Tretton: ارزانتر بودن PlayStation 4 موفقیت را تضمین نمی کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4_header1.jpg

رئیس کمپانی SCEA آقای Jack Tretton در Bloomberg گفته اند که قیمت پایین تر PlayStation 4 تضمینی بر موفقیت آن در رقابت با Xbox One نیست.
گزیده ای از سخنان ایشان:
من فکر می کنم بازیکن ها در نهایت ده سال عمر محصول، نرم افزارهای جدید که ارائه می شود و ارزش کار را در نظر می گیرند. ارزانتر بودن سیستم همیشه به تنهایی عامل موفقیت نیست اما اینکه در رقابت با رقیب خود، محصولتان را ارزانتر ارائه کنید چیز بدی نیست.
PlayStation 4 برای کشور آمریکا در تاریخ 15 نوامبر و برای اروپا در تاریخ 29 نوامبر به قیمت $399 عرضه خواهد شد.
EGM

@pcgamer
معیار جدید خوب بودن بازی ها : قیافه شخصیت ها :|
اصلا با این جور افراد بحث نکنید که ارزشش وقتش رو نداره.
قیافه ای که یه استدیو آمریکایی طرحی کرده شده ژاپنی:|
حتما God of War هم ژاپنی پسنده:|
شما قیافه خشن تر از کریتوس به من نشون بده ، من اسمم رو عوض میکنم:|
y9ff.jpg

11 روز هست اومدی 41 پست داده , بعد به من داره میگه اسپم میدی. (البته شاید یوزر اصلی این نباشه!)
من شعورم خیلی بیشتر هست و درکش رو دارم اگه از بازی ای و یا فیلم و سریال و کلا هرچیزی که خوشم نمیاد (و طرفدار زیاد داره) نگم مضخرف و اشغال هست و مفت نمی ارزه!
در ضمن نمیبینم جایی تایید کرده باشم حرف های pcgamer رو!
این که این یوزر اول منه یا تو روز چند تا پست میدم یا چند وقته عضوم اصلا به اسپم یا تو ربطی نداره(یوزر اولمه)

شما هم شعورت بهتره در برخورد با همه بهتر باشه نه نظرات مخالفت

نقا قول نگیر داداشه سطح بالایه من

این که این یوزر اول منه یا تو روز چند تا پست میدم یا چند وقته عضوم اصلا به اسپم یا تو ربطی نداره(یوزر اولمه)

شما هم شعورت بهتره در برخورد با همه بهتر باشه نه نظرات مخالفت

نقا قول نگیر داداشه سطح بالایه من
وقتی در مقابل نظرات مخالف بهتره , دیگه نکته ای هم میمونه؟
کمی دقت کنی صفحه قبل میبینی به 2نفر که پست غیر منطقی و کاملا ترول دادن اعتراض کردم! به نفع بازی انحصاری کنسول سونی صحبت کردم!
وقتی داری میگی این موارد به من ربط نداره , پس کار خیلی زشت وبیجایی میکنی به خودت اجازه میدی به پست من بگی اسپم!;)
پست قبلیت رو ویرایش کردی که چی؟ تو نقل قول من که اصلش هست!:)

آخرین ویرایش:
هیلو رو نمیگم ولی خدایی با دیدن این گرز او وار و قیافه مارکوس از هر چی بازیه حالم به هم میخوره.به نظر من مضخرف ترین بازی تاریخ گیم همینه
البته هر کی نظری داره8-|

خوب عزیز بازی باید همینطور باشه مارکوس که نباید قرطی باشه :دی مثلا جنگه .

اگه مارکوس خوشگو مو قشنگ و لباس قشنگ و بینی عمل کرده بود با یک پوست صاف باید پرسید اومدی جنگ یا اومدی کانال مود!
اتفاقا اون بازی که شخصیت اصلی مرد و زنش خوشگل و مو قشنگ و ... هستن مثل اواتور شما(خشگله درست) ولی باید پرسید اومدی جنگ یا اومدی پارتی .. بازی هایی که امریکا میسازه و اکثر بازیهایی که واسه اکس باکس میاد تم شخصیت هاش درسته.
بخدا حرفم منطقی هست من دیگه بحثی ندارم شما هم خوب کردی نظرتو گفتی
موفق باشید

خوب عزیز بازی باید همینطور باشه مارکوس که نباید قرطی باشه :دی مثلا جنگه .

اگه مارکوس خوشگو مو قشنگ و لباس قشنگ و بینی عمل کرده بود با یک پوست صاف باید پرسید اومدی جنگ یا اومدی کانال مود!
اتفاقا اون بازی که شخصیت اصلی مرد و زنش خوشگل و مو قشنگ و ... هستن مثل اواتور شما(خشگله درست) ولی باید پرسید اومدی جنگ یا اومدی پارتی .. بازی هایی که امریکا میسازه و اکثر بازیهایی که واسه اکس باکس میاد تم شخصیت هاش درسته.
بخدا حرفم منطقی هست من دیگه بحثی ندارم شما هم خوب کردی نظرتو گفتی
موفق باشید

داداش بس کنید دیگه. لطفا :)

وقتی در مقابل نظرات مخالف بهتره , دیگه نکته ای هم میمونه؟
کمی دقت کنی صفحه قبل میبینی به 2نفر که پست غیر منطقی و کاملا ترول دادن اعتراض کردم! به نفع بازی انحصاری کنسول سونی صحبت کردم!
وقتی داری میگی این موارد به من ربط نداره , پس کار خیلی زشت وبیجایی میکنی به خودت اجازه میدی به پست من بگی اسپم!;)
پست قبلیت رو ویرایش کردی که چی؟ تو نقل قول من که اصلش هست!:)
اره میمونه .همون طور که در برابر نظرات موافقت با سکوت مخالف میکنی! میتونی با مخالفا هم با سکوت مخالفت کنی!
لطفا درمورد چیزی که بهتون ربط نداره حرف نزنید.این که ویرایش کردم کاملا مشخصه متن اصلی هم که هست مثلا اینجا میگی که چی بشه؟ اونو به خاطر حرف یه نفر دیگه ویرایش کردم.چیزه خاصی هم نداشت بازم نظرم همونه .

بیهوده گویی جوابی نداره;):)

آخرین ویرایش:
اتفاقا اول نسل پیش ps3 8 میلیون کمتر از 360 فروخته بود و همه انتظار شکست کامل داشتن که از لحظه ای که قیمتش رو آورد پایین فروشش خیلی بهتر شد!
قیمت کمتر مورد بسیار بسیار مهمیه! و احتمال میره مثل نسل قبل کنسول ارزونتر تو سال اول خیلی بهتر بفروشه!

از لحاظ گیم پلی , AI , Level design شک نکن که بهترن حداقلش صاحب سبکن ولی اگر از نظر گرافیک منظورته به کوبیدن ادامه بده .....

Just kidding

بابا من قبول دارم که بازیای خوبین ولی تنوع مراحل در U3 اصلا قابل مقایسه نیست . از وسط دریا تا بیابون و وسط Atlantis Of Sands و gameplay هم که فکر نکنم چیزی از geow و Halo کم داشته باشه و از نظر هوش مصنوعی یا به قول شما با کلاسا AI هم دشمنای TLOU و Uncharted خیلی بهتر عمل میکنن و حتی اسم سازنده ها هم بر هم غلبه داره :d (Naughty Dog > Epic)

بابا من قبول دارم که بازیای خوبین ولی تنوع مراحل در U3 اصلا قابل مقایسه نیست . از وسط دریا تا بیابون و وسط Atlantis Of Sands و gameplay هم که فکر نکنم چیزی از geow و Halo کم داشته باشه و از نظر هوش مصنوعی یا به قول شما با کلاسا AI هم دشمنای TLOU و Uncharted خیلی بهتر عمل میکنن و حتی اسم سازنده ها هم بر هم غلبه داره :d (Naughty Dog > Epic)
در مورد AI ( شما فروتنا) واقعا TLOU مشکلات جدی داره که می تونستند نباشند...... تنوع لوکیشن شاید ولی گیم پلی نه ......
گرچه GOW هم باید یه تغییراتی بدن وگرنه ادامه ی همون فورمولم جالب نیست زیاد....

حرفاشو قبول دارم کنسول ارزون ولی بدون بازی بدرد نمیخوره.
تنها دلیل برتری یک کنسول بازیهاشه ....
بقیه مسائل تو اولویتهای پایین ترند .

تجربه ی من از داشتن هر 2 کنسول و تجربه ی بازی هایی که کردم باعث میشه که من برم به سمت ps4 ...قیمت هم یکی از مهمترین پارامترامه برای این تصمیم.در کل رضایتم از سونی بیشتر از ماکرو بوده تو این چند ساله:d ایشالله خدا قسمت کنه و ps4 هم بگیریم:d

در مورد AI ( شما فروتنا) واقعا TLOU مشکلات جدی داره که می تونستند نباشند...... تنوع لوکیشن شاید ولی گیم پلی نه ......
گرچه GOW هم باید یه تغییراتی بدن وگرنه ادامه ی همون فورمولم جالب نیست زیاد....

دقیقا چند روز بعد ناتی داگ یک اپدیت داد که مشکل AI دشمن ها را حل کرد....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or