Tretton: ارزانتر بودن PlayStation 4 موفقیت را تضمین نمی کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4_header1.jpg

رئیس کمپانی SCEA آقای Jack Tretton در Bloomberg گفته اند که قیمت پایین تر PlayStation 4 تضمینی بر موفقیت آن در رقابت با Xbox One نیست.
گزیده ای از سخنان ایشان:
من فکر می کنم بازیکن ها در نهایت ده سال عمر محصول، نرم افزارهای جدید که ارائه می شود و ارزش کار را در نظر می گیرند. ارزانتر بودن سیستم همیشه به تنهایی عامل موفقیت نیست اما اینکه در رقابت با رقیب خود، محصولتان را ارزانتر ارائه کنید چیز بدی نیست.
PlayStation 4 برای کشور آمریکا در تاریخ 15 نوامبر و برای اروپا در تاریخ 29 نوامبر به قیمت $399 عرضه خواهد شد.
EGM

حرفشون کاملا درسته مثلا ps3 گرونتر بود ولی بیشتر فروخت دلیلشم ساپورت عالی نرم افزاری بود!!نسل بعد هم ارزونتر ولی بازم ساپورت عالی نرم افزاری!!:d
ایکس 1 هم فک نکنم چیزی برای گفتن داشته باشه...

ارزش اون چیزی که میخری مهم هست و تو موفقیت تاثیر میگذاره
مثلا برای کنسولها اینها اهمیت داره

قدرت کنسول
بازیها
قدرت آنلاین
نو آوری
وسایل جانبی

مزدا 3 حدود 100 تومن، پراید حدود 16 تومن! اختلاف 80 90 میلیون تومن!!
حالا X1 ، پونصد دلار، PS4 ،چهارصد دلار! اختلاف : 100 دلار:-?
میزان شباهت این مثال : ....:-/
مقایسه اتومبیل که فکر کنم بعد از خونه، گرون ترین چیز موجود هست، با کنسولی که قیمتش حدود 400 500 دلاره! معنای واقعی قیاس مع الفارق می باشد...
بعد برخی از افراد مثل اینکه برای ورود به نسل جدید حافظه شون را فرمت می کنند!:-/ یعنی این نسل را فراموش کردید که PS3 از 360 گرونتر بود؟ :-/

مقدار فروش دلیل بر بهتر بودن یه چیزی نیست. الان پراید هزار برابر مزدا 3 فروش داره یعنی بهتره؟

از قدیم گفتن هر چی پول بدی آش می خوری. لطفا بحث شبکه آنلاین هم وسط نکشید که خودتون رو خراب می کنین.
اینجا ایرانه، آره ایرانه فکر کنم فهمیدی منظورمو؟

تو این مورد مقدار فروش دقیقا تعیین کننده ی موفقیت هست .. چون تو دنیا تنها ایکسباکس و پلی استیشن و نینتندو رقیب مستقیم همدیگه هستن و کس دیگه ای تو این رقابت نیست

سونی هیچ وقت نمی یاید برای این نسل مثل نسل قبلXbox برای ۲ سالستم سخت افزاری ریش رو مثل Xbox بده گمیرهای عزیز یادشون هست سری اول Xbox ها رو دیگه کم مونده بود چهار چراغ بشن برای اسباتش هم برین توی بازار سنتر بخش Xbox سه چراغ رو ببینند
سونی همیشه برای ۱۰ سال کنسولش رو میزنه نه مثل xbox برای ۲ سال دوستان ایکس باکس های فاکون رو که یادشون هست ا
از لحاظ انحصاری واقعا خنده داره که بگیم انحصاری های xbox بهتر از ps3 بوده مثلا واقعا kill zone 2 بهتر بود یا halo خدایش خودتون بگین

سونی هیچ وقت نمی یاید برای این نسل مثل نسل قبلXbox برای ۲ سالستم سخت افزاری ریش رو مثل Xbox بده گمیرهای عزیز یادشون هست سری اول Xbox ها رو دیگه کم مونده بود چهار چراغ بشن برای اسباتش هم برین توی بازار سنتر بخش Xbox سه چراغ رو ببینند
سونی همیشه برای ۱۰ سال کنسولش رو میزنه نه مثل xbox برای ۲ سال دوستان ایکس باکس های فاکون رو که یادشون هست ا
از لحاظ انحصاری واقعا خنده داره که بگیم انحصاری های xbox بهتر از ps3 بوده مثلا واقعا kill zone 2 بهتر بود یا halo خدایش خودتون بگین
منم با شما کاملا موافقم
درسته قیمت و قدرت کنسول هم مهم هستن ولی ویژگی تمام کننده پشتیبانی همیشگی هست ( در طول عمر کنسول)
فکر نمیکنم این ویژگی بین دو رقیب اصلا قابل مقایسه باشه

کیلزون 2 بهتر از هیلو بود ؟؟؟!!
یا پیغمبر.....

دیگه خدایی ملت تو یه چیز مشترک باشه نظرشون, اینه که هیلو از کیل زون(از 1 تا 3)بهتره:|

دیگه خدایی ملت تو یه چیز مشترک باشه نظرشون, اینه که هیلو از کیل زون(از 1 تا 3)بهتره:|
داداش شما چطور از طرف یه ملت حرف میزنی؟:dمدرکی هم داری بزاری ببینیم؟هر دو بازی جذابی هستند ولی سلیقه ای هست نه ملتی

آخرین ویرایش:
اقا خدایش اصلا من هیچی کسای که هر دو تا رو بازی کردن بیان نظر بدن kill zone 2با اون گرافیگ جذابیت داستانی یعنی از (هلو) کمتره من خودم kill zone 2 رو ۵ بار تموم کردم روی هر وضعیت تموم کردم برام جالب بود تازگی داشت ولی (هلو) هر کار کردم بیشتر نصفه دیگه نتونستم برم
من خودم خیلی منتظر ۳ بودم وقی امد از ۲ خیلی کمتر بود ولی ما ( هلو ۴ ) رو رفتم بازم هر کار کردم بیشتر نیم ساعت دیگه نتونستم دیگه حالت تهوع بحم دست داد
شرمنده که من دور جواب میدم سر کارم هر وقت سرم خلوت بشه میام دو خط می نویسم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or