میکنم مردم میخرن .
راک استار رو میگم که برای دوست قبلی هم گفتم چه از لحاظ مالی بازی سازی یا حتی وقت گذاشتن روی بازیهاش قبول دارم .چرا !؟ چون سرمایه گذاری کلونی روی بازیهاش میکنه نمونش همین MP3 یا RDR یا در واقع همین GTA V که به گفته ی خودشون بزرگترین پروژه ی این شرکته . مسلاما وقت بیشتر و کاربردی تری میخواد. .

یا مثلا شما عناوین یوبی رو نگا چند برابر عناوین راک استار هستن ! راک استار وقتی سودش رو بدست بیاره دیگه تا ته خط برای بازیش نمیره نمونش همین GTA IV که بعد از چندین ماه عرضش کرد روی PC اما یه پورت کاملا مسخره و پر از ایراده یا اون همه آپدیت هم درست نشد.

آخرین ویرایش:
کجاش دیگه به ریشه ها پایبنده؟توی یکش میبایست سعی کنی بدون اینکه کسی بفهمه بری ادم بکشی که اسسین هم یعنی همین نه اینکه راحت ده جین دشمنو بکشی بدون اینکه یه ضربه بخوری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or