سلام به همگی
چند نکته ی جالب از بازی سایلنت هیل 2
- داستان سایلنت هیل 2 که در سال 2001 بر روی کنسول PS2 منتشر شد با کارگردانی Takayoshi Sato براساس کتاب جنایات و مکافات
Crime and Punishment
ساخته و پرداخته شد و سپس سناریو اصلی بازی توسط دو تن از اعضای خبره ی تیم سایلنت یعنی Owaku و Sato نوشته شد.
- در سال 2001 در لیستی که IGN برای برترین بازی های سال معرفی کرده بود سایلنت هیل 2 توانست رتبه 20 م را به خود اختصاص دهد.
- در هنگام ذخیره بازی تصویری تار و به رنگ قرمز از جیمز ساندرلند بر روی صفحه مشاهده می شود. رنگ قرمز می تواند نماد قتل و خشونت در وی و این تار و نامفهوم بودن عکس نیز نشانه ی آن است که جیمز دید درستی نسبت به خود، گذشته و اعمالش نداشته و ندارد.
- دسته ای طرفداران بازی بر این باورند که وجود جسد مری در صندوق عقب اتومبیل شخصی جیمز بر اساس کتاب خاطرات گمشده امری است که واقعا در داستان اتفاق افتاده و این نشان می دهد که پایان مدنظر سازندگان in water بوده است. با این همه وقتی از Masahiro Ito در این مورد سوال شد او ابراز کرد که بر این باور است که جسد مری نه در صندوق عقب اتومبیل بلکه در صندلی عقب ماشین او قرار داشته است. از Ito پرسیده می شود، پس چطور جیمز به وجود جسد مری در صندلی عقب اتومبیل پی نبرد؟ Ito در پاسخ به این سوال گفت که
" جیمز حافظه قتل مری را در ذهنش سرکوب کرده بوده "
- نام خانوادگی جیمز یعنی Sunderland از چندین بخش تشکیل شده که بعد روانی وی را به خوبی توضیح می دهد. Sund به معنای شکستن یا خرد کردن و Land به معنای سرزمین که به وجود شخص جیمز بر می گردد،
سرزمین خرد شده یا شکسته ی ذهن جیمز.
- در آپارتمان WoodSide در یکی از اتاق ها جسد مردی را مشاهده می کنیم که مقابل تلویزیون شکسته و تمامی وجودش به خون آغشته شده است. کارگردان هنری بازی Masahi Tsuboyama می گوید. طراحی جسد این مرد دقیقا از روی James انجام شده و نشان می دهد که جسد مردی که در آپارتمان توسط جیمز کشف می شود در حقیقت خود جیمز است و یک راست زایده ی تخیلات وی می باشد.
- در آپارتمان Blue Creek در اتاق 209، صدای زمزمه ای را می شنویم که می گوید " See my dead wife come home , do some laundry, do some..." این مسئله شاید افکار جیمز را پس به قتل رساندن همسرش نمایش می دهد. با این همه مترجم ژاپنی Jeremy Blaustein می گوید که به هنگام ضبط صدا، احتمالا این صدا مربوط به یکی از صداپیشگان است که با خودش صحبت می کرده و در استودیوی ژاپنی زمانی که در این مورد سوال شد آنها پاسخ دادند که چنین بخشی در سناریو بازی نوشته نشده بوده!!!
- در بیمارستان BrookHaven اسم سه بیمار به چشم می خورد به نام های : Jack Davis, Joseph Barkin و Joshua Lewis که هر سه اینها اسمشان با حرف J آغاز می شود درست مثل James. در حقیقت Jack نماد آن بخش از وجود جیمز است که نا امید از زندگی و به دنبال خودکشی است . Joseph آن بخش از وجود جیمز که احساس گناه برای قتل مری را دارد به تصویر می کشد و Joshua نیز نماد خشونت در وجود جیمز و بخش خود آزاری وی است .
- در سایلنت هیل 3، Douglas به مردی اشاره می کند که برای یافتن همسرش به سایلنت هیل رفت و هیچگاه پیدا نشد، این می تواند اشاره به پایان in water در سایلنت هیل 2 باشد.
- صدای جیغ مری در ویدئوی قتل وی توسط جیمز به دلایل نامعلوم از آخرین ورژن منتشر شده بازی حذف شده است.
- نام خانوادگی مری و الکس ( در سایلنت هیل: بازگشت به خانه ) هر دو شپرد است . وقتی از Tomm Hulett در این باره سوال شد، وی پاسخ داد که همه ی این ها یک تصادف بوده است و ارتباطی بین این دو کاراکتر وجود ندارد.
- خیلی از طرفداران بازی بر این معتقدند که مری در بیمارستان Brookhaven بستری بوده است ولی Masahiro ito اظهار کرد که این کاملا اشتباه است . طبق رابطه ی Rachel و Frank Sunderland در سایلنت هیل 4 به نظر می رسد که مری در بیمارستان
St. Jerome's Hospital بستری بوده است.
-به نظر می رسد که طراحی ماریا بر اساس لباس و طراحی Christina Aguilera بعد از بردن جایزه بهترین خواننده سال در مراسم انتخاب نوجوانان در سال 1999 باشد.
- همیشه دسته ای از پروانه های رنگی در اطراف ماریا در حال گردش هستند و یک خالکوبی پروانه هم در قسمت پایینی شکم ماریا وجود دارد. در بسیاری از فرهنگها پروانه نماد تولد دوباره ست که این می تواند اشاره به تولد دوباره ماریا در قالب مری باشد. در آخرین مبارزه جیمز با باس آخر بازی مری/ ماریا، وی با دسته ای پروانه های سیاه و سفید به جیمز حمله می کند که این نیز نماد مرگ در بسیاری از فرهنگهاست.
- در سایلنت هیل 3، هدر میسون در کلاب نایت هون، پوستر زنی با موهای مشکی بلند را پیدا می کند که روی آن نوشته " The Return of Lady Maria" این ماریا احتمالا همان ماریای نسخه ی دوم بازی است و اشاره به وجود واقعی وی به عنوان رقصنده در کلوپ نایت هون بوده است. Takayoshi Sato در این باره می گوید: این همان ماریاست اما در نسخه ی دوم موهایش را کوتاه کرده و به رنگ بلوند در آورده، از ریشه ی موهای مشکی او در بازی نیز می توان فهمید که رنگ بلوند رنگ واقعی موهایش نیست. "
- در سناریو Born from a Wish، ماریا وقتی وارد اتاق کودکی می شود نا خودآگاه می گوید: لارا تدی خرسه رو دوست داره" در بیمارستان بروکهاون، جیمز لارا را می بیند که با یک خرس عروسکی بازی می کند.
- لارا نیز مثل شریل میسون علاقه ی زیادی به کشیدن نقاشی به خصوص خرس و گربه دارد .
- به نظر می آید که رفتار و حرکات لارا تا حدی به یکی از مجسمه های سنگی که در هتل باید روی جعبه ی موسقی قرار داده شود نزدیک است. پری دریایی ،
کسی که علی رغم چیزهایی که می داند حرفی نمی زند، درست مثل لارا که علی رغم داسته های بسیارش در مورد مری به جیمز چیزی نمی گوید،
اما باز هم می خواهد خوشحال باشد. لارا این حقیقت که مری کشته شده را به سختی می پذیرد و به دنبال مری می گردد.
-در اتاق 109، در آپارتمان ووساید جایی که جیمز بار دیگر با آنجلا برخورد می کند، دو در وجود دارد، یکی قدیمی و آغشته به گرد و خاک تیره و تار، یکی سفید و تمیز. احتمالا این دو در نماد راه به بهشت و جهنم است یا کودکی و بزرگسالی( از آنجایی که یک خرس عروسکی کنار در سفید و روشن قرار گرفته) این ممکن است تمایل آنجلا برای سرکوب خاطرات تیره و تاریک کودکیش را برای داشتن آینده ای روشن و پاک نشان دهد. آنجلا در اتاق با درب سفید است.
- سکه ی زندانی که در آپارتمان وودساید پیدا می شود، تصویر یک زن بر روی آن است که تا حدی می تواند با آنجلا ارتباط داشته باشد. زن روی سکه متمایل به سمت چپ است و چشمانش را بسته است. اینکه واقعا این تصویر، عکسی از آنجلا بر روی سکه س نامعلوم است. گذشته از عکس زن روی سکه، این احتمال وجود دارد که منظور سازندگان از زن زندانی روی سکه همان آنجلا باشد، با این دلیل که ما سکه را در اتاقی پیدا می کنیم که آنجلا احتمالا توسط پدرش در آنجلا زندانی شده و تصمیم به خودکشی دارد.
- در اتاق 109 نیز، تصویری از یک خانواده ی 4 نفره به چشم می خورد. عکس بین دخترک مو بلوند و مردی که در عکس هست پاره شد این نشان می دهد که در کودکی آنجلا تحت اذیت و آزار پدرش بوده و برای همین از شدت نفرت این عکس را پاره کرده است .
- در راه پله ی سوزان، دو جسد خونین پیچیده شده در ملافه به چشم می خورد. احتمال می رود این دو جسد نمادی از بدن پدر و برادر آنجلا باشد.
- در مکالمه ای در راه پله بین جیمز و آنجلا انجام می شود، جیمز رو به آنجلا می گوید : اینجا مثل جهنم سوزان است" آنجلا در پاسخ می گوید : تو هم می بینی؟ برای من همیشه این گونه ست" این می تواند نشان دهنده ی این مفهوم باشد که دنیای دیگر آنجلا همیشه سوزان و آتشین بوده یا شاید هم اشاره به زندگی کودکی او دارد که مثل زندگی در جهنم عذاب آور بوده است.
- در ابتدای بازی صحنه ای آنحلا مشاهده می شود که در حال دویدن است. این نیز نشان دهنده ی آن است که آنجلا از دست پدرش فرار می کرده یا به سمت سایلنت هیل فرار می کرده است.
- سازندگان سن آنجلا در بازی را چیزی بین 16-17 سال بیان کرده اند اما صدا پیشه ی بازی و مدل وی از آنچه سازندگان مشخص کرده اند بزرگتر می زند. به همین دلیل سن وی را قبل از انتشار بازی 19 سال اعلام کردند.
- مرگ آنجلا هیچگاه در بازی نشان داده یا اشاره نشد. با این همه Ito اعلام کرد که او کمی قبل از پایان داستان جیمز در بازی می مرد اما جیمز هیچگاه مرگ او را به یاد نمی آورد.
- نام خانوادگی Eddie لهستانی است. در بازی اعلام شده که وی در اصل اهل لهستان است.
- در ابتدای بازی Eddie در اتومبیل وانتی نشسته و نقشه ای را می خواند سپس لارا به وی لگدی می زند. به نظر می رسد لارا به همراه ادی به شهر آمده است.
- ادی تنها کاراکتر در سایلنت هیل 2 ست که بدون هیچ حس گناهی در شهر قدم می زند و نهایتا به دست جیمز کشته می شود.
- مشخص نشده که به چشم ادی سایلنت هیل چگونه شهری بوده اما در ملاقات آخر ادی با جیمز، این مسئله تا حدی مشخص می شود که ادی تمام شهر را به شکل یخبندان و سرد میدیده و این دقیقا خلاف دید آنجلا به شهر است .
-----------
تاپیک بسیار عالیست
---------- نوشته در 09:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:33 AM ارسال شده بود ----------
ای وای من الان نگاه کردم دیدم S تو لیست نیست، یعنی پست رو حذف کنم ؟