Tomb Raider:Definitive Edition بر روی PS4 به صورت 60FPS اجرا خواهد شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
jpg

Scot Amos, طی مصاحبه ای با Eurogamer تایید کرده بود که TR:DE برروی PS4 و XO به صورت 1080p/30FPS اجرا میشود.در صورتی که Crystal Dynamics ماه گذشته اعلام کرده بود که انها قصد دارند بهترین کارایی و بازده رو برروی هردو کنسول داشته باشند که باعث شد همه به فکر 60FPS بودن بازی بیوفتند.در صورتی که طبق تاییدیه ی Amos بازی به صورت 1080p Native و 30FPS بر روی هردو کنسول اجرا میشود.
ولی از طرفی هم برخی منابع(1 , 2) اعلام کردند که نسخه ی PS4 به صورت 60FPS و نسخه ی XO به صورت 30FPS در اغلب مواقع اجرا می شوند.
افکت ها در هردو نسخه یکسان است گرچه برخی تفاوت های کوچک ممکن هست وجود داشته باشه.ولی بازده ها در دو کنسول(فریم ریت) متفاوت هست و همچنین متغییر.در XO گاهی اوقات تا 45 بالا میرود .ولی این فریم ریت برای زمانی از بازی هست که در محیطی ساده تر باشید.وقتی در صحنه های اکشن و پرجزییات تر قرار بگیرید فریم ریت حدود 30 میشود.و در PS4 تا 60 فریم بر ثانیه.که در سکانس های شلوغ تر و اکشن تر ،فریم ریت اندکی کاهش پیدا میکنه.
و این چیزی هست که ما براساس تجربمون بیان کردیم،و تا اعلام کردن این قضیه به صورت کلی از جانب همه فقط یک هفته باقی مونده.
-
خب خود Scot هم 60 فریم بودن نسخه PS4 رو تایید کرد.

Last edited by a moderator:
من نمیدونم چرا بعضی این pc گیمرها اینقدر سماجت میکنن!! آقا بپذیرید! این بازی روی کنسولهای نسل بعد بهتر از pc هستش اینو ما نمیگیم منابع معتبر دارن میگن!

شما تا بحال اصلا تسلیشن دیدی ؟ تسلیشن رمیدونید چیه اصلا که به من میگی شما خودت نشونه من بده...تا بحال تسلیشن رو تویه این بازی on off کردی ...حتی نسخه ی ps4 هم نداره که ببینی...
فرق دیگه ازین گنده تر و واضخه تر تویه یک بازی که نسخه ی ps4 نزدیک به یک سال دیتر عزضخ شد ؟

نیازی نیست بگم کجایه عکس کل عکسی که کات شده مشخص هست...

اره میره زیره سوال با این مقایسه ی مسخره نسخه ی pc حتی tress fx شم فعال نیست ...

خوب اگر می دونستید که این حرفارو نمیزدید ..مشکل همینحاست...مثل همیشه با تو شا شاخ برگ به جای بالا بودن تکسچر ها گولتون زدند...با اینکه بازی جدیدتره ولی ضعیفتره...

حرف رو هوا نیست عکس گذاشتم برو ببین تو اصلا تسلیشن رو بمن توضیح بده عزیزه من تا من منظورتو از تسلیشنی که میگی بدونم ؟ :دی

.............

اومدن از تکسچر و بندو بساط بازی زدن دوتا شاخ برگ اضاف کردن که اینطور که معلومه با این طرزه فکرا هم کارشون همچین اشتباه نبوده.
D:
1. اون مقایسه "مسخره" نسخه PC هم ذکر کرده خودشون که TressFX رو مخصوصا خاموش کردن که نسخه کنسولی تفاوته موهاش رو جلوه بده به راحتی به منظور اینکه سازنده ها گفتن این نسخه طراحی شده نسل بعدی برای کنسولها هست ...
2.شما که میدونی چرا رفتی عکس رو کات کردی از texture های بازی گزاشتی میگی TESSELLATION هست اینا ؟ نه واقعا چی بگم من !

TESSELLATION تکنیکی هست که برای واقعی جلوه تر دادن چندضلعی و حجم دار کردن object ها توی محیط به کار میره و توی tomb riader هم بیشتر برای طبیعی تر کردن object ها و دور نگه داشتنشون از نشون دادن چند ضلعی شدنشون استفاده شده و قسمتی از بافتها رو هم حجم دار کرده ....

تو همون 3 تا عکسی هم که شما از نسخه 4 و Pc گزاشتی خیلی واضح هست که شکل بافتی که روی ps3 و pc رفته یکی هست منتها به واسطه قدرته Pc وضوحه بالاتری داره و خیلی هم واضح هست texture هایی که برای ps4 و one طراحی شده مقداری متفاوت هست

در ضمن یک نگاهی به شونه لارا هم توی همون عکسها ای نظر جزییات بندازی بد نیست .... !

اضافه هم شما هم که نمیدونی واقعا tessellation به چه منظور به کار رفته میگی با شاخه و برگ گولت زدن !_!
WOW داره !!!

منم خودم PC GAMER هستم اما واقعا برتری گرافیکی بازی توی یک Tessellation خلاصه نشده ×______×
این عکسها هم تفاوته tess رو توی ultra نسخه Pc نشون میده . خاموش و روشن در کنار یک دیگر !

من نمیدونم چرا بعضی این pc گیمرها اینقدر سماجت میکنن!! آقا بپذیرید! این بازی روی کنسولهای نسل بعد بهتر از pc هستش اینو ما نمیگیم منابع معتبر دارن میگن!

چیزی که نیست مگه میشه پذیرفتش ؟؟ ببین شما حتی ازین همین 1 بازی هم که جدیدتر از نسخه ی pc اومده نمیتونید برتری بگیرید...اصلا اوضاییه :دی

منابع نشونم بده با عکس بذار که تکسچر ها هم مشحص باشن حرف رو هوا نزن..

- - -ویرایش - - -

D:
1. اون مقایسه "مسخره" نسخه PC هم ذکر کرده خودشون که TressFX رو مخصوصا خاموش کردن که نسخه کنسولی تفاوته موهاش رو جلوه بده به راحتی به منظور اینکه سازنده ها گفتن این نسخه طراحی شده نسل بعدی برای کنسولها هست ...
2.شما که میدونی چرا رفتی عکس رو کات کردی از texture های بازی گزاشتی میگی TESSELLATION هست اینا ؟ نه واقعا چی بگم من !

TESSELLATION تکنیکی هست که برای واقعی جلوه تر دادن چندضلعی و حجم دار کردن object ها توی محیط به کار میره و توی tomb riader هم بیشتر برای طبیعی تر کردن object ها و دور نگه داشتنشون از نشون دادن چند ضلعی شدنشون استفاده شده و قسمتی از بافتها رو هم حجم دار کرده ....

تو همون 3 تا عکسی هم که شما از نسخه 4 و Pc گزاشتی خیلی واضح هست که شکل بافتی که روی ps3 و pc رفته یکی هست منتها به واسطه قدرته Pc وضوحه بالاتری داره و خیلی هم واضح هست texture هایی که برای ps4 و one طراحی شده مقداری متفاوت هست

در ضمن یک نگاهی به شونه لارا هم توی همون عکسها ای نظر جزییات بندازی بد نیست .... !

اضافه هم شما هم که نمیدونی واقعا tessellation به چه منظور به کار رفته میگی با شاخه و برگ گولت زدن !_!
WOW داره !!!

منم خودم PC GAMER هستم اما واقعا برتری گرافیکی بازی توی یک Tessellation خلاصه نشده ×______×

اول از همه بگم که کیفیت تسلیشن به رزلوشن تکسچر بستگی داره و ووو ...

من از تو توضیح نخواستم هرکسی این بن و بگوری ها رو میدونی نت به این گنده ای.
اینا چیه نشونه من میدی ؟؟ من دارم با کنسول مقایسه میکنم تو رفتی تو نت واسه من عکس مقایسه ی تسلیشن اوردی :دی ...خیلی باهالید انصافا با ه دو چشم :دی

همین تسلیشن رو اگه غیر فعال کنی یه چیزی مثله نسخه ی ps4 میشه البته بازم بهتر چون نسخه ی ps4 حتی تکسچر ها هم روی درجه ی اخر نیستن...کیفیت بافتها تو نسخه ی کنسول پایینه...

چیزی که نیست مگه میشه پذیرفتش ؟؟ ببین شما حتی ازین همین 1 بازی هم که جدیدتر از نسخه ی pc اومده نمیتونید برتری بگیرید...اصلا اوضاییه :دی

بحث با شما بی فایدس ! شما فکر کن نسخه pc بهتره اوکی؟راحت باش;) یعنی من قبلا شک داشتم اما الان مطمئن شدم شما PC گیمرها اصلا منطق رو نمی تونید هضم کنید باز ما کنسولی ها بعضی وقتها درسته که میوفتیم جون هم ولی وقتی حقایق رو می بینیم و لمس می کنیم کتمانش نمی کنیم دیگه ! نمونش همین داستان رزولوشن کنسولهای نسل بعد!! شما ها واقعا ایول دارید دیگه:d

از قدیم گفتند از کوزه همان برون تراود که در اوست:d
شما نمیتونی از کنسولی که گرافیکی در حد 7790و7850 داره انتظار معجزه داشته باشی.حالا پردازنده هم بماند.معلومه که برای اینکه بشه روی کنسول 60 فریم fhd اجرا کنند خیلی از افکتهای بازی رو کم کردندوبه لطف نور پردازی خوب این کمبود ها رو یه جورایی پوشش دادند..اتفاقا ما خوب میدونیم تسلیشن چی هست احتیاجی نیست کسی توضیح بده با خاموش و روشن کردن همین تسلیشن که بعضیا فکر میکنند مهم نیست فریم بازی نزدیک 10 فریم کم و زیاد میشه.ارتقا کیفیت بازی بواسطه همین تسلیشن رو هم نمیشه با یه عکس نشون داد.کیفیت texture ها معلومه خیلی کمتره تو همون عکسا به درخت یه نگاه بندازید همه چیز مشخصه دیگه احتیاج به این همه توضیح دادن نیست . خیلی جالبه من نمیدونم چه طوری میخوان 4xSSAAرو تو این بازی اعمال کنند بعد 60 فریم هم بگیرن رو کنسول!!!!
shadow تو نسخه پی سی در حد ultra به قدری با کیفیت و دقیقه که تک تک برگ درختها و حتی موهای لارا هم سایه دارند اینا چیزایی که نمیشه تو 4تا عکس کامل نشونشون داد.حالا ssao هم بماند.کاری هم به این نداریم که تو نسخه کنسولی reflections و depth of field و بقیه افکتها تو چه سطحی هستند.البته اگه از نظر دوستان با منطق!اینا بی ارزش نباشند.ایا میشه روی کنسولی با این قدرت همه این افکتها رو داشته باشیم بعد 60 فریم هم بگیریم!!!!!
حالا جای شکرش باقیه یکی نمییاد بگه نسخه ps3 با کیفیت تر از نسخه pc هست تا همین چند ماه پیش قبل از معرفی کنسولهای جدید همین دوستان تو همه بازی های مولتی مییومدن میگفتند ما که بین پی سی و کنسول تفاوتی نمی بینیم یا میگفتند اینا همش یه مشت افکت بی ارزشه روی پی سی!!!!بعد به ما میگن بی منطق عجب..معنی منطقم فهمیدیم.
اگه اینجوره که دوستان میگن یا گرافیک های دسکتاپ گرافیک نیست و تقلبیه یا gpu های این کنسولها خیلی خفنند فقط برای اینکه ریا نشه مدلشو پایین تر گفتند.:d

آخرین ویرایش:
بحث با شما بی فایدس ! شما فکر کن نسخه pc بهتره اوکی؟راحت باش;) یعنی من قبلا شک داشتم اما الان مطمئن شدم شما PC گیمرها اصلا منطق رو نمی تونید هضم کنید باز ما کنسولی ها بعضی وقتها درسته که میوفتیم جون هم ولی وقتی حقایق رو می بینیم و لمس می کنیم کتمانش نمی کنیم دیگه ! نمونش همین داستان رزولوشن کنسولهای نسل بعد!! شما ها واقعا ایول دارید دیگه:d
به جان خودم مجبور نیستی ببافی، بعد هم بیای دم از منطق بزنی.
زیر سوال بردن پیشرفت تکنولوژی کاریه که از یک فرد جالب برمیاد.

به جان خودم مجبور نیستی ببافی، بعد هم بیای دم از منطق بزنی.
زیر سوال بردن پیشرفت تکنولوژی کاریه که از یک فرد جالب برمیاد.
عزیزان فازتون چیه کلا ؟!
ورژن کنسول های نسل بعدی بازسازی شدس و افکت ها و تکنیک های گرافیکی جدیدتر و بهینه شده تری رو داره نسبت به ورژن قبلی ! چه ربطی به زیر سوال بردن پیشرفت تکنولوژی ؟!! پس شماها یه کاری کنید خواهشا , دیگه منتظره ورژن جدید resident evil 4 ultimate hd برا PC نباشد با توجه به همین پیشرفت برید همون نسخه قبلی و اولیه رزیدنت اویل 4 رو بذارید تو ابر پی سی هاتون و با نهایت تنظیمات بازی کنید :) چه کاریه !!!

چیزی که نیست مگه میشه پذیرفتش ؟؟ ببین شما حتی ازین همین 1 بازی هم که جدیدتر از نسخه ی pc اومده نمیتونید برتری بگیرید...اصلا اوضاییه
biggrin1.gif

- - -ویرایش - - -

اول از همه بگم که کیفیت تسلیشن به رزلوشن تکسچر بستگی داره و ووو ...

من از تو توضیح نخواستم هرکسی این بن و بگوری ها رو میدونی نت به این گنده ای.
اینا چیه نشونه من میدی ؟؟ من دارم با کنسول مقایسه میکنم تو رفتی تو نت واسه من عکس مقایسه ی تسلیشن اوردی
biggrin1.gif
...خیلی باهالید انصافا با ه دو چشم
biggrin1.gif

همین تسلیشن رو اگه غیر فعال کنی یه چیزی مثله نسخه ی ps4 میشه البته بازم بهتر چون نسخه ی ps4 حتی تکسچر ها هم روی درجه ی اخر نیستن...کیفیت بافتها تو نسخه ی کنسول پایینه...

عزیز نرود میخ آهنی در سنگ ...

تاحالا کدوم یکی‌ از این بحث‌ها به نتیجه رسیده که خودتو خسته میکنی‌

شما نمیتونی از کنسولی که گرافیکی در حد 7790و7850 داره انتظار معجزه داشته باشی.
شما بیا و Ryse رو توضیح بده چجوری اجرا شده؟ تمام تکنیک هایی که یه سری غش و ریسه میرن براش هم داخلش به کار رفته!

از قدیم گفتند از کوزه همان برون تراود که در اوست:d
شما نمیتونی از کنسولی که گرافیکی در حد 7790و7850 داره انتظار معجزه داشته باشی.حالا پردازنده هم بماند.
شما PC باز هم هیچ وقت نمیخواید قبول کنید که GPUو CPU ای برای کنسول ها طراحی میشه خیلی متفاوت تر از چیزی هست که شماها روی PC های چندین میلیونیتون میبندین و پزش رو میدید. نسل قبل هم مثل اینکه یادتون رفته با یه GPU با رم 256 مگ، گرافیکی در حد Uncharted 3 و The Last of Us و Forza 4 روی کنسول ها داشتیم که هر PC بازی رو مدحوش کرده بود!
همین الان و در ابتدای نسل و توی یه بازی لانچ گرافیکی در حد Ryse و Killzone داریم! شما تصور کن بعد از 7 سال چه چیزهایی میشه دید با این کنسول ها. یه نیم نگاه کوتاهی به تفاوت بین Uncharted 1 و The last of us و یا گیرز 1 و گیرز جاجمنت بندازید بد نیست.

شما PC باز هم هیچ وقت نمیخواید قبول کنید که GPUو CPU ای برای کنسول ها طراحی میشه خیلی متفاوت تر از چیزی هست که شماها روی PC های چندین میلیونیتون میبندین و پزش رو میدید. نسل قبل هم مثل اینکه یادتون رفته با یه GPU با رم 256 مگ، گرافیکی در حد Uncharted 3 و The Last of Us و Forza 4 روی کنسول ها داشتیم که هر PC بازی رو مدحوش کرده بود!
همین الان و در ابتدای نسل و توی یه بازی لانچ گرافیکی در حد Ryse و Killzone داریم! شما تصور کن بعد از 7 سال چه چیزهایی میشه دید با این کنسول ها. یه نیم نگاه کوتاهی به تفاوت بین Uncharted 1 و The last of us و یا گیرز 1 و گیرز جاجمنت بندازید بد نیست.
اون برای دوران قدیم بود، اونطوری کار کردن با کنسول سخت می شد، برای همین ترجیح دادن معماری کنسول رو نزدیک به PC کنن تا کار باهاش راحت تر شه، استدلال های نسل قبل رو نمیشه به این نسل تعمیم داد. این نسل از همون ابتدا کنسولا از نظر قدرتی کم آوردن.

دقیقا:|:d
اکیدا توصیه میشه تصاویر Jaw Drop بازی Beyond رو یه نیم نگاه(!) بیندازید تا به قدرت نهفته PS3 که نسل قبل است پی ببرید!!
beyond_jump.jpg

beyond-two-souls.jpg

کیفیت این عکس ها پایین هست که اگر کیفیت اصلی ـش رو میزاشتم آنچنان حجمی دارن که تاپیک دیگه اصلا بالا نمیومد، در نتیجه فردین هم باید تاپیک را قفل میکرد تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم..درست میگم؟!;;):dدیگه Ps4 رو خودتون حدس(!) بزنید...

متاسفانه متاسفانه ادم تو این سایت چیزایی میخونه که واقعا باید گریه کنه :))

دوست کنسول باز توجه کن .. اگر به هر دلیلی گرافیک بازی در ویرایش ادیت جدید روی نسخه کنسول بهتر باشه برای اینه که دوباره بازی ادیت کردن ( هرچند قیافه لارا افتضاح شده ما همون نسخه PC بیشتر دوست داریم)

فقط یه لحظه فکر کن خدایی نکرده یهو حوس کنن اپدیت جدید برای نسخه PC بدن که تمام تغییرات جدید رو نسخه PC هم اعمال بشه باز همون اش همون کاسس که

الان چیو میخواین ثابت کنید بما ؟؟؟؟؟؟؟ قدرت سخت افزار کنسولتونو ؟؟؟

یه لحظه فقط به 4K فکر کنید جوابتونو گرفتید موفق باشید

برام جالبه اینقدر تو بوقو کرنا میکنن از نسخه PC بهتره که ملتو مجاب کنن برن بازی بخرن یعنی شماها هنوز موضوع به این سادگی رو نفهمیدید ؟

درکل فقط یک PC GAMER نادان میاد دوباره این بازی رو PS4 خودش امتحان میکنه

یاد EA افتادم از ترسش نسخه نسل بعدی FIFA2014 PC منتشر نکرد ... که نکنه رو PC بهتر از اب در بیاد که 100% هم همینطور میشد

برای NFS خودشو کشت نسخه PC روی 30 فریم باشه ( فقط برا خالی کردن جیب کنسول فنا دی: )

خوشم میاد خوب ملتو سرکار میزارن

همین الان و در ابتدای نسل و توی یه بازی لانچ گرافیکی در حد Ryse و Killzone داریم
شما تو این نسل اینارو داری ما تازه تو نسل قبلی Crysis 3 داشتیم

آخرین ویرایش:
اون برای دوران قدیم بود، اونطوری کار کردن با کنسول سخت می شد، برای همین ترجیح دادن معماری کنسول رو نزدیک به PC کنن تا کار باهاش راحت تر شه، استدلال های نسل قبل رو نمیشه به این نسل تعمیم داد. این نسل از همون ابتدا کنسولا از نظر قدرتی کم آوردن.

این حرف شما منو یاد یه جمله معروفی انداخت که گفته بود " من فکر نمی کنم فلان شرکت در نسل بعد هم بتونه مثل این نسل بازی خوب بسازه چون کار کردن با کنسول ها راحت شده ":|

پدر منطق رو در اوردید شماها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or