The Division به PC خواهد آمد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
TheDivisionLogo_98959.png

کمپانی Ubisoft اعلام کرد که با توجه به درخواست هواداران، بازی tom clancy The Division به رایانه های شخصی خواهد آمد.
تهیه کننده اجرایی این بازی آقای Fredrik Rundqvist از هواداران بابت پشتیبانی آنها تشکر می کند و و قول داده اند که تمام اعضای Ubisoft Massive با سابقه ای که در PC دارند، سعی خواهند کرد که کیفیت خوبی را عرضه کنند.
The Division در E3 2013 به عنوان بازی کنسول های نسل بعد معرفی شد که یک بازی co-op شوتر می باشد که همیشه بایستی در آن آنلاین باشید.
VG247

عجیبه این پلتفرم که در حال مرگ بود که!=))

فکر کنم از مولتیها فقط dead rising3 مونده برای نسل بعد که روی pc هنوز تایید نشده.{daead rising3 اصلا برای ps4 هم میاد؟}

تقریباً تمام Third Partyـها بازیهای نسل بعدشون رو واسه PC منتشر می‌کنن.
این نسل مثل نسل قبل نخواهد شد.

آخرین ویرایش:
هزینه ساخت بالا برای نسل بعد یک عیب و مزیت داره اینکه دیگه استدیوها به هیچ وجه نمیتونن ریسک کنن و مجبورن از مکانیزم های جواب پس داده استفاده کنن
که این یعنی کاهش نواوری. بعد هم اینکه انحصاری تقریبا دیگه فقط در first party ها خلاصه میشه

تمام اعضای Ubisoft Massive با سابقه ای که در PC دارند
امیدوارم دوباره ندن دست Ubisoft kiev که فاجعه Ghost Recon:FS رو تکرار کنه رو پی سی.بازی بلائی سرم آورد که من برای اولین بار تو عمرم حاضر شدم مرحله آخر رو تو چیزتوب ببینم.
البته دیگه مشکلات پورت وجود نداره مثل این نسل ولی اصلا دوست ندارم بره زیر دست اینها.

امیدوارم دوباره ندن دست Ubisoft kiev که فاجعه Ghost Recon:FS رو تکرار کنه رو پی سی.بازی بلائی سرم آورد که من برای اولین بار تو عمرم حاضر شدم مرحله آخر رو تو چیزتوب ببینم.
البته دیگه مشکلات پورت وجود نداره مثل این نسل ولی اصلا دوست ندارم بره زیر دست اینها.

بازی رو سازنده‎های World in Conflict می‎سازن. این یعنی خیالتون راحت باشه. از هر نظر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or