The Elder Scrolls V: Skyrim بهترین بازی این نسل در Amazon

A.R.A.$.H

کاربر سایت
The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_cover.png

طی رقابتی که در سایت Amazon.co.uk راه افتاده بوده است، بازی The Elder Scrolls V: Skyrim بهترین بازی نسل حاضر شده است.
این رای گیری از تاریخ 1 ژوئن تا 4 آگوست برگزار شد توسط مشتریان برگزار شد و از یک سیستم تورنومنت مانند بهره می برد.در آخر این رقابت Skyrim موفق به شکست The Last of Us, Red Dead Redemption و Uncharted 2: Among Thieves شد.
تصویر اصلی این رقابت به شکل زیر است :

05-08-2013-14-25-38.jpg

در این لیست بازی های دیگری نظیر Fallout 3, GTA 4, BioShock, Portal 2, Mass Effect 2, Super Mario Galaxy, Call of Duty 4: Modern Warfare, Batman: Arkham City, Far Cry 3, BioShock Infinite, The Walking Dead و Metal Gear Solid 4 نیز به چشم می خورد
نظر شما پیرامون این برنده ها چیست؟
VG247

عدم حضور StarCraft 2 لیست رو از اعتبار ساقط می کنه!!!:d

مجتبی The Last of Us رو کنار زد با اون همه 10/10 اون وقت میگی StarCraft 2 ؟؟!
yahoo_4.gif

حالا این نظر شخصی من بود,نگفتم که حتما اول بشه,گفتم حضورش الزامی بوده!!!:d
البته StarCraft 2 هم کم 10 از 10 نداشت!!!:>

اسکایریم : خیلی بازی عجیبی هست!! یعنی اگه بشینی نقدش کنی کلی ایراد ریز و درشت میشه ازش بیرون کشید ولی بعد بری بازیش کنی چند ساعت , آخرش میگی عجب شاهکاریه این بازی :d:|
.......
10 بازی برتر نسل از دید خودم : :d
1 ..... the last of us
2 ..... uncharted2 :at
3 ....red dead : redemption
4 ... batman :arkham city
5 .... tesv :skyrim
6 ....bioshock 1
7 ....halo 4 or god of war 3 or gears of war2
8 ....witcher 2:aok
9 .... mgs 4
10 ...mass effect 2

آخرین ویرایش:
ولی بعد بری بازیش کنی چند ساعت آخرش میگی عجب شاهکاریه این بازی
اسکایریم رو چندین بار گفتند توی نقدهای مختلف درسته مشکلات داره اما به قدری بزرگ هستش و سر شما رو گرم می کنه و شما رو در زیبایی سرزمینش غرق میکنه، ایرادات یادتون میره :d

مجتبی The Last of Us رو کنار زد با اون همه 10/10 اون وقت میگی StarCraft 2 ؟؟! :d
در واقع دو بازی اخرین ما و اسکایریم به فینال رسیدن ولی خب آخرین ما انحصاری بوده و اگه قرار باشه همه چیز عادلانه باشه باید آرای آخرین ما ضرب در 3 بشه :d
در اینصورت آخرین ما بهترین بازی نسله :bighug:

عدم حضور StarCraft 2 لیست رو از اعتبار ساقط می کنه!!!:d

حالا این نظر شخصی من بود,نگفتم که حتما اول بشه,گفتم حضورش الزامی بوده!!!:d
البته StarCraft 2 هم کم 10 از 10 نداشت!!!:>

واقعا استارکرفت لیاقت نداشت که بیاد توی این لیست :d واقعا heart of the swarm بسیار افت کیفی داشت :d

معلومه Skyrim روی چندتا پلتفرم عرضه شده و تعداد افراد بیشتری بازیش کردن نسبت به بازی های انحصاری :d و حتماً رای بیشتری میاره
اگه با این دید بخوایم بریم جلو که GTA & RDR رو هم نباید شکست میدادن
دیگه ناسلامتی GTA IV دوران خودش کلی رکورد فروش داشته !! در نتیجه ملت خیلی عظیم بازیش کردن :دی

خب یه سوال داشتم به نظرتون توی اسپایک آخرین ما چند در صد شانس گوتی شدن رو داره؟!
2 تا رقیب گردن کلفت داره و احتمالا بشه 3 تا!
جی تی ای 5
خب سری جی تی ای تو دو شماره ی قبلی به حق خودش رسیده و دیگه فقط میاد اینجا شماره 4 رو گسترش میده!.. گوتی نمیشه دیگه مگه نه ؟! :-s
بایوشاک : بی کران
خب این بازی بعیده گوتی بشه چون به هر حال به نسبت بایوشاک یک افت داشت و نتونست موفقیتهای اون رو تکرار کنه!
توتال وار رم 2
این می تو نه رقیب سرسختی باشه! :دی
نکته این هست که تو همین آمازون اخرین ما بایوشاک بی کران رو شکست داده و از سد دو غول که هر دو گوتی هم شدن گذشته یعنی جی تی ای و رد دد !
پس گوتی میشه تو اسپایک؟! :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or