The Dark Eye: Demonicon | PC

The-Dark-Eye-–-Demonicon-.jpg

Developer : Noumena
Publisher : Kalypso
Genre : Role-Playing
Release Date : TBA 2012

Kalypso امروز اولین اطلاعات از عنوان Demonicon را که بر اساس دنیای The Dark Eye در دست ساخت است را منتشر کرد ، بنابر این اطلاعات Demonicon توسط Noumena که پیش از این بر روی عناوین iOS کار میکرده است در حال ساخت است .
این عنوان نقش آفرینی قرار است راوی یک داستان تراژیک با تمی عاشقانه است که بنابر اعلام کالیپسو برخلاف بسیاری از نقش آفرینی ها این روزها شما قادر خواهید بود سیر داستانی را بنابر تصمیمات خودتان به طور بسیار قابل ملاحظه ای دچار تغییر کنید ، همچنین دنیای بزرگ و وسیع Demonicon با آزادی عمل بسیار محل مناسبی برای گشت و گذار گیمرهای کنجکاو خواهد بود ، با توجه به تصاویر معدود منتشر شده به نظر می رسد طراحی هنری بازی در سطح مطلوبی قرار دارد .
Demonicon قرار است در سال 2012 برای هر سه پلتفورم PS3 , XBOX 360 و PC منتشر شود .

سری The Dark Eye همیشه جز عناوین محبوب و البته سخت نقش آفرینی هست.
ریشه بازی رو هم جایی خوندم که برمیگرده به آلمان.
نسخه قبلی این بازی یعنی Drakensang علاوه بر اونکه از گرافیکی زیبا بهره مند بود، گیم پل اصیل و کلاسیک نقش آفرینی رو هم داشت.
امیدوارم این نسخه به خاطر کنسولیزه شدنش به سرنوشت بد Dragon Age 2 دچار نشه.

سری The Dark Eye همیشه جز عناوین محبوب و البته سخت نقش آفرینی هست.
ریشه بازی رو هم جایی خوندم که برمیگرده به آلمان.
نسخه قبلی این بازی یعنی Drakensang علاوه بر اونکه از گرافیکی زیبا بهره مند بود، گیم پل اصیل و کلاسیک نقش آفرینی رو هم داشت.
امیدوارم این نسخه به خاطر کنسولیزه شدنش به سرنوشت بد Dragon Age 2 دچار نشه.

این هیچ ربطی به Darkensang نداره ! سازنده و ناشر کاملا متفاوت هستن فقط استفاده از المان های این دنیا یکسان هست .

سلام دوستان.خسته نباشید و واقعا خوشحال و ممنونم ک این انجمن رو را انداختین.من وقتی میخئام رزولوشن بازی رو(هالو2) عوض کنم بدون هیچ ارروری یکدفه کلا از بازی خارج میشه.علت چیه؟

- - -ویرایش - - -

لطفا جواب بدین.رزولوشن بازی روی 1024*2014 هست.و من نیاز دارم تا بیارمش روی 800*680.اما وقتی وارد تنظیمات میشم و وقتی روی رزولوشن کلیک میکنم تا تغییرش بدم به طور ناگهانی ار بازی خارج میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or