این جمله دقیقا من 90% ب خاطر همین مسئله دارم کنسول گرون تر و ضعیف تر رو میخرم . انحصاری های ماکرو خیلی قوی هستن همون alan wake - gears of war به کل بازی های انحصاری پلی می ارزه امریکایی تر از این هیچ بازی نمیتونه باشه بر عکس سونی که الان افتخارش شده last of us ولی بازم قیافه هارو نگاه کنید مثلا اینا قیافه های امریکایی هست که ژاپن می سازه.همشون فشنن خشنن دختره که مثل دورگه ژاپنی و امریکایی میمونه نمونه بازی های ژاپنی که سبک غرب خواستن دنبال کنن سایلنت هیل اونم همینطور قیافه ها تم ژاپنه .در کل این کنسول بیشتر به درد طرفدارای بروسکلی میخوره که دوست دارن تا اخر نسل همشون از قدرت و اژده های مخفی داخل کنسول تو اخبار ها بخونن .
یادمه سونی یک بازی شبیه gears ساخته بود تو تاپیک 360 بچه ها عکس هاشو گذاشته بودن یک هفته سوژه خنده بود .تریلرشم الکی طرف با انگشت اشارات رمزی میکردن یعنی بابا دیگه اخر امریکایی انقدر نگین گرز میخوایم
به نظرم بازی های انحصاری سونی اکثرا خوشحال میزنن و بدرد کسی که ادم جدی هست مست نیست نمیخوره مثل فاینال فانتزی یا infamous ...چرت و پرتی بیش نیستن برای کودکان و طرفداران بوروسلی شاید بد نباشه ولی من که حاضر نیستم بازی رو انجام بدم که شخصیت دخترش قیافش شبیه دختر11 ساله باشه با یک مرد 40 ساله برن رو ابرا . همون فاینال فانتری کهرو چندین dvd رو اکس باکس اومد 2 ساعت بازی کردم حالم بهم خور حتی تو بازیش غلط های گرامری و دستوری زبان انگلیسی وجود داشت!! هر جاشم کم اورده بودن از کلمه اه و اوه استفاده شده بود .