Ubisoft: طرفداران Prince of Persia صبور باشند

RattleSnake

کاربر سایت
image_1365754672427.jpg

بعد از سال 2010 و عرضه Prince of Persia: Forgotten Sands هیچ بازی جدید از سری Prince of Persia عرضه نشده است، به نظر می‌رسد این مورد همچنان ادامه داشته باشد و بزودی نیز شاهد تایید بازی جدیدی از این سری نخواهیم بود.

Tony Key معاون ارشد بخش بازاریابی و فروش Ubisoft به طرفداران درباره سری Prince of Persia مقداری امید داد.

Tony Key:"
Prince of Persia یکی از دارایی‌های واقعی Ubisoft‌ است و ما آن را هنوز هم حفظ می‌کنیم، Prince of Persia هنوز هم زنده است. ولی ما چیزی برای تایید کردن از این سری نداریم، چرا که شما می‌دانید ما این بازی را رها نخواهیم کرد و نخواهیم فروخت از خود دور نخواهیم کرد. من می‌دانم که این موضوع برای شما سخت است اما صبور باشید."

Prince of Persia: Forgotten Sands درسال 2010 عرضه شد و میانگین 74 را برای خود کسب کرد. اخبرا Ubisoft عنوان Prince of Persia: The Shadow and the Flame را برای سیستم عامل iOS تایید کرده است که در سبک side-scroller است.

منبع

آخرین ویرایش:
یوبی هم کارش معلوم نیس کی فکر میکرد برای ac این همه دنباله بزنه pop 2008 واقعا عجیب تموم شد و تاریکی دوباره همه جارو فرا گرفت من مطمئن بودم دونباله داره اما... نگرش یوبی به popباعث ایجاد برخی مشکلات شده مثلا مبارزه های جذاب و خسته نشدی جای خود رو به مبارزه های تکراری شاهزاده ولگرد و الیکا یا شاهزاده سه فن بلد داد بد نبود اگه ایده های سه گانه رو تقویت میکردند تا...
دنباله داشت ، دنبالش به صورت Dlc اومد;)
Prince of Persia: Epilogue - Prince of Persia Wiki

منم نمیدونم این اساسین کرید چیه بابا ساختن. من که اصلا از بازیش سر در نیاوردم. ولی حیفه این پرینس خودمون نیست :d انصافا خیلی خوش قیافست ;)

منظورش از این حرفها این بوده:
ما فعلا با Assassin's Creed داریم حال می کنیم. این قد AC میسازیم تا بالاخره گند بزنیم بهش. بعد تازه یه نیم نگاهی به PoP میندازیم.
:دی

آخرین ویرایش:
تنها عنوانی هست که اسم ایرانو یدک می کشه بعد همه بازیسنتر می گن نیاد :| 4 روز دیگه رو دیواراش بجای خط میخی عربی دید یا اول بازی پرنس گفت سلام علیکم تعجب نکنید

تنها عنوانی هست که اسم ایرانو یدک می کشه بعد همه بازیسنتر می گن نیاد :| 4 روز دیگه رو دیواراش بجای خط میخی عربی دید یا اول بازی پرنس گفت سلام علیکم تعجب نکنید
توی شماره آخریش اون دختره الیکا فارسی هم حرف میزد. وقتی ازش راهنمایی میخواستی میگفت راه را نشان بده یا میگفت اهورامزدا فکر کنم.

توی شماره آخریش اون دختره الیکا فارسی هم حرف میزد. وقتی ازش راهنمایی میخواستی میگفت راه را نشان بده یا میگفت اهورامزدا فکر کنم.

اره یادمه اون ورژن خیلی عالی بود یادمه فارسی حرف می زد چه از نظر ضربات که واقعا عالی و متنوع کار شده بود از نظر گرافیک هم خیلی لذت بخش بود شیلد اگه اشتبا نکنم به اون نوع گرافیک می گفتن هر چند همون موقع هم همین بازی از طرف خیلی ها ترول شد. ...یعنی کاش اینقدر که وقت و انرژی واسه assassin یوبی سافت می زاره یکم هم واسه این بازی بزاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or