Tomb Raider:Definitive Edition بر روی PS4 به صورت 60FPS اجرا خواهد شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
jpg

Scot Amos, طی مصاحبه ای با Eurogamer تایید کرده بود که TR:DE برروی PS4 و XO به صورت 1080p/30FPS اجرا میشود.در صورتی که Crystal Dynamics ماه گذشته اعلام کرده بود که انها قصد دارند بهترین کارایی و بازده رو برروی هردو کنسول داشته باشند که باعث شد همه به فکر 60FPS بودن بازی بیوفتند.در صورتی که طبق تاییدیه ی Amos بازی به صورت 1080p Native و 30FPS بر روی هردو کنسول اجرا میشود.
ولی از طرفی هم برخی منابع(1 , 2) اعلام کردند که نسخه ی PS4 به صورت 60FPS و نسخه ی XO به صورت 30FPS در اغلب مواقع اجرا می شوند.
افکت ها در هردو نسخه یکسان است گرچه برخی تفاوت های کوچک ممکن هست وجود داشته باشه.ولی بازده ها در دو کنسول(فریم ریت) متفاوت هست و همچنین متغییر.در XO گاهی اوقات تا 45 بالا میرود .ولی این فریم ریت برای زمانی از بازی هست که در محیطی ساده تر باشید.وقتی در صحنه های اکشن و پرجزییات تر قرار بگیرید فریم ریت حدود 30 میشود.و در PS4 تا 60 فریم بر ثانیه.که در سکانس های شلوغ تر و اکشن تر ،فریم ریت اندکی کاهش پیدا میکنه.
و این چیزی هست که ما براساس تجربمون بیان کردیم،و تا اعلام کردن این قضیه به صورت کلی از جانب همه فقط یک هفته باقی مونده.
-
خب خود Scot هم 60 فریم بودن نسخه PS4 رو تایید کرد.

Last edited by a moderator:
بعنوان کسی که PC رو برای بازی‌های مولتی-پلتفرم ترجیح میده، برتری اینجا با کنسول‌های نسل هشتم هست. :bighug: و خوب این وقت بیشتر برای بهتر کردن بازی نتیجه‌ای جز این هم نمی‌تونست داشته باشه

اضافه شدن TressFX، نورپردازی بهتر، زنده‌تر شدن محیط ( تاثیر باد روی درخت‌ـها :-o ) و...

شاید تنها قسمت‌هایی که از نظر من بشه بهش خرده گرفت، طراحی جدید صورت لارا ( قدیمی‌ـه از نظر من بهتر ) و کیفیت بافت روی درخت در تصاویر صفحات قبل بود

پ.ن: چه دل پری دارند همگی 8-|

نسخه PC که برا یه سال پیشه

تغییراتی که برای کنسولهای جدید دادن بصورت یک اپدیت برای نسخه PC هم منتشر کنن بعد مقایسه کنن کدوم بهترن

ولی خوب نمیکنن چون باید بفروشن دی:

آخرین ویرایش:
راستش بادیدن این گیف یاد حرفای Leah.B افتادم که از تجربه ی این نسخه رو PS4 میگفت.(ینی یه جورایی حسشون کردم:دی)
-چیزی که باعث واقع گرایانه بودن بازی روی PC میشد،استفاده از تکنولوژی TressFX بود.تکنولوژیی که تو این نسخه شاهد اضافه شدن اون به بازی هستیم.حالا وقتی لارا میدود،با توجه به جهت باد موهای او خیلی ----طبیعی حرکت میکنه.
-شکی نیست که لارا در این نسخه خیلی واقع گرایانه تر از قبل هست ولی چیزی دیگه ای که جالب توجه هست،تغییرات ایجاد شده در جزیره ی Yamatai هست!انگار Crystal Dynamics این جزیره رو یک کاراکتر فرض کرده و تاجایی که تونسته ارتقاعش داده!
-بادها کاملا داینامیک هستند.در میان چمن ها،درخت ها و برگ ها با توجه به شدت باد ،حالت ها و تکان های متفاوتی رو میبینید.
-سایه ها،یا نور هایی که از بین چمن ها رد میشن اضافه شدند.
حتما بقیه حرفاش رو هم میشه حین انجام بازی تجربه کرد.
- تا زمانی که با دستای خودم بازی رو روی PS4 تجربه نکردم،اصلا متوجه تفاوت های عظیمش نشدم!
-تعداد قابل توجهی به اضلاع صورتش اضافه شده که باعث طبیعی و عاطفی تر شدن چهرش شده.
-تک تک بافت ها وتکسچرهای لارا ارتقا پیدا کرده و پراکندگی زیر سطحی به پوستش اضافه شده.به طور مثال این ویژگی باعث طبیعی تر شدن و زیبا شدن تابش نور بر روی پوست لارا میشه.
-وقتی میترسه یا عصبی و مهیج میشه،عرق روی پوستش دیده میشه.وقتی خیس میشه،صورتش و پوستش هم مرطوب و خیس میشه.حتی گِل و خون لارا پیشرفت گرافیکی داشتند.
-انعکاس ارتعاشات نور از اسلحه ها روی در و دیوار قابل مشاهده هست و حرارتی که از اسلحه ها خارج میشه مشهود.​

بیخود به کسی تهمت نزنین، یه پست از من بیارین که گفته باشه کنسول به قول شما اه اه هست ولی این هم حقیقتیه که خروجی بازی ها رو PC از کنسول خیلی بهتره و بازی ها گرافیک بالاتری دارن!
قسمت دوم حرفتون هم چه ربطی داره؟؟؟؟؟ وقتی گرافیک یه بازی رو PC بالاتر از کنسول اجرا میشه ربطش به قیمتش چیه؟ ما که نمی گیم کی چجوری اجرا می کنه یا اصلا میتونه اجرا کنه یا نه، این فقط واسه مقایسه هست که کدوم نسخه از گرافیک بالاتری برخورداره همین!!

لازم به آوردن مدرک و پست نیست. استدلال های منطقی PC فن ها تو همین تاپیک ریخته . :)

در مورد قسمت دوم هم واقعا از کسی که تگ خبرنگاری داره بعیده که یه چنین حرفی بزنه. شما می گین مقایسه، منم میگم مقایسه یه شرط و شروطی داره ولی از اونجا که به نفع شما نیست که حرف درست رو قبول کنین، سفسطه می کنین. در هر صورت به نظر من کسی که تگ خبرنگاری داره و جز تحریریه این سایت محسوب میشه، قبل از اینکه چنین پست های بی منطقی بده.، بهتره کمی صبر کنه!

موفق باشید.;) در آخر هم بد نیست دوباره این جمله مسعود نقل قول بشه که:
یه مقدار واقع بینی بد نیست پول 12 تا PS4 میدید PC بعد با کنسول 400 دلاری مقایسش میکنید باز جالبه همین 400 دلاریه اونقدرام بد نیست در نتیجه..

لازم به آوردن مدرک و پست نیست. استدلال های منطقی PC فن ها تو همین تاپیک ریخته . :)

در مورد قسمت دوم هم واقعا از کسی که تگ خبرنگاری داره بعیده که یه چنین حرفی بزنه. شما می گین مقایسه، منم میگم مقایسه یه شرط و شروطی داره ولی از اونجا که به نفع شما نیست که حرف درست رو قبول کنین، سفسطه می کنین. در هر صورت به نظر من کسی که تگ خبرنگاری داره و جز تحریریه این سایت محسوب میشه، قبل از اینکه چنین پست های بی منطقی بده.، بهتره کمی صبر کنه!

موفق باشید.;)

بله، نیازی به مدرک نیست چون حرفی که از روی باد هوا زده بشه خیلی راحت تره!
ضمن این که شما در جایگاهی نیستی که تگ منو زیر سوال ببری، لطفا حد خودتون رو بدونین!!

بعنوان کسی که PC رو برای بازی‌های مولتی-پلتفرم ترجیح میده، برتری اینجا با کنسول‌های نسل هشتم هست. :bighug: و خوب این وقت بیشتر برای بهتر کردن بازی نتیجه‌ای جز این هم نمی‌تونست داشته باشه

اضافه شدن TressFX، نورپردازی بهتر، زنده‌تر شدن محیط ( تاثیر باد روی درخت‌ـها :-o ) و...

شاید تنها قسمت‌هایی که از نظر من بشه بهش خرده گرفت، طراحی جدید صورت لارا ( قدیمی‌ـه از نظر من بهتر ) و کیفیت بافت روی درخت در تصاویر صفحات قبل بود

پ.ن: چه دل پری دارند همگی 8-|

دقیقا حرفتون درسته, منم به عنوان PC باز می گم برتری اینجا با DE ـه!
ولی این مقایسه ای که با نسخه ی PC انجام می شه حتی از سوی سایتی مثل kotaku خیلی از نظر من درست نیست!
بازی از نظر گرافیکی علاوه بر اینکه آپگرید شده, اضافات هم داشته. طراحی حرکات درخت ها و ... به DE اضافه شدن و توی نسخه ی اولیه که برای کنسول های نسل قبل و PC اومد اصلا نبودن! علاوه بر این چون بیس بازی کنسول های نسل قبل بوده و اون کنسول ها محدودیت های خودشون رو داشتن, این محدودیت ها رو PC هم اعمال می شه یه جورایی!
به نظرم باید بین دو کنسول مقایسه انجام بگیره, اگه قرار باشه با PC مقایسه شه شرایط باید یکسان باشه و DE برای PC هم بیاد که خب نمی یاد!

ولی به طور کلی گرافیک بازی و به خصوص این طور که توی گیف های بالا دیدم نورپردازی خیلی خوبه.واقعا برای کسی که بازی نکرده می شه گفت یکی از ارزش ترین بازی حال حاضر برای کنسول های نسل هشتم ـه!

من اینجا یک چیزی رو نمیفهمم :|

دوستان یک جوری از هزینه PC حرف میزنن انگار PC فقط واسه بازیه :| بعد میان هزینشو با کنسول مقایسه میکنن :|
من مثلا میام یک کارت خیلی قوی و گرون مثل GTX 770Ti میبندم رو سیستم حالا یعنی فقط من اینو واسه بازی بستم؟ :| حالا شاید یکی مثل من بود که 3Ds Max ـو UDK و ... کار کنه! این کارت میتونه نیازشو بر آورده کنه! آیا با 400$ ـی که شما به PS4 دادید میتونید باهاش بازی بسازید یا کارای مختلف سنگین دیگه ای انجام بدید؟

با PC کلی کار سنگین دیگه میشه انجام داد که به همین کارت ها واسه پردازش صفحه نمایش احتیاج دارن چرا فکر میکنید PC ـه گرون فقط واسه بازیه و استفاده دیگه ای نداره!

آقا این مقایسه Kotaku رو بیخیال شید. مردک گرفته Tress FX رو خاموش کرده، تنظیمات هم گذاشته رو Ultra(بالاترین تنظیمات Ultimate ه!) بعد میگه PS4 و X1 بهتر هستن:| جا داره یه پـَ نـَ پـَ به Kotaku بگیم.

دوستان این مقایسه اصلا درست نیست
سایت کوتاکو هم که این مقایسه رو انجام داده کلا عقل نویسندش برای من زیر سواله...
اگه واقعا میخواد مقایسه کنه مقایسه ی عادلانه مقایسه ای هست که pc با نسخه های 360 و ps3 مقایسه بشه
خیلی طبیعیه که حتی تو اگه خوف ترین pc رو هم داشته باشی و بازی تا حدی میتونه خوب باشه که ساخته شده...دیگه قابلیتای جدید نسخه ی x1 و ps4 بهش اضافه نمیشه که...
البته میدونم شما کنسول فن های عزیز بدلیل خبر داشتن از قدرت های فوق العاده ی pc هست که ازش چنین انتظاری دارید
طبیعی هم هست...

هیچ pc بازی قبول نمیکنه که قدرت کنسول ها با pc های معمول روز برابره
ما داریم اینجا بحث میکنیم طرف میگه به رزولیشن 4k فکر کنید جوابتون رو میگیرید:|
الکی بحث رو کش ندید چون هیچ کدوم از 2 طرف قبول نمیکنن

دقیقا حرفتون درسته, منم به عنوان PC باز می گم برتری اینجا با DE ـه!
ولی این مقایسه ای که با نسخه ی PC انجام می شه حتی از سوی سایتی مثل kotaku خیلی از نظر من درست نیست!
بازی از نظر گرافیکی علاوه بر اینکه آپگرید شده, اضافات هم داشته. طراحی حرکات درخت ها و ... به DE اضافه شدن و توی نسخه ی اولیه که برای کنسول های نسل قبل و PC اومد اصلا نبودن! علاوه بر این چون بیس بازی کنسول های نسل قبل بوده و اون کنسول ها محدودیت های خودشون رو داشتن, این محدودیت ها رو PC هم اعمال می شه یه جورایی!
به نظرم باید بین دو کنسول مقایسه انجام بگیره, اگه قرار باشه با PC مقایسه شه شرایط باید یکسان باشه و DE برای PC هم بیاد که خب نمی یاد!

ولی به طور کلی گرافیک بازی و به خصوص این طور که توی گیف های بالا دیدم نورپردازی خیلی خوبه.واقعا برای کسی که بازی نکرده می شه گفت یکی از ارزش ترین بازی حال حاضر برای کنسول های نسل هشتم ـه!

من قبلا هم گفتم که نور پردازی بازی ارتقاء پیدا کرده لارا هم از اول طراحی شده که خب به نظر من همون قبلیه بهتر بود.
این سایت همسایه هم تصاویر مقایسه ایی از بازی گذاشته بین پی سی و ps4 که نسخه ps4 نور پردازیش ارتقاء داده شده و رنگهاشم گرمتر شدن مثل این میمونه یه ***** نارنجی رو تصویر داده باشن.ولی با توجه به گفته شما که باید همین نسخه برای پی سی هم بییاد بعد مقایسه صورت بگیره باز هم تو همون تصاویر جزییات و کیفیت بافت ها تو نسخه پی سی بیشتره تقریبا اکثر نظرات بچه ها هم همین بوده.
حالا بماند که کی از اول اومد نظر داد این بازی نسخه ps4 از نسخه پی سی بهتره و پای پی سی رو کشید وسط بعدشم زدند جاده خاکی.رفتند تو انحصاریو قیمت سخت افزارو .....از این حرفا
این مقایسه عجیب و غریب واین همه تعریف و تمجید kotaku هم از بازی غیر منطقیو عجیبه .

آخرین ویرایش:
آقا این مقایسه Kotaku رو بیخیال شید. مردک گرفته Tress FX رو خاموش کرده، تنظیمات هم گذاشته رو Ultra(بالاترین تنظیمات Ultimate ه!) بعد میگه PS4 و X1 بهتر هستن:| جا داره یه پـَ نـَ پـَ به Kotaku بگیم.
اینجا بحث بحث قدرت نیست! باید نسخه PS4 و Xbox one بهتر باشن! چون یک سال دیرتر عرضه شدن و خیلی بیشتر روشون کار شده! و تمام افکت هایی که همون زمان واسه PC در دسترس بوده پیشرفت کرده و حالا روی کنسول عرضه شده و بهتر بودنش روی کنسول یک امر طبیعیه!

ولی در مورد اون عکسی که kutaku قرار داده حالا اینو ببینید!:
http://www.8pic.ir/images/94284855330559238381.jpg
این عکس مال همون تیکه هست که روی PC ران شده + FXAA و ...
هیچ شباهتی بین این و اون چیزی که Kutaku قرار داده من نمیبینم :| این بیشتر به اون Xbox one نزدیکه تا به اون نسخه PC ـی که Kutaku قرار داده :|

همین ultra هم بعضی جاهاش بهتره تنه درخت ها و برگ ها tess داره کنسول نداره بعد وقتی فیزیک درختها تو نسخه pc نیست گیف گرفته چی رو نشون بده؟اگه راست میگه اونم تو یه آبدیت بده تا ببینیم چطور دونه دونه برگ های درخت طبق قوانین فیزیک پایین میاد واسه pc

من نمیفهمم مقایسه کنسول با PC از نظر گرافیک تو بازی ها چه معنی میتونه داشته باشه ؟ خوب اگه این نسخه از TR (NEXT GEN برای PC هم عرضه میشد و رو یه PC قوی اجرا بشه معلومه که PC بهتر عمل میکنه ...

حالا نمیدونم منظور از این کارا چیه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or