Tekken X Street Fighter همچنان در دست ساخت است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Tekken-X-Ryu-485x377.jpg

یک سال از عرضه Street Fighter X Tekken بدست Capcom میگذرد.یک بازی مبارزه ای که استقبال خوبی از آن نیز شد.اما آیا به نظرتان جای خالی یک بازی اینبار با محوریت Tekken احساس نمی شد؟نگران نباشید.تهیه کننده سری Tekken آقای Katsuhiro Harada این مورد را فراموش نکرده است.
طی مصاحبه ای که ایشان به سایت Siliconera داشته اند تایید کردند که "این بازی همچنان در دست ساخت" می باشد.
هیچ اطلاعاتی از این بازی بجز یک مدل جدید از Ryu که در سال 2010 دیدیم وجود ندارد.
سخنان Katsuhiro Harada:
بازی هنوز در دست ساخت است نگران نباشید.دلایلی متعددی وجود دارد که چرا ما خبر جدیدی پیرامون آن اعلام نکرده ایم.
یکی از این دلایل، بازی Street Fighter X Tekken است که بازدید خوبی از سوی مردمی که دو بازی را به صورت جداگانه تجربه نکرده بودند به همراه داشت.
کاملا غیر منتظره و بسیار خوب بود.این چیزی است که ما میخواهیم انجام دهیم و آن را پرورش دهیم.
متاسفانه اعلام نشده است که Tekken X Street Fighter کی عرضه خواهد شد.و آقای Harada به جمله "بدنبال زمان صحیحش هستیم" کفایت می کنند.این مدت نا مشخص الزاما بد نیست و به توسعه بازی می تواند کمک کند.
OXM

همین که هنوز رو این پروژه کار میکنن خودش خیلی هست. انشالله واسه این نسل هم عرضه میشه.
-----------------
Tekken Tag 2 خیلی عالیه. امیدوارم این هم عالی باشه. SF x T هم عالی بود

واقعا نیازی به این بازی توی این نسل نیستش. TTT2 بهترین فایتینگ 3D این نسل بود. تاریخ مصرفشم حالا حالاها مونده تا تموم شه. عرضه این یه اشتباهه و سرنوشتش میشه مثل یه بازیی مثل SFXT که مثل یه نخودی افتاد بین غولهای فایتینگ و عملا هیچی نبودش. حالا حضور استریت فایتری ها توی 3 بعدی میتونه خیلی جذابتر باشه تا تکنی ها توی 2 بعدی. اما بازم نیاد بهتره تا نسل بعدی.

تکن خیلی باحاله ولی اون یکی بازی خیلی مسخره بود :d اما تو بازیش مثل اینکه تکنی های خیلی ضعیف تر بودن.
حقیقت‌اش من و دوستان، توی SFxT به همچین چیزی برنخوردیم. اتفاقا یکی از بچه‌ها معمولا یوشیمیتسو، Law و یکی-دوتا دیگه از شخصیت‌های تکن رو برمی‌داشت و کار رو برای من و رفیقم، که بیشتر از اون SFxT بازی کرده بودیم، سخت کرده بود. پیش از عرضه آپدیت‌ها که Law رسما باگ بود (الان رو نمی‌دونم)، هائورانگ قوی بود و .... کلا منتقدها «بالانس بودن نسبی» رو یکی از ویژگی‌های مثبت این بازی می‌دونستن.

واقعا نیازی به این بازی توی این نسل نیستش. TTT2 بهترین فایتینگ 3D این نسل بود. تاریخ مصرفشم حالا حالاها مونده تا تموم شه. عرضه این یه اشتباهه و سرنوشتش میشه مثل یه بازیی مثل SFXT که مثل یه نخودی افتاد بین غولهای فایتینگ و عملا هیچی نبودش. حالا حضور استریت فایتری ها توی 3 بعدی میتونه خیلی جذابتر باشه تا تکنی ها توی 2 بعدی. اما بازم نیاد بهتره تا نسل بعدی.
حرفت قوله شهاب جان ولی به نظرم SF x T هم فوق العاده ظاهر شد هر چند بازم اونجور که باید و شاید از طرف سازنده-ش حمایت نشد. اتفاقا SF قبلا ثابت کرده که توی دنیای 3D عملا هیچی نیست و سخره میشه. توی این SF x T شخصیت های Tekken فوق العاده بودن به طوری که خودم هیچوقت طرف شخصیت های SF نرفتم. تا قبل از عرضه بازی همه همین فکر رو داشتن ولی همه چی بر عکس شد

حقیقت‌اش من و دوستان، توی SFxT به همچین چیزی برنخوردیم. اتفاقا یکی از بچه‌ها معمولا یوشیمیتسو، Law و یکی-دوتا دیگه از شخصیت‌های تکن رو برمی‌داشت و کار رو برای من و رفیقم، که بیشتر از اون SFxT بازی کرده بودیم، سخت کرده بود. پیش از عرضه آپدیت‌ها که Law رسما باگ بود (الان رو نمی‌دونم)، هائورانگ قوی بود و .... کلا منتقدها «بالانس بودن نسبی» رو یکی از ویژگی‌های مثبت این بازی می‌دونستن.
اتفاقا منم فکر میکنم تو یه جایی خونده بودم که استریت فایتریا قوی تر هستن. تازشم من خودم زیاد بازی نمیکنم از اینا :d اما تو خونه ما دو نفر آلودگی محیط زیست :d هستن که اونا وقتی بازی میکنن اینو میگن. اینم بگم که اونا هم حرفه ای هستن، مثل من نیستنا :d

بیخیال! به Street Fighter می‌گی مسخره!؟
خب راست میگم دیگه. واقعا تیکن قشنگ تر نیست :-/ اصلا استریت فایتر به غیر از گرافیک کارتونیش هیچیش باحال نیست :d خیلی هم سخته :|

نبینم کسی به استریت فایتر چب نگا کنه.بازی به این قشنگی/بالانسی/ تازه کلی هم Skill محوره.جوری نیست که هر کی تونست دسته دستش بگیره بتونه بازیو ببره ازت و مسخره عام و خاصت کنه :))

نبینم کسی به استریت فایتر چب نگا کنه.بازی به این قشنگی/بالانسی/ تازه کلی هم Skill محوره.جوری نیست که هر کی تونست دسته دستش بگیره بتونه بازیو ببره ازت و مسخره عام و خاصت کنه :))
خب بابا من هرچی توی تمریناش هم رفتم اما نمیشد خوب بازی کنی. بازم تیکن وقتی تمرین میکنی میتونی یه 3 - 4 ضربه پشت سر هم بزنی ولی تو استریت فایتر اصلا نمیشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or