Ubisoft: طرفداران Prince of Persia صبور باشند

RattleSnake

کاربر سایت
image_1365754672427.jpg

بعد از سال 2010 و عرضه Prince of Persia: Forgotten Sands هیچ بازی جدید از سری Prince of Persia عرضه نشده است، به نظر می‌رسد این مورد همچنان ادامه داشته باشد و بزودی نیز شاهد تایید بازی جدیدی از این سری نخواهیم بود.

Tony Key معاون ارشد بخش بازاریابی و فروش Ubisoft به طرفداران درباره سری Prince of Persia مقداری امید داد.

Tony Key:"
Prince of Persia یکی از دارایی‌های واقعی Ubisoft‌ است و ما آن را هنوز هم حفظ می‌کنیم، Prince of Persia هنوز هم زنده است. ولی ما چیزی برای تایید کردن از این سری نداریم، چرا که شما می‌دانید ما این بازی را رها نخواهیم کرد و نخواهیم فروخت از خود دور نخواهیم کرد. من می‌دانم که این موضوع برای شما سخت است اما صبور باشید."

Prince of Persia: Forgotten Sands درسال 2010 عرضه شد و میانگین 74 را برای خود کسب کرد. اخبرا Ubisoft عنوان Prince of Persia: The Shadow and the Flame را برای سیستم عامل iOS تایید کرده است که در سبک side-scroller است.

منبع

آخرین ویرایش:
یوبی سافت نمیدونه با کدوم سازتون برقصه دیر بده بیرون همه شاکی میشن ! زود بده بازم شاکید !

اما همیشه این نکته میمونه طبیعت انسان اینطوره هیچوقت به اون چیزی که داره قانع نیست ! همیشه بهتر و بیشتر میخواد ( یه مثال بود به کسی بر نخوره )

فکر کنم تنها کسی‌ هستم تو این فروم که POP 2008 رو بد نمیدونم و فکر می‌کنم خیلی‌ هم خوب هست :دی حتا نسبت به‌POPهای اصلی‌‌هم در نظر بگیریم بد نبود و خوب عمل میکرد :دی

به نظر من که ریبوت عالی‎ای بود. از T2T که خیلی بهتر بود. اما به خوبی WW و SoT نبود:d
من از خدامه ادامه POP 2008 رو بسازن.

اصلا نسخه 2008 نزدیک نمیشه به 3 گانه...در مقابل WW که ارزش نگاه کردنم نداره !
واقعا WW شاهکار بود کاش یه ریمیک ازش میزدن!

SoT >> WW :d

pop:fs بهترین پلتفرمینگ رو تو کل سری داشت

خسته نباشه! یک نسل گذشت یه بازی دادن، پلتفرمینگش یه مقدار بهتر شد! سیستم مبارزاتش رو هم که رسماً تعطیل کردن! شما هر بازی رو نسبت به زمان خودش باید بسنجید. دو نسخه اول بازی در زمان خودشون انقلابی در پلتفرمینگ بودن!

یوبی سافت نمیدونه با کدوم سازتون برقصه دیر بده بیرون همه شاکی میشن ! زود بده بازم شاکید !

اما همیشه این نکته میمونه طبیعت انسان اینطوره هیچوقت به اون چیزی که داره قانع نیست ! همیشه بهتر و بیشتر میخواد ( یه مثال بود به کسی بر نخوره )

خب سر وقت بده کسی شاکی نمیشه مثل بازه زمانی عنوانهایی مثل بتلفیلد یا مس افکت!!!
نه مثل اسسین هرسال بده و نه مثل Beyond Good and Evil یه نسل نده!!!

اگه یه چیزی مثل نسخه 2008 باشه ساخته نشه بهتره. [2]

چی بود بابا اون نسخه ی 2008 :دی به سه گانه که حتی نزدیک هم نمیشد. من به شخصه حتی The Forgotten Sands رو هم بیشتر دوست داشتم :دی

عزیزانی که مخالف سری بازی های پرنس هستن و میگن فقط سه شماره اول باید اینو گفت از سرتونم زیادی بود بعد از سری سوم پرنس بهترین بازی خواهد بود و هنوزم پرنس اف پرشیا هست شما بیخیال این بازی بشید نه بازی کنید نه اصلا امتحان کنید بذار بد باشه ما بازی میکنیم

به نظر من که ریبوت عالی‎ای بود. از T2T که خیلی بهتر بود. اما به خوبی WW و SoT نبود:d
من از خدامه ادامه POP 2008 رو بسازن.

SoT >> WW :d

خسته نباشه! یک نسل گذشت یه بازی دادن، پلتفرمینگش یه مقدار بهتر شد! سیستم مبارزاتش رو هم که رسماً تعطیل کردن! شما هر بازی رو نسبت به زمان خودش باید بسنجید. دو نسخه اول بازی در زمان خودشون انقلابی در پلتفرمینگ بودن!

همه چیش تعطیل بود ولی پلتفرمر عالی داشت pop 2008 که difficulty کل سری رو زیر سوال برده بود.

به عنوان یکی از اصیل ترین فن های سری که اصلا اسم مجازی اصلیم prince-sohrab هست می گم...بزگرتین اشتباه یوبی برگشت به سری شن های زمان با نسخه ی شن های فراموش شده بود...هر چیزی که خوب بود که نباید هی بیاد,سه گانه ی شن های زمان در بهترین زمان ممکن به پایان رسید,با یه پایان فوق حماسی و به یاد ماندنی..بهترین کار ممکن ریبوت بود که به نظرم خیلی ریبوت خوبی هم بود..فقط یکم سختیه بیشتر لازم داشت وگرنه ساختار بازی عالی بود...امیدوارم یوبی ادامه ی ریبوت رو بسازه ولی بسازه..خسته شدم از بس منتظر موندم!

عزیزانی که مخالف سری بازی های پرنس هستن و میگن فقط سه شماره اول باید اینو گفت از سرتونم زیادی بود بعد از سری سوم پرنس بهترین بازی خواهد بود و هنوزم پرنس اف پرشیا هست شما بیخیال این بازی بشید نه بازی کنید نه اصلا امتحان کنید بذار بد باشه ما بازی میکنیم

ببخشید جناب، بهتره یه مقدار تو ادبیاتتون تجدید نظر کنید. این شما نیستید که برای ما تعیین کنید که چه بازی برامون مناسب و یا از سرمون زیادیه! :)
دوم اینکه یه مقدار اگه براتون امکان پذیره از علائم نگارشی اشتفاده کنید. چندین بار نوشته تون را خوندم، ولی واقعا چیزی دستگیرم نشد.
فقط اون قسمت آخر را متوجه شدم که پیشنهاد میشه برید سراغ IP ها و بازی های دیگه. بازی بد به وفور یافت می شود. :)

به عنوان یکی از اصیل ترین فن های سری که اصلا اسم مجازی اصلیم prince-sohrab هست می گم...بزگرتین اشتباه یوبی برگشت به سری شن های زمان با نسخه ی شن های فراموش شده بود...هر چیزی که خوب بود که نباید هی بیاد,سه گانه ی شن های زمان در بهترین زمان ممکن به پایان رسید,با یه پایان فوق حماسی و به یاد ماندنی..بهترین کار ممکن ریبوت بود که به نظرم خیلی ریبوت خوبی هم بود..فقط یکم سختیه بیشتر لازم داشت وگرنه ساختار بازی عالی بود...امیدوارم یوبی ادامه ی ریبوت رو بسازه ولی بسازه..خسته شدم از بس منتظر موندم!
دقیقا برعکس. بزرگ ترین اشتباهشون ریبوت کردن بازی به اون شکل مسخره بود که هم خودشون توش بمونن و بعد از 5 سال ادامه ای براش نسازن و هم مجبور بشن دوباره برگردن به شن های زمان.
از نظر من اون ریبوت 2008 به هیچ وجه لزومی نداشت. حداقل نه به اون شکل. نمیدونم چرا سازنده ها فکر میکنن تو ریبوت باید تمام مشخصه های بازی 180 درجه تغییر کنه به نوعی که دیگه هیچ هویتی برا بازی باقی نمونه.
در کل من ترجیح میدم IP محبوبم تو اوج تموم بشه و ادامه پیدا نکنه تا اینکه قرار باشه به هر شکل ممکن با نسخه های ضعیف یا ریبوت ضعیف فقط یه اسم لکه دار ازش باقی بمونه.
Prince of Persia هم به نظرم بهتر بود با شروع Assassin's Creed تموم میشد (فک کنم قصد یوبی هم همین بوده و بعدا هوس کردن دوباره در معدن طلا رو باز کنن) و اگر هم قرار بود ریبوت بشه زمانی باید این کار انجام میشد که توان این رو داشته باشن که به کیفیت سه گانه برسن.

سلام
به نظر یوبی وقتی سه گانه پرنس و ساخت به نوعی تخلیه شد
- جایی خونده بودم یکی از مسئولینش گفته بود pop:WW بهترین بازی این قرن بود و ما بعد از ساخت آن تخلیه هنری شدیم!
البته طراخان بازی پرنس به فکر اینده هم بودن و بازی رو در فواصل زمانی چندساله به تصویر کشیدن تا بعدا دستشون باز باشه
مثلا حوادث بین pop 1 و pop2 در FS روایت شد اما هنوز گفته نشد در بین اون هفت سالی که پرنس از جزیره به بابل بر میگشت چه اتفاقاتی ره داده است و چرا چهرش اینقدر پیر شده بود! (یادمه اخر بازی دو تخت پرنس روی برج بابل گفته بود من به خاطر یک اشتباه پانزده سال آواره بودم !)

- داهاکا در پایان اول نمرد و بوسیله طلسم پرنس فقط به زمان گذشته فرستاده شد ...پس با این حساب باید احتمال برگشت و رویایویی با اون وجود داشته باشه!(کجا رو نمی دونم ولی در یک تریلری دیده بودم که پرنس در حال یاداشت وقایع زندگیش بود که یهو دوباره داهاکا پیداش شد...اونم تو بابل بود گمونم)

- من به شخصه منتظرم یوبی از یه پرنس در نسل جدید که به صورت مخفیانه در دست ساخت هست و رونمایی کنه اما نه اونی که در نمایشگاه نشون داد (پرنس کچل به سبک گاد اف وار بی معنی هست!)

- نمی دونم میشه در پروفایل داستان نویس اونها پیغامی گذاشت یا نه
ولی مثلا روایت اون چند ساله جا مانده می تونه بازگشت خوبی برای این سلحشور باشه ...روایت ورود به شهر متروکه ای که مسکن جنیان شده می تونه نوید یک بازسازی عالی رو بده!

آخرین ویرایش:
چه گیری دادید به نسخه 2008 آخه! نمیگم بینظیر بود نه , ولی از شن های فراموش شده خیلی خیلی خیلی بهتر بود! در جهاتی از دو سریر هم بهتر بود.تنها مشکلش تکراری شدن دشمن ها و روند مبارزات بود که البته انچنان هم زیاد نبود. من به عنوان یه فن سرسخت این فرنچایز راضی بودم ازش. البته اولین بعد تموم کردنش بخاطر پایانش سازنده ها رو مورد لطف قرار دادم.ولی بعد که کمی تفکر زدم دیدم نه پایانش خوب بود. عشق رو دیدیم:bighug:
الیکا هم به طور قطع به یقین جزو 3 همراه برتر در بازیهای رایانه ای هست:x
____
خداییش زور بازی ای که قرار بود اسپین آف پرنس کبیر باشه الان برای ما شاخ شده . و هر سال داره میاد!!!!بعد پرنس انگار نه انگار وجود داره!
ای حال میکنم این اس اس این 4 گند بزنه. (دیگه نه اتزیو هست , نه الطایر و نه حتی دزموند,پس هیچ مهم نیست خراب کنه.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or