Square Enix می خواهد Lightning Returns: Final Fantasy XIII اسکایریم را شکست دهد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
241147-lighting_returns_crimson_blitz.jpeg

کارگردان بازی Lightning Returns: Final Fantasy XIII آقای Motomu Toriyama در Famitsu گفته اند که می خواهد این بازی Skyrim را شکست دهد.
صحبت های ایشان :
سرزمین بازی یک محیط با طبیعتی باز می باشد.اولین دستور Toriyama این بود که اسکایریم را شکست دهد.این فرمان با توجه به منابعی که هم اکنون در دست داریم بسیار سخت است.در سرزمین بازی FF شما آزادی زیادی خواهید داشت.یک هدف وجود دارد اما راه های زیادی دارید.
Lightning Returns: Final Fantasy XIII سومین عنوان پس از Final Fantasy XIII می باشد و در 10 فبریه برای Xbox 360 و PS3 خواهد آمد.
چنین چیزی به نظر شما ممکن است؟
Gamingbolt

و شکست خواهد داد !
بهتون قول میدم !
بازی خیلی بزرگی هست !
حداقل از اون مبارزات مسخره ی اسکایریم بهتره !
من خودم اسکایریم رو 158 ساعت بازی کردم و خیلی دوسش دارم ولی فقط دوست داشتم برم بگردم تو بازی مبارزاتش یکم اذیت میکرد !

- - -ویرایش - - -

احتمالا از نظر بزرگی B**b شخصیت های مونث گفته.

داداش نداره اون چیزی رو که میگی اگر دقت کنی !
خدایی همون عینک آواتارت رو زدی اینطوری دیدی !

و شکست خواهد داد !
بهتون قول میدم !
بازی خیلی بزرگی هست !
حداقل از اون مبارزات مسخره ی اسکایریم بهتره !
من خودم اسکایریم رو 158 ساعت بازی کردم و خیلی دوسش دارم ولی فقط دوست داشتم برم بگردم تو بازی مبارزاتش یکم اذیت میکرد !

- - -ویرایش - - -

داداش نداره اون چیزی رو که میگی اگر دقت کنی !
خدایی همون عینک آواتارت رو زدی اینطوری دیدی !

حتما اینطوری آره شما راست میگی

آخه بردیا این حرف که ما اسکایریم رو هم شکست میدیم رو هر شرکتی سر هر بازیی بزنه مسخرست چون تقریبا غیر ممکنه

مزخرف بودن سری XIII هم که به همه آشکاره

تمام این صحبت ها از این خبر گرفته تا صحبت های سازندگان the witcher2 از نظر من فقط باعث شد که اسکایریم تبدیل به بازی بزرگتر و با ارزشتری بشه. .

تمام این صحبت ها از این خبر گرفته تا صحبت های سازندگان the witcher2 از نظر من فقط باعث شد که اسکایریم تبدیل به بازی بزرگتر و با ارزشتری بشه. .
با توجه به نسل بعدی بودن ویچر3 قول میدم از هر نظر از اسکایریم خیلی بهتر باشه:d این رو بزارید در کتار اینکه gametrailers اعلام کرد بهترین گرافیک رو توی e3 داشت.(اونم یه بازی opern-world)

آرزو بر مربِع عیب نیست!!!
آخه کجایی فاینال میتونه آزادی عمل اسکایریم رو داشته باشه!
البته هیچ کجای اسکایریم هم نمی تونه مبارزات خفن فاینال رو داشته باشه ولی فاینال های قدیم کجا و این ها کجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or