The Witcher (New Saga)

سازنده
CD Projekt RED
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
CD Projekt
FOYqcRqWUAQBrAb (1).jpg

PlatformsTBA
DeveloperCD Projekt RED
PublishersCD Projekt
GenreAction RPG
Release DateTBA
EngineUnreal Engine 5​

CDPR به صورت رسمی ساخت نسخه جدید ویچر را تایید کرد . طبق گفته CDPR این نسخه قرار ـه شروع کننده یک Saga جدید باشه. CDPR همچنین تایید کرده که این بار به جای استفاده از موتور خانگی خودش Red Engine قرار ـه به صورت نزدیک با اپیک همکاری کنه و از موتور UE5 بهره ببره . این همکاری بلند مدت شامل ساپورت همه جانبه اپیک از CDPR در مسائل تکنیکی خواهد بود . فعلا هیچ اطلاعاتی از Setting ، پلتفرم مقصد و تاریخ انتشار بازی در دسترس نیست فقط همین رو میدونیم که بازی در مراحل اولیه توسعه قرار داره و به این زودیا قرار نیست ازش خبری بشه

CDPR بخاطر فاجعه ای که به بار آوردن تا بازیشون به بهترین شکل عرضه نشه، اصلا نمیشه براش هایپ بود. نه اینکه امیدوارم نباشم ولی اینا سر Cyberpunk 2077 یه هایپ الکی راه انداختن خودشونم سوارش شدن و تا عرضه به رو خودشون هم نمی آوردن. پس تا عرضه بازی حتی اگه بهترین نمایش ها رو نشون بدن اصلا منطقی نیست جدی شون گرفت، بماند هرچی نشون بدن هم مردم ترولشون میکنن مگر اینکه یه چیزی مثل Witcher 3 تحویل بدن و ورق دوباره برگرده و تبدیل بشن به استودیویی که بازیشون 2015 همه جوایز رو درو کرد.

آخرین ویرایش:
مراحل ساخت بازی بالاخره وارد Full Production شد :

View attachment 358110
"other side of the coin"
hmmmmmmmmm :-?:-?

View attachment 358111

پ.ن : در بهترین حالت بره واسه اواخر 2027
من همیشه فکر می کردم اینا کامل سایبرو به شعبه بوستون می سپارن، ولی با این نفرات اینا با این تعداد بیشتر گوست دولوپر هستن و باز شعبه لهستان سایبرو می خواد بسازه، پس تا عرضه همین ویچر، نیروی اصلی به پروژه سیکوئل سایبر منتقل نمیشن و اونم در بهترین حالت میره 2029شاید 2030!

من همیشه فکر می کردم اینا کامل سایبرو به شعبه بوستون می سپارن، ولی با این نفرات اینا با این تعداد بیشتر گوست دولوپر هستن و باز شعبه لهستان سایبرو می خواد بسازه، پس تا عرضه همین ویچر، نیروی اصلی به پروژه سیکوئل سایبر منتقل نمیشن و اونم در بهترین حالت میره 2029شاید 2030!
طبق گفته خود CDPR شعبه بوستون قرار ـه واسه توسعه نسخه بعدی سایبرپانک اقدام کنه شعبه لهستان قرار ـه یـ سگانه از ویچر جدید بسازه هر کدوم با فاصله 2 سال (Witcher Saga) پس همچنان روی ساخت ویچر تمرکز دارن . اصلا یکی از برنامه های اصلی CDPR همین جدا کردن شعبه هاش و تمرکز روی چند تا پروژه همزمان ـه.
شعبه بوستون اخیرا 35 تا Position واسه استخدام باز کرده و داره فول اسپید استخدام میکنه و احتمالا سال دیگه تعدا نفراتشون رو به بالای 150 تا میرسونن و وارد Pre-Production میشن .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or