Ubisoft: امسال Assassin’s Creed‌ای برای PS Vita عرضه نمی‌شود

RattleSnake

کاربر سایت
72587155153205517753.jpg

سال گذشته Ubisoft Sofia بسته الحاقی مجزایی مخصوص PS Vita از شماره سوم این بازی با نام Assassin's Creed III: Liberation عرضه کرد و توانست 600,000 نسخه فروش کند و میانگین 70 را در مجموع کل نقد‌های خود کسب کند.
اما امسال Ubisoft قصد ندارد چنین کاری را با Assassin’s Creed IV انجام بدهد و تیم سازنده نسخه PS Vita در حال ساخت یک spin-off برای این کنسول نیست چرا که تیم سازنده برروی قسمتی از Assassin's Creed 4 و Watch Dogs در حال کار هستند.

Ashraf Ismail کارگردان بازی Assassin's Creed 4 از Ubisoft می‌گوید:"
فروش Liberation خیلی خوب و قابل قبول بود و ما نیز به آن افتخار می‌کنیم، اما تمرکز فعلی ما ساخت Assassin’s Creed 4 برای کنسول‌های نسل فعلی و نسل بعدی است. تیم Ubisoft Sofia منابع خود را سال گذشته برروی Liberation متمرکز کرده بود، ولی حالا آنان در حال کمک به ساخت قسمتی از Assassin’s Creed 4 برای ما هستند. برخی افراد این استدیو در حال کمک به توسعه Assassin’s Creed 4 هستند و بعضی دیگر در ساخت Watch Dogs و این بازی‌های بزرگ کمک می‌کنند. تمرکز فعلی مجموعه داخلی Ubisoft برروی این 2 بازی است بعد از آن به سراغ The Crew و The Division خواهیم رفت."

کنسول دستی سونی یعنی PS Vita امسال بازیی از سری Assassin’s Creed را در خود نخواهد دید زیرا بیشتر منابع Ubisoft برروی Assassin’s Creed 4 استفاده شده است. این در حال است که رئیس کمپانی Ubisoft‌ آقای Yves Guillemot در E3 2013 بیان کرد 3 نسخه جدید از سری Assassin’s Creed در حال ساخت است. چندی پیش نیز شایعه ساخت

Assassin's Creed 4 در 1 نوامبر برای Xbox 360,PS3 و Wii U عرضه خواهد شد نسخه PC بازی نیز با کمی تاخیر منتشر می‌شود. این بازی در زمان لانچ کنسول‌های PS4 و Xbox One برای این کنسول‌های در دسترس خواهد بود.

منبع:
1
2
3

این همه ، همه به یوبی و اساسینش فحش میدیم ، ولی خداییش این نوکته اش که پشت هیچ پلتفرمی رو خالی نمیکنه عالیه !!!!!!!!! :دی
Assassin's Creed III: Liberation عرضه کرد و توانست 600,000 نسخه فروش کند
:shocked:
خو من هم بودم سالی 2 تا اساسین میدادم بیرون :-" :دی

من همون وقتی که بازیش کردم گفتم این overrated اه، آدم وسط بازی خوابش می گیره، مشکلات گرافیکی داره، online اشم که خیلی epic اه واقعا انگار داری دمو risk II بازی می کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or