Tretton: ارزانتر بودن PlayStation 4 موفقیت را تضمین نمی کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4_header1.jpg

رئیس کمپانی SCEA آقای Jack Tretton در Bloomberg گفته اند که قیمت پایین تر PlayStation 4 تضمینی بر موفقیت آن در رقابت با Xbox One نیست.
گزیده ای از سخنان ایشان:
من فکر می کنم بازیکن ها در نهایت ده سال عمر محصول، نرم افزارهای جدید که ارائه می شود و ارزش کار را در نظر می گیرند. ارزانتر بودن سیستم همیشه به تنهایی عامل موفقیت نیست اما اینکه در رقابت با رقیب خود، محصولتان را ارزانتر ارائه کنید چیز بدی نیست.
PlayStation 4 برای کشور آمریکا در تاریخ 15 نوامبر و برای اروپا در تاریخ 29 نوامبر به قیمت $399 عرضه خواهد شد.
EGM

خیالمون از نرم افزار هم راحته بلاخره سونیه و انحصاریاش:x
دوست عزیز بنده مایکرو فن نیستم ولی همین نسل هم سونی انحصاری کم نداشت ولی بازم از لحاظ فروش کم اورد مقابل micro حالا چرقدر هم که این اختلاف کم باشه.
توی بازیهای مولتی هم که در اکثر مواقع فروششون روی xbox بیشتر بوده.
از طرفی هم بازاریابی مایکرو همشه بهتر از سونی بوده و همین بازاریابی قویشون میتونه باعث بشه از لحاظ فروش از سونی جلو بیفتن و اون اختلاف قیمت به چشم نیاد.
زیاد به این ارزونتر بودن کنسول و بازیهای انحصاری دل خوش نکنید.

حالا مگه بده ارزون تر دادن ؟به نفع گیمر ها

نگرفتی چی میگه , میگه تنها ارزون بودن مهم نیست مهم اینکه بتونی از نظر نرم افزاری در طول مدت عمر مفید دستگاه ازش پشتیبانی نرم افزاری درست داشته باشی .

به خاطر اینکه بعضی ها فکر میکنن فقط قیمت کمتر موجب برنده شدن سونی در نسل بعد هستش که داره میگه اینجوری نیست بر عکس اگه پشتیبانی نرم افزاری درست نداشته باشیم همین امتیاز که قیمت دستگاه کمتره هم به ما کمکی نمیکنه .;)

به نظر من xbox one به صرفه تر هست
شما الان یه دوربین دیجیتال مسخره هم کمتر 150 دلار نمیتونید بخرید
اون که دیگه کینکت هستو . امکاناتش

دوست عزیز بنده مایکرو فن نیستم ولی همین نسل هم سونی انحصاری کم نداشت ولی بازم از لحاظ فروش کم اورد مقابل micro حالا چرقدر هم که این اختلاف کم باشه.
از طرفی هم بازاریابی مایکرو همشه بهتر از سونی بوده و همین بازاریابی قویشون میتونه باعث بشه از لحاظ فروش از سونی جلو بیفتن و اون اختلاف قیمت به چشم نیاد.
کی گفته تو فروش مایکرو بهتر بوده؟!
اولا تو کنسول که پلی 3 با یک سال دیر تر اومدن تا الان بهتر و بیشتر فروخته!
دوما تو فروش بازی های مولتی پلتفرم عناوین شوتری مثل بتلفیلد و کال آو دیوتی روی 360 بهتر فروختن و عناوینی غیر شوتری چون فیفا و توم ریدر و اساسین کرید و ...هم رو پلی 3 فروش بیشتری داشتن!
در مورد بازاری یابی هم فقط خواستید یه چیزی گفته باشید!!!:d

Tretton: ارزانتر بودن PlayStation 4 موفقیت را تضمین نمی کند
سخت افزار قوی تر، شبکه آنلاین بهتر، سبک تر و کوچک تر بودن کنسول، انحصاری های بیشتر... اینا چی؟ اینا هم یعنی میخوای بگی موفقیت رو تضمین نمیکنه؟
فقط آداپتور Xone اندازه PS4 ـه:|

دوست عزیز بنده مایکرو فن نیستم ولی همین نسل هم سونی انحصاری کم نداشت ولی بازم از لحاظ فروش کم اورد مقابل micro حالا چرقدر هم که این اختلاف کم باشه. توی بازیهای مولتی هم که در اکثر مواقع فروششون روی xbox بیشتر بوده. از طرفی هم بازاریابی مایکرو همشه بهتر از سونی بوده و همین بازاریابی قویشون میتونه باعث بشه از لحاظ فروش از سونی جلو بیفتن و اون اختلاف قیمت به چشم نیاد. زیاد به این ارزونتر بودن کنسول و بازیهای انحصاری دل خوش نکنید.
از حرفایی که زدی مشخصه که مایکرو فن نیستی!!!!!!!!!منم سونی فن نیستما ولی یه لست اف سونی میارزه به کله انحصاریای مایکرو

سخت افزار قوی تر، شبکه آنلاین بهتر، سبک تر و کوچک تر بودن کنسول، انحصاری های بیشتر... اینا چی؟ اینا هم یعنی میخوای بگی موفقیت رو تضمین نمیکنه؟
فقط آداپتور Xone اندازه PS4 ـه:|
دوست عزیز سخت افزار بهتر موفقیت رو تضمین نمیکنه،مگه psvita از رقیبش قویتر نبود،اخرش چی شد؟
شبکه انلاین بهتر هم نمیدونم بر چه اساسی گفتین بهتره ،دربارش بحث نکنیم بهتره.
ملت کنسول رو به خاطر سبکتر و کوچیکتر بودنش نمیخرن،نمیخوان که توی کیفشون بزارن یا بزنن زیر بغلشون و جابه جا کنن
به خاطر بازیهاش میخرن،اینکه کدومشون امکانات بیشتری در اختیارشون میزاره،از کدومشون میشه بیشتر لذت برد.
انحصاریهای بیشتر هم باز تضمین کننده موفقیت نیست،انحصاریهای بهتر بله ولی انحصاریهای بیشتر نه.

کی گفته تو فروش مایکرو بهتر بوده؟!
اولا تو کنسول که پلی 3 با یک سال دیر تر اومدن تا الان بهتر و بیشتر فروخته!
دوما تو فروش بازی های مولتی پلتفرم عناوین شوتری مثل بتلفیلد و کال آو دیوتی روی 360 بهتر فروختن و عناوینی غیر شوتری چون فیفا و توم ریدر و اساسین کرید و ...هم رو پلی 3 فروش بیشتری داشتن!
در مورد بازاری یابی هم فقط خواستید یه چیزی گفته باشید!!
دوست عزیز بر اساس اماری که من توی همین سایت دیدم و توسط خود اعضا این سایت هم گزاشته شده بود فروش xbox بیشتر بود.
توی میزان فروش بازیها هم اگه اشتباه نکنم بیشترین میزان فروش ماله همین بازیهای شوتر هستش و همین میتونه ورق رو به سمت 360 برگردونه حالا درباره باقی بازیها هم اطلاعی ندارم.
در مورد بازاریابی هم اصلا قصد نداشتم همینطوری یه چیزی گفته باشم،چیزیه که حقیقت داره و نمیشه انکارش کرد،همین بازاریابی بهتر به راحتی میتونه ماکرو رو از سونی جلو بندازه.

از حرفایی که زدی مشخصه که مایکرو فن نیستی!!!!!!!!!منم سونی فن نیستما ولی یه لست اف سونی میارزه به کله انحصاریای مایکرو
دوست عزیز الکی فن بودن رو تو پاچه من نکن،من هیچکدوم از کنسولهای این دو شرکت رو ندارم که حالا بخوام طرفشون رو بگیرم،قصد لج بازی هم ندارم، صرفا نظراتم رو بدون هیچ گونه توهینی بیان کردم.

آخرین ویرایش:
به کنسول سونی میرسه, مهم این هست که سونی تونسته با psp سهمی از بازار نینتندو رو بگیره! با اینحال که فروش DS رویایی بوده !
ولی به 360 میرسه اصلا مهم نیست که فروش 150 میلیونی شده 78 میلیون! :-b
الان این دلیل بر بد بودن و یا ضعف ps3 نیست. نشون دهنده این هست که سونی قسمت اعظمی از بازارش رو از دست داده

دوست عزیز سخت افزار بهتر موفقیت رو تضمین نمیکنه،مگه psvita از رقیبش قویتر نبود،اخرش چی شد؟
شبکه انلاین بهتر هم نمیدونم بر چه اساسی گفتین بهتره ،دربارش بحث نکنیم بهتره.
ملت کنسول رو به خاطر سبکتر و کوچیکتر بودنش نمیخرن،نمیخوان که توی کیفشون بزارن یا بزنن زیر بغلشون و جابه جا کنن
به خاطر بازیهاش میخرن،اینکه کدومشون امکانات بیشتری در اختیارشون میزاره،از کدومشون میشه بیشتر لذت برد.
انحصاریهای بیشتر هم باز تضمین کننده موفقیت نیست،انحصاریهای بهتر بله ولی انحصاریهای بیشتر نه.
دقیقا من حرف شما رو تایید میکنم دوست عزیزم.اون چیزی که مهمه بازیهای اون کنسوله.اینایی که من گفتم جزئیاته.خوب خیلی از PC گیمرها چند برابر کنسول خرج میکنند تا یه سیستم جمع کنند.مگه به وزن و شبکه آنلاین و پول و این چیزا نگاه میکنند؟ حرف من با Tretton هست که به یکی از مسائل جزئی یعنی قیمت کنسول پرداخته منم در جوابش بقیه جزئیاتو گفتم.وگرنه که من فن سونی نیستم به اون صورت که بخوام چشم بسته طرفداری کنم.خودم واقعا از انحصاری های Xone خوشم اومده نمونشم Quantum Break ! ولی نمیشه خب از بازیهای خوب PS4 مخصوصا انحصاریهاش چشم پوشی کرد چه بسا جدیدا هم معلوم شده بازیهای مولتی پلتفرم اکثرا روی PS4 بهتر هستند.

محض اطلاعتون این نسل فروش ps3 از 360 بیشتر بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or